YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 A T80 nima povratne informacije? Vsi jo imajo-lu?ka na daljincu razli?no utripa, da poka?e kaj dela kurjava. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
SpEkTr Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Ok, potem ni take panike. ?e no?mo kakega fenseraja, je tale T80 tut v redu...no vsaj zame Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Ok, potem ni take panike. ?e no?mo kakega fenseraja, je tale T80 tut v redu...no vsaj zame Js sem ga imel pri prej?nji in je delal BP. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 10. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 07:15 po urci huuuuuuu in na?a rit se je na toplo vsedla, mazdica pa ne ?tarta ve? mrzla Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 To mi deli :-) Kok cajta ti je grelo, pol ure? Citiraj
jures Napisano 10. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 To mi deli :-) Kok cajta ti je grelo, pol ure? kolkr na?tima? - 10 do 120min, mam na 60 pa izklopim preden v?gem Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Andriy Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 Bravo jures Sedaj ko se je ozra?je shladilo se je tudi meni porajala ideja da bi bilo potrebno malo webasto upgrade naredit in potem glej ga zlomka sem na?el to temo Tako da bom spremljal temo, ?e pa se bo izvedel group buy sem pa zraven Citiraj
mali_bu Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 katero mehaniko pa treba naro?it za upgrade webasta?Oz. kaj si naro?il z ebaya? Ni mi jasno kaj treba vse kupit, da lahko to zmontira?...jasno mi je le da treba najprej nadgradit mehaniko in nato se odlo?at za urco al daljinca ... (m6 2.0 diesel 136PS, letnik 2003)... Citiraj Mazda 6 CD136 TE
jures Napisano 22. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Drugi mazda? se ?e greje.... in to cel luksuz na daljinsko..... Operacija uspela - po nekaj 'rezih'..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Deluje deluje Thx ?e enkrat jures! Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj. Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350? Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Naro?am ?e en komplet po ceni 190? - urca, ?e je kak junak naj se javi do petka, bo cena enaka ker ne bo dodatnih stro?kov po?iljanj. Daljinec dodatnih 170? s po?tnino - v tem primeru celotna zadeva brez ure samo z daljincem 350? Sem dobil na ZS kandidata, ampak ?al moramo povedati vsem mazda?em z novo 2.2 ma?ino, da ta nima ve? Webasta tovarni?ko vgrajenega.... Dj zrihtaj daljinc mal bolj poceni. Pa js bom dal gor. Pa ni mi vazn kaksen daljinc je pa ker model. Vazn mi je da dobim povratno informacijo in da prime vsaj na kaksne 500m. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Se opravi?ujem 2.2 - jarjem, uporabnik mare je dvignil pokrov in na?el Webasto - zna biti da faceliftane nimajo ve? icemann - verjemi da spremljam licitacije zadnje 3 tedne - vse se kon?ajo pri cca 150? - rabljeni....Vpra?aj spektra je isto gledal in obupal, nato kupil NOVEGA T91 za 160 + po?tnina. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok. Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd.. Citiraj
jures Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Res je. Najmanj komplikacij je ?e naro?i? tam pri carsystem.pl nekaj takega. 159?+ 12? po?tnina za t91 daljinec in t90/100 sprejemnik. Pomoje je to ok. Se sicer prodajajo tudi rabljene stavri, sm gledal ene 2-3 tedne, ampak za?uda se prodajajo po 140? in dalje. Pa ?e ?akat mora? da se licitacije izte?ejo itd.. Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Ja pri nas so pa cene zlatarske ja. :-) Je pa res komfort z daljincem :-) Mislim, da se bom hitro razvadil ?e na ta luxuz Citiraj
iceman22 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Yep, to al pa 350? v Sloveniji v ?tacuni samo za daljinc.....noro Jures ce najdes kaksn deljinc lahko je tudi starejsi model itd. Racunaj name ok. Ker da dam 170 ojrov za daljincMi je pa predrago. Uro pa niti ne nucam ker niti en dan ne vem kdaj kam grem. Citiraj www.trziskisladoled.si
jures Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Jures ce najdes kaksn deljinc lahko je tudi starejsi model itd. Racunaj name ok. Ker da dam 170 ojrov za daljincMi je pa predrago. Uro pa niti ne nucam ker niti en dan ne vem kdaj kam grem. ?e enkrat - ta najstarej?i daljinci T70 in podobni se kon?ajo pri 140-150?....?e bo kaj, ok, ampak licitacij ne morem spremljati, ker potujem. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 24. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Zadnji klic - jutri naro?am, smo dobili ?e enega kandidata danes Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Sporocam, da so novemberske kapacitete skoraj zasedene . Fantje po praznikih se slisimo, racunajte na tisti teden/vikend po prvem tednu novembra Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
SpEkTr Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Madonca, sli? se kot pravi biznis :-) Citiraj
jures Napisano 26. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Madonca, sli? se kot pravi biznis :-) Eh sem prepoceni, tolk kokr pride, vcasih pa dobim zase frej postnino...treba je tajkune zj.... Teb se je pa treba zahvalt, ker si dal pobudo, brez tega se jaz ne bi mel danes upgrade-a. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mare- Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Madonca, sli? se kot pravi biznis :-) ...z razliko ,da ta ni zlatarski Citiraj
SpEkTr Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Za narodov blagor. Pa za forum Ja, jaz sem navdu?en nad to idejo Vsak dan bolj..?e posebej zjutraj Citiraj
mokster Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Za nenavornike to tud obstaja ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.