jures Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Pr 6ki ko dam volan do konca levo se spusti en zvok kot drgnenje. Za sekundo pol pa ok, avto drugace bp, vodljiv, gre naravnost itd.... Zglob ali samo sestkina hiba? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Kaj pa ?e ne da? ?ist do konca volan? Citiraj
SpEkTr Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Da ni servo ?? Pri meni ?e ga do konca na?ponam, se sli?i mal tak ?uden zvok serva pomoje.. Citiraj
Boss Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Da ni servo ?? Pri meni ?e ga do konca na?ponam, se sli?i mal tak ?uden zvok serva pomoje.. Sej na to ciljam, ko ga spra?ujem a se to sli?i le v primeru k ?ist zabije volan do blokade. Citiraj
SpEkTr Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ja, ?eprav pravi pri speljevanju..To pa malce 'cvili' oz. jamra tut ?e se na miru Citiraj
Boss Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ja ampak pravi, da samo par sekund pol je pa Ok :ne vem: Citiraj
jures Napisano 23. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 23. september, 2011 Ja samo ko je do konca. Samo ni vibracija serva na volanu. Je iz gume Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mi_c_ho Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Tudi pri meni se ob?asno pojavi, ampak v obeh smereh... Citiraj
Alex Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 Tudi pri meni se ob?asno pojavi, ampak v obeh smereh... Mislim,da je to kar hiba starih 6-k.Meni tudi "jamra" v obe skrajni smeri. Citiraj
Dejan.P Napisano 23. september, 2011 Prijavi Napisano 23. september, 2011 A ni ta zvok samo servo pumpa? Volana itak naj ne bi sukal do konca in ga dr?al, ker pumpa trpi... druga?e tak zvok za?nejo spu??ati, ?e je premalo servo olja... malo preveri EDIT: ?ele sedaj vidu da pri speljevanju Citiraj
jures Napisano 25. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. september, 2011 Men se zdi da bo to kar normalno,...teraj dalje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.