Slivka Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 Mnja, ?ena gre ponavadi s sekiro. Tudi v torek je ?la s sekiro. Na mojo sre?o samo do kurnika... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 Mnja, ?ena gre ponavadi s sekiro. Tudi v torek je ?la s sekiro. Na mojo sre?o samo do kurnika...Dober obet za dru?inski dvoboj, ne vem na koga bi upal stavit, ?e se pomerita vsak s svojim orodjem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 25. september, 2014 Prijavi Napisano 25. september, 2014 Dober obet za dru?inski dvoboj, ne vem na koga bi upal stavit, ?e se pomerita vsak s svojim orodjem. Si upa? nadet modro ?elado in priti sem? No, da ne zaidemo s teme: smo pa danes zakurili pe?, da smo koko spekli. In se je kadilo skoraj do Blego?a... ?koda le, da z napa?ne strani... Sicer pa nekoga baje ni doma, tako da itak ni bilo pomembno... 1 Citiraj
Slivka Napisano 26. september, 2014 Prijavi Napisano 26. september, 2014 ?ELE ZDAJ SEM DOJEL! Pri mo?akarju sem se nekaj zadol?il in mu dolgujem ?e skoraj pol leta. Ker pa nenehno reklamiram turbo-dizle, se je mo?ak ukujal in sploh ne omenja dolga. ?koda, da nisem prej vedel za to, pa bi se zadol?il za 5-mestno ?tevilko... 1 Citiraj
jures Napisano 7. oktober, 2014 Prijavi Napisano 7. oktober, 2014 Navor trga Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 Baje da je TDI spet postal aktualen in bo ?efe zamenjal. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 TRALALA HOPSASA Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 22. september, 2015 Prijavi Napisano 22. september, 2015 Pa zdj bo TDIjem tolk cena padla, da bo baje kr dva nabavu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Narod kupu si bom SMART-a Brabus, kaj pa to trga, jebe? vse ostale kante. Dejansko sem ga vozil in ne more? verjet kaj so s take konzerve nardil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Slivka Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Narod kupu si bom SMART-a Brabus, kaj pa to trga, jebe? vse ostale kante. Dejansko sem ga vozil in ne more? verjet kaj so s take konzerve nardil. To bi bilo pa nekaj zame - parkiram v kason BTjke, grem v dolino, zapeljem Smarta s kasona in po mestu. Ko kon?am, zapeljem Smarta spet na kason in se lepo s spodobnim turbo-dizlom odpeljem nazaj v hribe... V takem primeru je Smart lahko tudi na bencin, plin ali elektriko... Citiraj
Boss Napisano 29. september, 2015 Prijavi Napisano 29. september, 2015 Narod kupu si bom SMART-a Brabus, kaj pa to trga, jebe? vse ostale kante. Dejansko sem ga vozil in ne more? verjet kaj so s take konzerve nardil. a je diesel? Citiraj
mazdaman Napisano 30. september, 2015 Prijavi Napisano 30. september, 2015 Smartbusa Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 2. oktober, 2015 Prijavi Napisano 2. oktober, 2015 a je diesel?Kaj si pa mislu, da je na mazut ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 A kdo ve kje je na?a ma?ka? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 Polhn kurac nas je mel... pa se je odklopu iz foruma. Citiraj
dpicul Napisano 11. marec, 2016 Prijavi Napisano 11. marec, 2016 To ma napisano na njegovem profilu:Kaj je fino biti MK free in forum free, samo bere? in krepava? od smeha. Citiraj
Z M A J Napisano 12. marec, 2016 Prijavi Napisano 12. marec, 2016 To ma napisano na njegovem profilu:Kaj je fino biti MK free in forum free, samo bere? in krepava? od smeha.Ja, ampak to ima ?e MESECE napisano. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 12. marec, 2016 Prijavi Napisano 12. marec, 2016 Meni se ne zdi ravno sme?no... Citiraj
Slivka Napisano 3. september, 2020 Prijavi Napisano 3. september, 2020 Pri svoji časti prisegam, da sem na lastne oči na njegovem dvorišču danes poleg MPSke videl tudi 2,5 litrskega Turbo Dizla z Intercoolerjem. Zna biti, da se bo Sava počasi začela izlivat v Blatno jezero... Citiraj
Alex Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 pred 8 urami je Slivka napisal: Pri svoji časti prisegam, da sem na lastne oči na njegovem dvorišču danes poleg MPSke videl tudi 2,5 litrskega Turbo Dizla z Intercoolerjem. Zna biti, da se bo Sava počasi začela izlivat v Blatno jezero... Na čigavem dvorišču? Citiraj
Slivka Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 Na dvorišču tistega, ki prisega na bencin in vozi MPSko. Stara generacija bo že vedela, o kom je govora... 2 Citiraj
amatej Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 Mogoče bil kolega na obisku 1 Citiraj
Slivka Napisano 4. september, 2020 Prijavi Napisano 4. september, 2020 Pogumen kolega, da na "bencinsko" dvorišče pripelje dizelaša... 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.