Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Kot re?eno si lahko tukaj ogledate galerijo in preberete nekaj malega o tem kaj so predstavili na avtosalonu v Frankfurtu nekateri proizvajalci nekaj mojih utrinkov iz frankfurtskega salona zdj pa mal za mazdine ventilatorje Citiraj
LabiGT Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 a vecjih slik ni? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2011 Sm prepozn ugotovu da so ful mjhne :S se opravi?ujm zdj pa tut popravlat ne morm kr mi vsaki? napi?e da sm preve? slik objavu:s za to sta zadnji dve tut enaki Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Lepo prosim za ?e ve?je slike z ?e ve? ?uma. Hvala. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Gorjup13 Napisano 15. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2011 zdj pa ?e neki za vse ki ste ?eljni ?e ?esa poleg avtomobilov:D Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2011 Prijavi Napisano 15. september, 2011 Bejbe so fletne Mazda cx5 ima pa bebast ksiht k kak pi?ka?u. Citiraj
Gorjup13 Napisano 21. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 21. september, 2011 evo ?e mi?kn hostes na linku Citiraj
jures Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Ja tle mi je CX5 spet grd spredaj....pa mi je xe vmes ratal ok Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.