mmaazzddaa Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Pozdravljeni,ogledujem si omenjeno mazdo in sem kar zainteresiran. Zanima me pri koliko km se dela veliki servis in ali ima avto ketno ali jermen,pa na kaj moram biti pozoren.hvala Citiraj
mmaazzddaa Napisano 22. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2011 Pozdravljeni,ogledujem si omenjeno mazdo in sem kar zainteresiran. Zanima me pri koliko km se dela veliki servis in ali ima avto ketno ali jermen,pa na kaj moram biti pozoren.hvala Pozdravljeni,ogledujem si omenjeno mazdo in sem kar zainteresiran. Zanima me pri koliko km se dela veliki servis in ali ima avto ketno ali jermen,pa na kaj moram biti pozoren.hvala je pa letnik 2005 Citiraj
mazdaman Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 ima ketno v prilogi so pa podatki kaj se kdaj menja oz kontrolira Mazda_3_vzdr__evanje.pdf Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mmaazzddaa Napisano 22. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2011 Koliko pa kosta veliki servis pri pooblascenem serviserju? avto je star 6 let in ima prevozenih 90 000 km. Hvala za hiter odziv Citiraj
Z M A J Napisano 22. september, 2011 Prijavi Napisano 22. september, 2011 Veliki servis mora biti zelo ugodna cena, ker ti bi sicer glavnino ra?una "prispevala" ravno menjava pogonskega jermena, no in ker ima ta agregat verigo, ta poseg odpade! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mmaazzddaa Napisano 22. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. september, 2011 Veliki servis mora biti zelo ugodna cena, ker ti bi sicer glavnino ra?una "prispevala" ravno menjava pogonskega jermena, no in ker ima ta agregat verigo, ta poseg odpade! no ce bo kdo znal povedat priblizno ceno velikega servisa se mu zahvaljujem kakor tudi ostalim Citiraj
Z M A J Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Bi ti (vam) svetoval, da se kar pokli?e na poobla??enca (morda ve? od njih), tam bodo najbolje vedeli, ker obstaja precej neznatna verjetnost, da ima nekdo identi?no vozilo in da je ravno sedaj delal servis, pa da ?e spremlja forum in da je pripravljen kaj napisat. Skratka lahko ?aka? in ?aka?, pa drugi strani te pa samo 1 klic lo?i od ?eljene informacije! ?e pa govorimo o nepoobla??enem servisu (ne o nekem ?u?marju, ki ne ve? kaj ti bo postoril in kaj ra?unal), pa mazda?i razpolagamo s telefonsko enega res fajn mojstra in lahko potem direktno njega pokli?e? za info! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Sej v bistvu ni "velika servisa", pa? olje,filtri, zavorne plo??ice ?e so fu? in to je to. Pri nakupi bodi pozoren da je ni bil razsut, kak?nih ve?jih napak avto nima, in da je bil redno servisiran..?e je bil na poobla??encu naj ti da ?t. ?asije, pojdi na servis in ti bodo vse izpisali...tako da se lahko ogne? ponarejenim servisnim knjigam, Mazda ima elektronsko servisno knjigo. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.