mazdaman Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 Pa kam je spet ?el?????? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Baby Viper Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 ZIHR SE GONI ?EZ OVINKE Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 DAS AUTO JE SAMO EN AVTO, PONAVADI DIZEL IN NI JAPONC. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DeanKS Napisano 23. april, 2013 Prijavi Napisano 23. april, 2013 ?e nima? DIZLA je bol? da si PE? Menjam mojo rumenko za golf 2 dizel z mojim dopla?ilom! Citiraj When in doubt, duck it!
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 Pa kam je spet ?el?????? V bistvu NIKAMOR. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 V bistvu NIKAMOR. Mislim da je cajt za kak?en manj?i ban zaradi smetenja po forumu. Se javim za 2-dnevni oddih v Banovcih, ?e mi bo ?efe ustregel (pa da malo potrenira to funkcijo) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 V bistvu NIKAMOR. Sam na sejem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 pa to je bilo ?e prej?nji teden, pa ?e ne ve? ma on na sejmu ?e ve? ?asa kot druga?e. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 pa to je bilo ?e prej?nji teden, pa ?e ne ve? ma on na sejmu ?e ve? ?asa kot druga?e. prvo nisem vedel, zame?al - drugo pa sem vedel.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 prvo nisem vedel, zame?al - drugo pa sem vedel.... Ti odpustim ker si blond. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 24. april, 2013 Prijavi Napisano 24. april, 2013 Ti odpustim ker si blond. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Ne vem kaj mi je bilo, da sem sel kupit bencinski gokart. Hocem TDI GTi ta zvok me je zjutraj ze vzburil.... Drugac pa hvala masina ze struzi. Al mas v dobrem pri njih kaj za izdelavo al pa cash. Al pa X6V6 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 ?e je ?efe na dopustu, upam da ima kak?en mrzu ali ob sebi! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 ?e je ?efe na dopustu, upam da ima kak?en mrzu ali ob sebi! Ma vroco bejbo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 19. julij, 2013 Prijavi Napisano 19. julij, 2013 Ma vroco bejbo Te pa mora malo namo?it, da se ohladi. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Symon Napisano 30. oktober, 2013 Prijavi Napisano 30. oktober, 2013 Kaj ?lovek najde ob ?i??enju starih DVDjev in foto materiala. ?e se spra?ujete, nastala je leta 2004 1 Citiraj
Z M A J Napisano 31. oktober, 2013 Prijavi Napisano 31. oktober, 2013 Noro, tole so pa ?isto taprvi forumski Mazda?i. ?ez slaba 2 meseca se bo pisalo ?e 10 let od ustanovitve foruma. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Golfa family bom kupu, mazda 5 je drek Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 JureS, a bo DIZEL? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Kaj niti noogle ni pomagal? Poleg truge na streho ?e eno klimo, kot jo imajo avtobusi, pa bo... Pa preden se zapodi? po Turka s ?panskim motorjem, premisli ?e enkrat... Na primer: http://www.honda.si/models/default.asp?FolderId=442 Za ?e ne 28 tiso?akov kar spodobno opremljeno vozilo (Lifestyle HDD+HID+ADAS z dizel motorjem). Citiraj
jures Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Kaj niti noogle ni pomagal? Poleg truge na streho ?e eno klimo, kot jo imajo avtobusi, pa bo... Pa preden se zapodi? po Turka s ?panskim motorjem, premisli ?e enkrat... Na primer: http://www.honda.si/models/default.asp?FolderId=442 Za ?e ne 28 tiso?akov kar spodobno opremljeno vozilo (Lifestyle HDD+HID+ADAS z dizel motorjem).Nugl je se na poti. Ne stekas Slivka, ni vazno kaj je notri, vazno da na avtu pise VW TDI pa da je crn, pa da ga parkiras pred bifejem.....Pol pa usekas debate da je kriza s kolegom ki je parkiral A6, crnefa seveda:):) Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Symon Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale Japonc ?e za ukrast ni dober bej? no bej?! Z Amarokom bi bil glavn dale? naokoli, ni to za brezveze nem?ki in?eniring!! http://www.youtube.com/watch?v=e1MNEqCr748 Citiraj
Z M A J Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 Ko bom velik (beri premo?nej?i) imel bom tudi jaz ---- TDI Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Slivka Napisano 19. avgust, 2014 Prijavi Napisano 19. avgust, 2014 jures je 19 Avg 2014 - 13:56 napisal:Kdo dons se hoce japonca? Ce bi ti imel amaroka tdi bi te blo polno hvale A ti je sonce v glavo udarlo al ti ?tumfi smrdijo?Japonc ?e za ukrast ni dober bej? no bej?! Z Amarokom bi bil glavn dale? naokoli, ni to za brezveze nem?ki in?eniring!! http://www.youtube.com/watch?v=e1MNEqCr748 A je to danes kak?na luna? Al imam le jaz te?ave, ker imam lajtngo ?ez La??ek, pa te?ko potegne... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.