Marko_mx-3 Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Nisem ?e zasledu da bi kak?na debata tekla o Mazdi 121, kakor vidim se jih kar nekaj okol voz. V lj. sem celo eno vidu z diplomatskim tablcam in spojlerji in pragovi. Citiraj
David Napisano 14. junij, 2005 Prijavi Napisano 14. junij, 2005 Kot mi je uspelo pre?ekirat uporabnike na tem forumu nisem nobene zasledil...mogo?e pa jo ima kdo izmed "nedefiniranih".... LP david Citiraj Feel free....
boris747 Napisano 4. september, 2005 Prijavi Napisano 4. september, 2005 Mazdo 121 imam jaz. Avto je dober samo ima veliko porabo za tako majhno kubika?o. Boris Citiraj
ReDevil Napisano 7. september, 2005 Prijavi Napisano 7. september, 2005 ?e je poraba dost velka pol je to res velk problem, ?eprov je tok mejhn avto. ) Je pa ful simpati?en, ?e ma celo streho za odpret. Glih enkat smo se v Gr?iji vozil s takim strojem, ko majo rent a car te ma?ine in je bla vo?na pravi ?ur. Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.