Kyuss Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Upam, da sem res edini na svetu. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Kyuss Napisano 13. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2005 ?e zadaj. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
LabiGT Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 A je ta broken hearts.... mogoce od kaksenga komada od Kyussa? explain? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Kyuss Napisano 13. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2005 A je ta broken hearts.... mogoce od kaksenga komada od Kyussa?explain?Ne ravno, ima pa nek drug pomen. Je namre? naslov albuma enega izmed najve?jih melanholikov, kar sem jih kdaj sli?al - Radio Free Isaac. A ?al so razpadli. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Guest BrainLess Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 pa ?e moja ..... upam da edinstvena Citiraj
David Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Hm....me zanima zakaj usi tako vneto ?tevilke tablic zakrivate???? LP daVid Citiraj Feel free....
Kyuss Napisano 13. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Hm....me zanima zakaj usi tako vneto ?tevilke tablic zakrivate???? LP daVid Mogo?e zato, ker registrska tablica v tem primeru ni pomembna? Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
David Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Ne pa sej ne govorim sam za tuki.....tudi drugje....sicer v vsakem primeru ni pomembna....sam useeno..... LP daVid Citiraj Feel free....
ToniX Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Ne pa sej ne govorim sam za tuki.....tudi drugje....sicer v vsakem primeru ni pomembna....sam useeno..... LP daVid mislim, da gre za neke vrste varovanje osebnih podatkov nisem pa prepri?an Citiraj
Guest BrainLess Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 Ne pa sej ne govorim sam za tuki.....tudi drugje....sicer v vsakem primeru ni pomembna....sam useeno..... LP daVidmislim, da gre za neke vrste varovanje osebnih podatkov nisem pa prepri?an niti ne, kaj pa wem.... ker vsak tud ne more na podlagi tablice zvedet kdo je lastnik avta! Citiraj
Kyuss Napisano 13. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 13. junij, 2005 ?isto prakti?no se lahko zgodi, da sem jaz npr. lastnik nekega avtomobila, ki je v na?em kraju rariteta (kar moj avtu tudi je, ker so samo tri mazde 323 S registrirane v Prekmurju) in na tem portalu nekomu glede na moje pisanje nisem v?e? in mi raztol?e avto, ko sem jaz v mestu po opravkih. To je seveda samo primer, in ?e to precej nemogo?. Prav tako nerad govorim, kak?en zvo?ni sistem imam v avtu, kaj vse hranim v predalih ... Zakaj bi? Mogo?e koga zamika. Citiraj Broken hearts and other mortal wounds ...
Guest BrainLess Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 lol pa se sploh vozi? okoli, kaj pa ?e te kdo vidi v avtu (hec!) sory samo meni je to sme?no, tud nena slik skrivam, zakaj sem tablico zakril newem v bistvu (je naslednji? ne bom!) pa sry za opazko Citiraj
David Napisano 13. junij, 2005 Prijavi Napisano 13. junij, 2005 ?isto prakti?no se lahko zgodi, da sem jaz npr. lastnik nekega avtomobila, ki je v na?em kraju rariteta (kar moj avtu tudi je, ker so samo tri mazde 323 S registrirane v Prekmurju) in na tem portalu nekomu glede na moje pisanje nisem v?e? in mi raztol?e avto, ko sem jaz v mestu po opravkih. To je seveda samo primer, in ?e to precej nemogo?. Prav tako nerad govorim, kak?en zvo?ni sistem imam v avtu, kaj vse hranim v predalih ... Zakaj bi? Mogo?e koga zamika. Hm..mam ob?utek da danes zelo rad v skrajnosti ti??i?.....?uden dan mogo?e??? Sicer pa no hardt feelings pall...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 ?isto prakti?no se lahko zgodi, da sem jaz npr. lastnik nekega avtomobila, ki je v na?em kraju rariteta (kar moj avtu tudi je, ker so samo tri mazde 323 S registrirane v Prekmurju) in na tem portalu nekomu glede na moje pisanje nisem v?e? in mi raztol?e avto, ko sem jaz v mestu po opravkih. To je seveda samo primer, in ?e to precej nemogo?. Prav tako nerad govorim, kak?en zvo?ni sistem imam v avtu, kaj vse hranim v predalih ... Zakaj bi? Mogo?e koga zamika. Upam, da v SLO ?e nismo tako dale?... Papa, Tomi Citiraj Papa, Tomi
Sishi Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Dbest ideja tele tablice. Tud jest si bom kej gor napisu ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
DonFilipo Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 jst pa sploh okvirja nimam. tablica je kr z nitnami pritrjena Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel !
Guest BrainLess Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 jst pa sploh okvirja nimam. tablica je kr z nitnami pritrjena jah..... baje kazen 15.000! (?e ne ?e ve?!) Razlaga za globo: ?e? da tablica ne sme biti deformirana ali po?kodovana... Citiraj
Mazda323 Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Heh, kaj pa to ko ima eden na MX-5 tablico v haubo ( pokrov motorja ) privito z samorezniki, bogi avto!! Citiraj
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Heh, kaj pa to ko ima eden na MX-5 tablico v haubo ( pokrov motorja ) privito z samorezniki, bogi avto!! Pred sosednjim blokom stoji MX-5 ki sprednje tablice sploh nima (cca.3 mesece se ?e tako vozi)! Druga?e pa kar lu?tkan avtek (slikal kar skozi okno - pa lu? bi najraje brcnil ...) Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 ...in verjetno usaki? ko ga ustavijo re?e da jo je izgubil.....upra?anje ?e si cajoti to kej zapi?ejo..... :ne vem: LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Hahaha, slikano od zadaj - full se vidi, da spredaj ni tablice... Pravi sem - ni kaj! Pa spet bom okaran, ker ... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Hahaha, slikano od zadaj - full se vidi, da spredaj ni tablice... Pravi sem - ni kaj! Pa spet bom okaran, ker ... Bravoooo Tomiiiii plosk plosk plosk...... Sicer pa ti verjamemo na besedo....... LP daVid Citiraj Feel free....
wildcat Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 ...in verjetno usaki? ko ga ustavijo re?e da jo je izgubil.....upra?anje ?e si cajoti to kej zapi?ejo..... :ne vem: LP daVidv prtlja?niku jo ima... zaenkrat kolikor vem ?e brez kazni... bo sam povedal, ?e bo ?e kaj hodil sem na forum. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 ...in verjetno usaki? ko ga ustavijo re?e da jo je izgubil.....upra?anje ?e si cajoti to kej zapi?ejo..... :ne vem: LP daVidv prtlja?niku jo ima... zaenkrat kolikor vem ?e brez kazni... bo sam povedal, ?e bo ?e kaj hodil sem na forum. A ma je tudi na tem forumu on??¨!! Lepo lepo.....torej ?akamo odgovor..... LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Druga?e pa kar lu?tkan avtek (slikal kar skozi okno - pa lu? bi najraje brcnil ...) Lepa ma?inca, nima? kaj - mislim da sem ga v?eraj pri evroparku videl (mislim da res nima tablice ne...) V ?ivo ?e lep?e zgleda Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.