Sishi Napisano 15. junij, 2005 Prijavi Napisano 15. junij, 2005 No lani poleti sem prek Salomonca kupil zadnji zgornji spojler za mojo 323F. Je bil ?rne barve tko kot avto. Enkrat sem se spravu montirat pa je bla jeba (nimam orodja taprauga). No pol pa letos pride pomlad, pa si re?em zdej pa ?e enkrat to zrihti. No pa bom. Pa sem reku sam prej te praskice poravim-po?triham. Si mogu blizu pogledat, da jih vidi?! Pa sem pr kolegu mal matiral, brusil, kital pa ?pickit...No pol pa mi ta kolega k ma kompresor pa pi?tolo to pihne. Pa se za?ne barva lu??... JOJ...KVA pa zdej? N? z lavo nama?, pa vse dol pobrus, pol bova pa ?trihnla, mi prau kolega. OK. Ma?em lavo, brusim s ?mirglom, pa spet ma?em pa spet brusim...pa tko 5 ur. Pol pa pogledam . Lava je za?ela ze plastiko raz?irat . P.S: A kdo kupi zadnji spojler za 323F ? ?rn ful ohranjen. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 15. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2005 ?e ena Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 15. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2005 ?e ena Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Sishi Napisano 15. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 15. junij, 2005 zadnja E je.. ga ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
David Napisano 15. junij, 2005 Prijavi Napisano 15. junij, 2005 zadnja E je.. ga ... ufffff.......to pa ni blo dobro a??? LP daVid Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 16. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2005 ufffff.......to pa ni blo dobro a??? LP daVid Kon?alo se je z odvozom kosovnega materijala . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.