dravni Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 A je ?e kgo menjal zadnje plo??ice? A je potrebno kak?no posebno orodje? Nekaj je potrebno narediri oz. v?ravfat bat...... Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Alex Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Tudi jaz sem imel isti problem.Re?en z 90?. http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=8100 Ups,sem falil temo. Citiraj
jures Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 A je ?e kgo menjal zadnje plo??ice? A je potrebno kak?no posebno orodje? Nekaj je potrebno narediri oz. v?ravfat bat...... Jaz sem vse 4, zadaj je enostavno, M vijak za odpreti 'pokrov' celjusti, zamenjas hitro, pazi le na fedrcke da ne odletijo drugace labko ploscice ropotajo. So takoj na vrhu ploscic.Batek ima pa zarezo s katero enostavno s kombinirkamo vsravfas bat, pa obvezno odpreti pokrovcek zavorne in kasneje preveriti nivo tekocine. Pa zadaj se treba sneti rocno na patentu...oz zaticu z varovalko. Spredaj pa japonci ne bi bili japonci ve ne bi dali ogromen imbus za odpiranje celjusti.....se dobro da mam 2 avta da sem sel v izposojo.... Po menjavi pazi, ker se mora pedal vsesti (batki) in se bo se trsal pocasi.Spredaj pa batki nimajo zareze in je treba papagajke in stisniti, se ne vrti in ob tem paziti na gumice.Ce ze delas to ti priporocam se zamenjati zavorno tekocino in s tem odzraciti bremze, ker ne gre brez gume dol....nedostopno in Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dravni Napisano 20. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Jaz sem vse 4, zadaj je enostavno, M vijak za odpreti 'pokrov' celjusti, zamenjas hitro, pazi le na fedrcke da ne odletijo drugace labko ploscice ropotajo. So takoj na vrhu ploscic.Batek ima pa zarezo s katero enostavno s kombinirkamo vsravfas bat, pa obvezno odpreti pokrovcek zavorne in kasneje preveriti nivo tekocine. Pa zadaj se treba sneti rocno na patentu...oz zaticu z varovalko. Spredaj pa japonci ne bi bili japonci ve ne bi dali ogromen imbus za odpiranje celjusti.....se dobro da mam 2 avta da sem sel v izposojo.... Po menjavi pazi, ker se mora pedal vsesti (batki) in se bo se trsal pocasi.Spredaj pa batki nimajo zareze in je treba papagajke in stisniti, se ne vrti in ob tem paziti na gumice.Ce ze delas to ti priporocam se zamenjati zavorno tekocino in s tem odzraciti bremze, ker ne gre brez gume dol....nedostopno in Kaj pa ?e bi hotel zadnje cilindre odpret oz ven potegnit, da vidim ?e je notri kaj rjasto, a si to tudi delal? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
jures Napisano 20. avgust, 2011 Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Kaj pa ?e bi hotel zadnje cilindre odpret oz ven potegnit, da vidim ?e je notri kaj rjasto, a si to tudi delal? Ni blo potrebe, se drzim pravila ce dela, ne popravljaj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
dravni Napisano 20. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2011 Ni blo potrebe, se drzim pravila ce dela, ne popravljaj Ej jaz pa sem se glede tega ?e tolkrat nasral pa kar ne morem in ne morem iz svoje ko?e Ampak, ?e bom samo pritiskal pedal za bremzo a misli?, da bo cilinder padel ven? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
dravni Napisano 23. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Ej jaz pa sem se glede tega ?e tolkrat nasral pa kar ne morem in ne morem iz svoje ko?e Ampak, ?e bom samo pritiskal pedal za bremzo a misli?, da bo cilinder padel ven? Eno vpra?anje , ali je ?e kdo razdiral zadnje zavorne cilindre?? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
lc4 Napisano 23. avgust, 2011 Prijavi Napisano 23. avgust, 2011 Eno vpra?anje , ali je ?e kdo razdiral zadnje zavorne cilindre?? Ja, bati? pade vn, ?e preve?krat pritisne? ko je ?eljust odprta.Pritisni tolikokrat, da zunanja ??itna gumica ?e ni raztegnjena do konca, nato jo previdno prevzdigni in potisni navzdol po bati?u.?e so na njem sledi korozije je potrebno spolirat in vse fajn namazat. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. avgust, 2011 Prijavi Napisano 24. avgust, 2011 Tole "poliranje" in ?i??enje batkov je en navaden bla?ev ?egen, ker je ?koda ?asa, bolj da komplet ?eljust zamenja?i ni si ziher spet za 5-6 ali ve? let. Res pa ni poceni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dravni Napisano 25. avgust, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. avgust, 2011 Tole "poliranje" in ?i??enje batkov je en navaden bla?ev ?egen, ker je ?koda ?asa, bolj da komplet ?eljust zamenja?i ni si ziher spet za 5-6 ali ve? let. Res pa ni poceni. No sej glih zaradi tega, da ne bi do tega pri?lo bi jaz to prej naredil... Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.