uks Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Pozdravljeni, jaz pa imam pri svoji Mzadi te?avo z INTERCOOLER-jem, in scer je po?en in mi kaplja ven olje. Zanima me ?e se data tiste dve cevi ki sta priterjeni na intercooler odmontirat, saj druga?e se intercoolerja nebo dalo zavariti. Mehanik mi je rekel da ti dve cevi se neda odstranit, samo jaz mislim da se mora saj sta priviti z vijaki. V prilogi sem ozna?il sliko kateri dve cevi mislim. Prosim za ?imprej?ni odgovor Citiraj
mi_c_ho Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 Seveda se da. Sem imel isti problem 2 meseca nazaj in smo ga uspe?no re?ili. Pri meni je bil IC po?en samo pri desni cevi (in to zgoraj in spodaj) na tvoji sliki. Ob tem sem zamenjal ?e tesnilo, ki stane na servisu skoraj 10?. Pomoje se mehanik boji od?raufat cevki, ker lahko zadeva hitro po?i, ker je aluminij, je potem z IC konec. Tudi pri meni je rekel, da upa da bo ?lo in je hvala bogu ?lo Druga?e je pa na servisu cena popravila okroglih 100?. Citiraj
uks Napisano 18. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 hvala za hiter odgovor. Citiraj
igorml Napisano 18. avgust, 2011 Prijavi Napisano 18. avgust, 2011 ?ivjo, mi smo re?il tko, da smo re?o zalili s teko?im aluminijem. Ni te?av in od tega je ?e eno leto. Lp Citiraj
bradaman Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Pri M6 so na poobla??enih servisih menjali intercoolerje pod garancijo za skrite napake, meni so ga zamenjali, bi bilo za preveriti, ?e servisira? avto na poobla??enem servisu. Cena novega ... Citiraj
mi_c_ho Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Meni so rekli, da IC ne menjajo ve? pod garancijo Lahko pa ti ga popravijo za 100?, kot sem ?e rekel. Citiraj
Gustav Napisano 19. avgust, 2011 Prijavi Napisano 19. avgust, 2011 Najla?e je odjebat folk. Mamu jim spalim servisko. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.