uklopko Napisano 30. december, 2018 Prijavi Napisano 30. december, 2018 Ja pred fl mam js mazdo. Se prav preve? dela in vlo?ka ? vrjetno .... kok to pride v grobem....500? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 30. december, 2018 Avtor Prijavi Napisano 30. december, 2018 Niti ne, se pa se greva vreme ka pa rabis saj je v medolandiji topleje kot v dolini Remote s centralo je 180Pumpa ene 30-40Rele 10Elektronka 30-50 (odvisno od ponudbe) Ostalo pa samoobdavcitev. Lahko skupaj ce cs.Webasto v 2.2 je vsaj na prijaznem mestu.Velikokrat dobis na avto netu rabljen webasto z mazde 2.0 za 50? - zamenjas elektronki in das potem na ebay z opison da je iz 2.2. Za isti denar 100% prodas Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 11. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 11. januar, 2019 Evo klopko jaz sem nabavil perpartes popolnoma vse vkljucno s pecjo - tocno 400? od tega je daljinec s centralo bil najvec 170?. Ti pec imas rabis samo elektronko, kar bi pomenilo cca 250-280? zatePecVodna pumpaDrek pumpaKablovjeReleDaljinecCevi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Aless Napisano 13. januar, 2019 Prijavi Napisano 13. januar, 2019 250-280? je vredu cena.Se pravi je to vse kar potrebuje? da vklopi? webasto na daljavo prek daljinca??e ne bi mel gara?e, bi takoj ?el v upgrade webasta. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
jures Napisano 13. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2019 250-280? je vredu cena.Se pravi je to vse kar potrebuje? da vklopi? webasto na daljavo prek daljinca??e ne bi mel gara?e, bi takoj ?el v upgrade webasta.Da ce imas webasto ze notri. Prva generacija ne rabi dodatne elektronke, od gen 2 2.2 FL pa ni vec webasta notri. Me zanima ce ga bodo vrnili, konkurenca ga ima v skoraj vseh dizlih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 14. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 14. januar, 2019 Jaz predvidevam, da bom za?el z vgradnjo v tednu z 21.1. mogo?e kasneje, ker 27.1 naj bi ?el v Indijo. Odisno ali bo ves material. Te pokli?em ?e ?eli? prisostvovati. Bom pa dodal na zunanjo masko tudi hiter priklju?ek, ki bo vezan na aku, za polnjenje. Klinc ziher je ziher, ?e tako je obremenjen Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 16. januar, 2019 Prijavi Napisano 16. januar, 2019 Kako pa izgleda ta priklju?ek Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 16. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 16. januar, 2019 Kako pa izgleda ta priklju?ekVerjetno takle, 20A je ok za 4A polnilechttp://www.egazz4x4.com/elektricna-napeljava/71-vgradna-vticnica-12v-din.html http://www.egazz4x4.com/elektricna-napeljava/335-vtikac-standard-in-din-1224v.html?search_query=12v+din&results=6 Na zunaj je zascitena s pokrovckom. V bistvu bom hibrida naredil, pa bom po LJ parkiral na strom mestih Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2019 Webasto montiran, ni pa se prikljucen ker je tole bila 7 urna ginekologija, od tega 2 uri za odbijac. Noro kak sistem in na koliko mestih vpet. Ogromna razlika od prejsnjih avtov.Konzola predelana in vpeta na treh mestih, mam pa vse pripravljeno, cevi in kabli so ze avtu. Hupa je dala prostor webastu.En izmed razlogov da se nisem cist fertik pa je, da sem vseh 5 delov iz Nemcije dobil v 5h dneh, medtem ko vticnica za filat iz Gorice se ni prisla...postar se boji nasga klanca v snegu ali pa so res totalno zasedeni.Sem pa nasel original grelec, gre za tipicen elektricen bojlercek, valj skozi katerega gre voda, notri pa grelec. Bosta sedaj zaporedno vezana, original na ostaja na kljuc, tako da dual power Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 24. januar, 2019 Prijavi Napisano 24. januar, 2019 Kak?en webi pa si dal zdej notr? Citiraj
jures Napisano 24. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 24. januar, 2019 Thermo top C iz mazde MPV klasika Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 25. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2019 Ne mores verjeti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 25. januar, 2019 Prijavi Napisano 25. januar, 2019 Jaz sem zadnjic imel podobno... sem sel kar sam iskat ... pa tokrat niso nic tezili ... V petek je kao prispelo a takrat je bil ravno sneg in sem mislil, da pac zato postar ni sel na teren ... in ko tudi v ponedeljek se ni bilo nic (niti na trackingu se ni nic spremenilo) sem sprintal tole in sel popoldan na posto ... Ocitno imajo probleme z dostavami ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 25. januar, 2019 Avtor Prijavi Napisano 25. januar, 2019 Jaz sem zadnjic imel podobno... sem sel kar sam iskat ... pa tokrat niso nic tezili ... V petek je kao prispelo a takrat je bil ravno sneg in sem mislil, da pac zato postar ni sel na teren ... in ko tudi v ponedeljek se ni bilo nic (niti na trackingu se ni nic spremenilo) sem sprintal tole in sel popoldan na posto ... Ocitno imajo probleme z dostavami ... Ampak po?tar pride vsak dan s pismi, tole je pa ena kuvertica, sam da je za pla?ati. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 25. januar, 2019 Prijavi Napisano 25. januar, 2019 Ampak po?tar pride vsak dan s pismi, tole je pa ena kuvertica, sam da je za pla?ati. Jih je vec.. pri nas eden na mopedu dostavlja reklame, drugi navadno posto... ce pa je kaksen paket pa pride vcasih tretji s kombijem ali Kangoojem (kao nek pogodbenik) ... Se tudi zgodi, da pusti doma obvestilo in je mozno dvigniti sele naslednji dan... ker on kao zjutraj pobere vse, potem pa se ne vraca ocitno v poslovalnico isti dan...ampak sele drug dan ... Sem tako enkrat popoldan hotel nekaj prevzeti, ker me je cakal listek v kaselcu... pa nisem bil pozoren, da na listku pise, da lahko osebno dvignem sele od naslednjega dne dalje ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.