Dejan.P Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ok... prevo?enih imam nekaj ?ez 100k km in bo po?asi treba za?et mislit o velikem servisu. Ker Mazdinih servisov ne poznam kaj dosti, me zanima kje blizu koro?ke se nahaja kak dober mehanik, ki bo to zdilal za neko razumno ceno? Vem da so mazdini servisi dragi ko hudi? (po povpra?evanju 1100-1250?) in me zanima ali se spla?a to zadevo po?timat tudi pri kakem doma?em mehaniku? Al je mazda res tako kompleksna da tega ni za reskirat? Rad bi menjal tudi komplet diske in pakne (mi pri zaviranju nad 160km/h trese), naredil optiko itd... v glavnem ko pride avto s servisa ima da je mir in je po?timan kot je treba... Pozna kdo kak?no dobro spletno trgovino z mazda deli?... da si malo izra?unam koiko me pride goli material. BTW: ?e tema ?e obstaja, bi prosil za prestavitev posta... iskalnik ?al ne najde ni? meni uporabnega Citiraj
schurda Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Lej, moje mnenje je tako: zakaj bi iskal naokrog nekoga, pa ne ve? ali je pravi ali ne. Pri Medvodah ima? zanesljivega, ki ti bo za en dan posodil nadomestni avto. Do tja pa res ni tako dale?. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ja v Medvodah (njihovi bli?ini) je res nek mehankar, ki nam servisira prakti?no polovico mazdurin s foruma (mogo?e sem ?e premalo rekel, hehe), cene solidne, strokovnost in odnos pa 1A! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan.P Napisano 23. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2011 Pri Medvodah ima? zanesljivega, ki ti bo za en dan posodil nadomestni avto. Do tja pa res ni tako dale?. Je to kak poobla??eni servis? Morda kak kontakt? Prevoz ni problem, ne bi pa rad zdej v kak koper vozil avto Citiraj
Z M A J Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Je to kak poobla??eni servis? Morda kak kontakt? Prevoz ni problem, ne bi pa red zdej v kak koper vozil avto Ima? ZS, pokli?i ga! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan.P Napisano 23. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ima? ZS, pokli?i ga! thenk juv Citiraj
dpicul Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Pozdravljeni, moji mazdi bi rad zamenjal olje v menjalniku, zavorno teko?ino, zadnje plo??ice, ter gumice v ?eljustih( zadaj). Katero olje, katero zavorno teko?ino, katere plo??ice mi priporo?ate? Kje bi dobil gumice? kje je najceneje? hvala Citiraj
iceman22 Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Dejan P. kaksno je stanje?si naredu servis?sporoci mal.. Citiraj www.trziskisladoled.si
dpicul Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 fantje? Katero olje v menjalnik za mazdo 6,disel, Facelift? API GL4-GL5, SAE 75W-90 bo pravo? Proizvajalec? Citiraj
Dejan.P Napisano 22. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Dejan P. kaksno je stanje?si naredu servis?sporoci mal.. mah nisem ?e utegnil... mam tut ?e kak?nih 10-15k km fore Citiraj
iceman22 Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 mah nisem ?e utegnil... mam tut ?e kak?nih 10-15k km fore Aha ok. Potem ko bos naredu povej kak kj stane? Kje si naredu servis itd. Citiraj www.trziskisladoled.si
Dejan.P Napisano 22. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 seveda... se razume Citiraj
LabiGT Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 sej to ves, da se veliki servis dela na 120.000km? vi k mate jermene Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 sej to ves, da se veliki servis dela na 120.000km?vi k mate jermene Vemo vemo. Kaj si pa ti mislu da tega ne vemo? A si kao fancy k ti mas ketno? Hahaha Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 itak, sem naredu tuning in mam noter zlatni lanac...45konjev + Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 itak, sem naredu tuning in mam noter zlatni lanac...45konjev + ...plus ?u?kavo trenerko. Citiraj
Mihael1 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Ok... prevo?enih imam nekaj ?ez 100k km in bo po?asi treba za?et mislit o velikem servisu. Ker Mazdinih servisov ne poznam kaj dosti, me zanima kje blizu koro?ke se nahaja kak dober mehanik, ki bo to zdilal za neko razumno ceno? Vem da so mazdini servisi dragi ko hudi? (po povpra?evanju 1100-1250?) in me zanima ali se spla?a to zadevo po?timat tudi pri kakem doma?em mehaniku? Al je mazda res tako kompleksna da tega ni za reskirat? Rad bi menjal tudi komplet diske in pakne (mi pri zaviranju nad 160km/h trese), naredil optiko itd... v glavnem ko pride avto s servisa ima da je mir in je po?timan kot je treba...Pozna kdo kak?no dobro spletno trgovino z mazda deli?... da si malo izra?unam koiko me pride goli material.BTW: ?e tema ?e obstaja, bi prosil za prestavitev posta... iskalnik ?al ne najde ni? meni uporabnega ?ivjo! ?e ?e ni prepozno, v Avstriji stane velik servis 640? z vsemi originalnimi deli + MES garancija! PREVERJENO!!! pa svoje olje lohk zravn prnese? in je ?e cenej!lohk ti skeniram ra?un, ?e ne verjame? (oz. ?e kdo ne verjame) se prav: vsi jermeni, natezovalci, filtri, olje...skratka vse po normativih za velik servis! ?e te zanima servis v AUT, mi pi? na prvat, da ne bo kdo s5 komentiru, da delamo nekateri reklamo za Avstrijce!! Citiraj
