Z M A J Napisano 30. avgust, 2011 Prijavi Napisano 30. avgust, 2011 Me zanima, kaj ste potem uspeli re?it s Poga?arjem oz. ali sta uspela dokazati prej?njemu mehankarju, da je zavajal s svojim podatkom o menjavi podlo?k?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Doman Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 Po dalj?em ?asu lahko spet poro?am o mojem avto?ku. Kupil sem rabljen motor iz Avstrije, zelo dobro ohranjen rabljen vztrajnik, novo sklopko (lamela,potisni le?aj,ko?ara), dal pregledat turbo, sedaj ?akam, da se vse skupaj sestavi, zamenja vse ?ivljenske teko?ine in naredi glavni servis. Cena. sitnica Citiraj
Grega_ Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Napi?i potem ko bo fertika kak?na je razlika kot da bi delal generalko. Citiraj
Tomozuki Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Nekdo je vpra?al, ?e se je pred "ribanjem" dogajalo kaj ?udnega - pojavljanje kakih simptomov. Mene isto zanima. Citiraj
Grega_ Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Te?ave so v karterju...simptomov verjetno ni??Bojo dizela?i ve? napisali... Citiraj
Alex Napisano 19. september, 2011 Prijavi Napisano 19. september, 2011 Te?ave so v karterju...simptomov verjetno ni??Bojo dizela?i ve? napisali... O so,so.Olje ti za?ne piti,da ni normalno (kak?en litr?ek na 3-5000 kmali pa ?e na manj kilometrov). Citiraj
Doman Napisano 19. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 19. september, 2011 O so,so.Olje ti za?ne piti,da ni normalno (kak?en litr?ek na 3-5000 kmali pa ?e na manj kilometrov). Lu?ka za olje se mi je cca. 100-200km prej za 1-2 sekundi pri?gala, nato ugasnila in tako je ostalo dokler ni avto zaribal. Avto je tudi kadil ?rno ko sem pospe?eval. Glede olja pa tudi ne morem ni?esar povedati, ker sem imel avto zelo malo ?asa Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.