Deeyan Napisano 4. september, 2011 Prijavi Napisano 4. september, 2011 Evo problem je tak, ko pohodim avto u prvi brzini nikamor ne potegne, ko pa pridejo obrati do 3k rpm pa za?ne vle?it normalno, menju sm ?e benz filter in o?itno to ni to Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 5. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2011 Dons sm opazu, ko ma?ina ni ogreta dela vse ok, ko se pa segreje pa za?ne zajebavat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 Dons sm opazu, ko ma?ina ni ogreta dela vse ok, ko se pa segreje pa za?ne zajebavat A kej cuka? pri segreti ponavad kabli dobijo ?e ve?jo izgubo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 5. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 5. september, 2011 A kej cuka? pri segreti ponavad kabli dobijo ?e ve?jo izgubo tudi to, avto zlo slab ulece, pol mal zacuka, pa potegne ko zmesan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 5. september, 2011 Prijavi Napisano 5. september, 2011 tudi to, avto zlo slab ulece, pol mal zacuka, pa potegne ko zmesan jah pol preglej malo najprej cevi zraka, pa luftmesser preruki, pa kable mal gort pa dol...mogo?e ma? V4 na momente Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 Moj V6 je tako delal ko sem imel naluknjano sesalno cev med merilcem pretoka in loputo. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 6. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2011 Moj V6 je tako delal ko sem imel naluknjano sesalno cev med merilcem pretoka in loputo. dons sm opazu, da se mi je s CAI-a snel senzor temperature, bom dons vidu, ?e je mogo?e to krivo... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 6. september, 2011 Prijavi Napisano 6. september, 2011 dons sm opazu, da se mi je s CAI-a snel senzor temperature, bom dons vidu, ?e je mogo?e to krivo... zelo verjetno....najprej je treba vse pregledat pa prerukat, preden menja? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 6. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. september, 2011 ?e vedno isto, sumim, da je luftmeser vrag uzel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 12. september, 2011 Prijavi Napisano 12. september, 2011 prever ?e vris. zna crknat, sploh ?e neve? kok star je sesalni kolektor. Nalepi malo selotejpa na trakce od VRIS ventilov in probaj. do 3000rpm ti tak al tak bolj vle?e navor kot mo?, VRIS je pa ravno zaradi navora. Men do 3k rpm ni vleku takrat ko se mi VRIS ni ujemu s sesalnim kolektorjem. Citiraj
Deeyan Napisano 12. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 12. september, 2011 prever ?e vris. zna crknat, sploh ?e neve? kok star je sesalni kolektor. Nalepi malo selotejpa na trakce od VRIS ventilov in probaj.do 3000rpm ti tak al tak bolj vle?e navor kot mo?, VRIS je pa ravno zaradi navora. Men do 3k rpm ni vleku takrat ko se mi VRIS ni ujemu s sesalnim kolektorjem. te?ava je v kablovju za sve?ke, Jures je mel prav, ob?asno mi lavfa po 5-ih cilindrih thx vseen Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.