Skoči na vsebino

It's a beautiful morning

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Dobro jutro, delate kaj??? :rolleyes:

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Napisano

NE, bomo spali ko bomo "stari"! :D:P

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz :D

One day you are born,

The next big milestone

you discover go zoom-zoom

you can't get enough!

Napisano

mljuh... delam ko ?rv v kamnu ;)

yipeeee....

akcija... bizns je bizns, pa ?eprav je zguba.. :P

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

akcija... bizns je bizns, pa ?eprav je zguba.. :P

HAHAHA - to pa se meni ve?krat zgodi - ?al! :blink:

Ampak, na napakah se u?imo, pa ?eprav smo ?e stari biki. :P

Papa, Tomi

Papa, Tomi
Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz  :D

2001 a vec isao kuplung?

aha, sad vidim da si napisao mamin auto :D

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

:P:D:P:D .

Tud men ni blo najprej jasn...mam 15 let eno ;) .

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Zame dana?nje jutro ni bilo ni? kaj prijetno. ?akala me je gora knji?evnosti za u?enje in bole?ine v hrbtu. :huh:

Broken hearts and other mortal wounds ...

user posted image

Napisano

Jutro!

Sad sam se vratil iz mazdinog servisa di sam ostavil maminu 323 2001 da joj stave novi kuplung jer je ovaj spaljen... skroz  :D

2001 a vec isao kuplung?

Ma slabo je to... ima 85 tiso? kilometrov, mi smo auto kupili kad je imal 60k km, neznam kako ga je prija?nji vlasnik vozil, al znam da mama stalno dr?i nogu na kuplungu :(

One day you are born,

The next big milestone

you discover go zoom-zoom

you can't get enough!

Napisano

... al znam da mama stalno dr?i nogu na kuplungu :(

Saj potem je pa kuplunga ?e dosti zdr?ala :rolleyes:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.