jures Napisano 11. september, 2011 Prijavi Napisano 11. september, 2011 Ali ima kdo izpravno prikolico za posoditi do kempa in nazaj, bi pripeljal dile od podna domov rad. Na?e va?ke in prijateljske prikolice so res samo za po vasi... thanks Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 Ali ima kdo izpravno prikolico za posoditi do kempa in nazaj, bi pripeljal dile od podna domov rad. Na?e va?ke in prijateljske prikolice so res samo za po vasi... thanks Kolk ma? dol?ine ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2011 Kolk ma? dol?ine ? dosti je 2m - za podenj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 13. september, 2011 Prijavi Napisano 13. september, 2011 dosti je 2m - za podenj A nej fotra vpra?am, ma vsaj 2 prikolci, z vsemi papirji in registracijo, tako da gre? brez skrbi over meja? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 13. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2011 A nej fotra vpra?am, ma vsaj 2 prikolci, z vsemi papirji in registracijo, tako da gre? brez skrbi over meja? no daj please - rabim samo za 2m dile - podenj + baldahin pripeljat, letos je toliko prahu in svinjarije da ne bi rad to v prikolico dajal, v kampu pa tezko spuca? na teri rosi, ker rata ?e bolj blatno, pa da dam pripeljem pa v miru spucam Mogo?e ma tudi kolega, fajn je met pa backup.Thanks Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. september, 2011 Hvala za pomo?, uredil! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Drek, nisem n? fotra vidu(me ni blo al pa ni blo njega). Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 15. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2011 Drek, nisem n? fotra vidu(me ni blo al pa ni blo njega). saj je zrihtano, hvala vseeno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.