Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pr 6ki ko dam volan do konca levo se spusti en zvok kot drgnenje. Za sekundo pol pa ok, avto drugace bp, vodljiv, gre naravnost itd....

Zglob ali samo sestkina hiba?

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Da ni servo ?? Pri meni ?e ga do konca na?ponam, se sli?i mal tak ?uden zvok serva pomoje..

Sej na to ciljam, ko ga spra?ujem a se to sli?i le v primeru k ?ist zabije volan do blokade.

33112_1.png

Napisano

Ja samo ko je do konca. Samo ni vibracija serva na volanu. Je iz gume

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Tudi pri meni se ob?asno pojavi, ampak v obeh smereh...

Mislim,da je to kar hiba starih 6-k.Meni tudi "jamra" v obe skrajni smeri. :(

Napisano

A ni ta zvok samo servo pumpa? Volana itak naj ne bi sukal do konca in ga dr?al, ker pumpa trpi... druga?e tak zvok za?nejo spu??ati, ?e je premalo servo olja... malo preveri

EDIT: ?ele sedaj vidu da pri speljevanju :huh:

Napisano

Men se zdi da bo to kar normalno,...teraj dalje :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.