Andriy Napisano 27. avgust, 2011 Prijavi Napisano 27. avgust, 2011 Sem upal da mi ne bo treba spet pisat pod te?ave Situacija je slede?a, cca. 2 leti nazaj sem gor montiral kraj?o antenco (?par varjanta). Danes sem mel ?as in sem jo sku?al odmontirat in ne gre Ko sem posku?al odvit s kle??ami sem pri?el do tega da se sedaj vrti na tesno a se jo ne da odstranit Kak?na ideja? Ker druga?e bom z brusilko zrihtal Citiraj
dravni Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 Sem upal da mi ne bo treba spet pisat pod te?ave Situacija je slede?a, cca. 2 leti nazaj sem gor montiral kraj?o antenco (?par varjanta). Danes sem mel ?as in sem jo sku?al odmontirat in ne gre Ko sem posku?al odvit s kle??ami sem pri?el do tega da se sedaj vrti na tesno a se jo ne da odstranit Kak?na ideja? Ker druga?e bom z brusilko zrihtal PO?pricaj prej z sprejom Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
uklopko Napisano 28. avgust, 2011 Prijavi Napisano 28. avgust, 2011 ti samo odvij,ve? kot zjebat ne more?. (mal zarusta in to je to,sam sem ?e odtrgal navoj pa sem ravno tako po?timal ) Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.