Dejan.P Napisano 28. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 28. oktober, 2011 Seveda me zanima... sploh ker sem ?ist blizu meje doma Druga?e pa mislim, da ne bo ni? narobe, ?e kar tu napi?e? za kateri servis se gre... morda bo ?e komu drugemu informacija v prid... Citiraj
ircman Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 Mi lahko kdo posreduje kontakt mehankarja iz medvod prosim. Citiraj
Jest Napisano 27. februar, 2012 Prijavi Napisano 27. februar, 2012 Mi lahko kdo posreduje kontakt mehankarja iz medvod prosim. http://www.itis.si/AVTO-PELKO-VZDRZEVANJE-...H-VOZIL?6525052 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Mihael1 Napisano 29. februar, 2012 Prijavi Napisano 29. februar, 2012 Ok... prevo?enih imam nekaj ?ez 100k km in bo po?asi treba za?et mislit o velikem servisu. Ker Mazdinih servisov ne poznam kaj dosti, me zanima kje blizu koro?ke se nahaja kak dober mehanik, ki bo to zdilal za neko razumno ceno? Vem da so mazdini servisi dragi ko hudi? (po povpra?evanju 1100-1250?) in me zanima ali se spla?a to zadevo po?timat tudi pri kakem doma?em mehaniku? Al je mazda res tako kompleksna da tega ni za reskirat? Rad bi menjal tudi komplet diske in pakne (mi pri zaviranju nad 160km/h trese), naredil optiko itd... v glavnem ko pride avto s servisa ima da je mir in je po?timan kot je treba...Pozna kdo kak?no dobro spletno trgovino z mazda deli?... da si malo izra?unam koiko me pride goli material.BTW: ?e tema ?e obstaja, bi prosil za prestavitev posta... iskalnik ?al ne najde ni? meni uporabnega serbus! ej Mazda Schildberger v Avstriji!!komplet velik servis z MES-om okrog 500?! Olje pa lohk mas s sabo!Dexelio! ?e rabi? povej!10?liter!?e pri nas kupi? neoriginalne dele, te pride okrog 450? minimalno! preveri!l.p. Ok... prevo?enih imam nekaj ?ez 100k km in bo po?asi treba za?et mislit o velikem servisu. Ker Mazdinih servisov ne poznam kaj dosti, me zanima kje blizu koro?ke se nahaja kak dober mehanik, ki bo to zdilal za neko razumno ceno? Vem da so mazdini servisi dragi ko hudi? (po povpra?evanju 1100-1250?) in me zanima ali se spla?a to zadevo po?timat tudi pri kakem doma?em mehaniku? Al je mazda res tako kompleksna da tega ni za reskirat? Rad bi menjal tudi komplet diske in pakne (mi pri zaviranju nad 160km/h trese), naredil optiko itd... v glavnem ko pride avto s servisa ima da je mir in je po?timan kot je treba...Pozna kdo kak?no dobro spletno trgovino z mazda deli?... da si malo izra?unam koiko me pride goli material.BTW: ?e tema ?e obstaja, bi prosil za prestavitev posta... iskalnik ?al ne najde ni? meni uporabnega aja glede diskov!najceneje dobi? ponaredke pri Peru?u v Dravogradu za 350?, za isti denar ti jih v Avstriji ?e zamenjajo!!PREVERJENO!l.p Citiraj
Z M A J Napisano 29. februar, 2012 Prijavi Napisano 29. februar, 2012 Tale v Avstriji se sli?i res ugodno, ?e cene dr?ijo, potem kapo dol! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. februar, 2012 Prijavi Napisano 29. februar, 2012 serbus! ej Mazda Schildberger v Avstriji!!komplet velik servis z MES-om okrog 500?! Olje pa lohk mas s sabo!Dexelio! ?e rabi? povej!10?liter!?e pri nas kupi? neoriginalne dele, te pride okrog 450? minimalno! preveri!l.p.aja glede diskov!najceneje dobi? ponaredke pri Peru?u v Dravogradu za 350?, za isti denar ti jih v Avstriji ?e zamenjajo!!PREVERJENO!l.p ponaredki za 350??????????????????????????????? Komplet na ebayu s plo??icami so 100? ?lovek pa sam jih zamenja? v Sloveniji!!!!!!!!!!!!!!!! diski za 2008 sprednji - GHhttp://www.ebay.de/itm/2-Bremsscheiben-pas...d#ht_1438wt_905 ali ?e cenejehttp://www.ebay.de/itm/2-Bremsscheiben-vor...#ht_2851wt_1139 zadnji s plo??icam (o?itno isti kot pri stari GG in GH)http://www.ebay.de/itm/BREMSE-BREMSEN-SET-...=item46016378b3 Tale Avstrija je res zakon.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 29. februar, 2012 Prijavi Napisano 29. februar, 2012 pozabu si klicaj! Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.