pierce Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Pre?inilo me je, ?e je morda prijavljen v ta forum ali zagovarja mazdo samo na mobisuxu. Ima tukaj morda kak drug nick? Citiraj
Sishi Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 To bo pa KAALman vedu... P.S: Dej par linkov gor, da ?e jest preberem. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazda-mx3 Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 hehe...zakaj pa kaalman? baje ni registriran tukaj...pa prosim fantje, brez opravljanja Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Sishi Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 hehe...zakaj pa kaalman? baje ni registriran tukaj...pa prosim fantje, brez opravljanja Mislim, da ga pozna z Mobisux-a. Ne ?tekam pa kje je kle opravljanje :ne vem: ? @pierce:Dej par linkov gor, da ?e jest preberem. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
mazda-mx3 Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 hehe...zakaj pa kaalman? baje ni registriran tukaj...pa prosim fantje, brez opravljanja Mislim, da ga pozna z Mobisux-a. Ne ?tekam pa kje je kle opravljanje :ne vem: ? @pierce:Dej par linkov gor, da ?e jest preberem. ahmm...hehe...nisem mislil, da ga ze sedaj opravljate, se zdalec ne, sam...."da nebi bilo opravljanja" to sem prosil papa Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 papa Aloo, to je moje! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Tomi......tvoje moje od soseda, pa od njegove ljubice etc. Papa daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 ?uj, kar je moje je moje! Svojega ne dam, tuje HO?EM... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Mi pa u jok pa na prvo hru?ko..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Pa pivo v roke ... si pozabil Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Tomi PANCHE PANACHE!!!!!! Tudi ti si pozabil........ LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Ja, leta delajo svoje... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Tomi PANCHE PANACHE!!!!!! Tudi ti si pozabil........ LP daVid uuuu pozabil....... Ja ja tomi...sej ti gre ODLI?NO!!!! LP daVid P.S. Torej kdaj pride? na primorsko na panache.....?? Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Vseved pri nas ?al ni registriran (kolikor jaz vem), mogo?e spremlja forum, druga?e pa je njegov teren ve? ali manj Mobisux, pa ?e kaki drugi tuji forumi Jaz sem ga le be?no spoznal, pa je ?isto v redu tip, ob?udujem pa njegovo hladnost v postih ki jih pi?e Vedno pripravljen pomagati in svetovati, ?e je le v njegovi mo?i. ime si je ustvaril bolj kot Mercator pa Spar :D razloga za opravljanje po moje ni, ker preko interneta ne more? spoznati osebe tako dobro, da bi lahko sodil o njej p/s: kar se pa ti?e ostalih, ki forum uporabljate za irc heh... take it easy... da ne bomo postali mobisux Citiraj LP KAALman
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 p/s: kar se pa ti?e ostalih, ki forum uporabljate za irc heh... take it easy... da ne bomo postali mobisux Mislim da tega straha ni.....glede na to da se nahajamo v podforumu krneki, se pa? limajo posti taki in druga?ni....mislim pa useeno da se mobisuxu ne bomo pribli?ali....... LP daVid Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 to?no sem pri?akoval tako reakcijo ... @David: saj ni tak dale? ni? narobe, le v dobri uri je padlo 8 sporo?il, ki ?al z naslovom teme nimajo ni? skupnega nekdaj smo imeli IRC kanal za to, da smo se kaj menili tam gor, pa ?eprav je blo ve?ino ?asa bolj lame Citiraj LP KAALman
Sishi Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Vseved pri nas ?al ni registriran (kolikor jaz vem), mogo?e spremlja forum, druga?e pa je njegov teren ve? ali manj Mobisux, pa ?e kaki drugi tuji forumi Jaz sem ga le be?no spoznal, pa je ?isto v redu tip, ob?udujem pa njegovo hladnost v postih ki jih pi?e Vedno pripravljen pomagati in svetovati, ?e je le v njegovi mo?i. ime si je ustvaril bolj kot Mercator pa Spar :D razloga za opravljanje po moje ni, ker preko interneta ne more? spoznati osebe tako dobro, da bi lahko sodil o njej p/s: kar se pa ti?e ostalih, ki forum uporabljate za irc heh... take it easy... da ne bomo postali mobisux SE strinjam. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest BrainLess Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 to?no sem pri?akoval tako reakcijo ... @David: saj ni tak dale? ni? narobe, le v dobri uri je padlo 8 sporo?il, ki ?al z naslovom teme nimajo ni? skupnega nekdaj smo imeli IRC kanal za to, da smo se kaj menili tam gor, pa ?eprav je blo ve?ino ?asa bolj lame mogo?e pa sploh ni tako slaba ideja..... Mogo?e pa bi res blo bolj?e irc kanal spet odpret, bolj?e pa hitreje chatat kot na forumo recimo, ?e ?e.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.