Alexedos Napisano 21. september, 2011 Prijavi Napisano 21. september, 2011 Pozdravljeni! Je imel ?e kdo te?ave z zavornimi lu?mi, ki neprestano svetijo? Ko stisnem na pedalo pa samo mo?neje za?arijo,Prav tako se pri?gejo pozicijske lu?i, ?e pritisnem na pedalo, ko je kontakt ?e izklju?en? Dobil sem namig, da zna bit kriva masa, zdaj pa ne vem, kje to poiskat in kako ugotovit napako. Prosim za pomo? in koristne inforacije Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 To v resnici je masa, nekje so se ti kabli skupaj "sprijeli", kje za?et iskat, pa je dobro vpra?anje (ko je bilo pri moji Mx5 taisti problem, je bila te?ava pri zadnjih lu?eh oz. njihovih kablih)! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Ponavadi pomeni, da pri eni zadnji lući nima? dobre mase. Oz kateri konektor nima dobrega stika. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Alexedos Napisano 22. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2011 Hvala , na?el napako in sicer je ?arnica, ki je dvopolna, prebila med obema poloma, tako da sta se med seboj povezala. Zaradi tega je pri?lo do nenehnega svetenja. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.