Skoči na vsebino

Mazda 6 facelift ?e v Sloveniji

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo pa sem jo videl v ?ivo... mogo?e malce razo?aranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne je pa po drugi strani to dobro, da se ne bo ?e na prvi korak videlo da imam "star" model ?estke :D hehe

post-9-1118917915.jpg

33112_1.png

Napisano

Zadaj je vidna sprememba zgolj v modulu znotraj lu?i - aja pa zadnje lu?i niso temne tako kot sprednje ?!?

post-9-1118918208.jpg

33112_1.png

Napisano

Znotraj razen sredinske konzole in temnej?e barve zanjo ni bistvenih vidnih sprememb. Mogo?e edino tekstilni material na vratih zgledajo malce bolj resno kot pri starej?em modelu :ne vem:

post-9-1118918508.jpg

33112_1.png

Napisano

To bom sel probat..

sam meni ta sprednji del (zracniki spodaj, ki so kromirani) mi sploh ni vsec..

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ja baje vsak po enega, da boste prijave do septembra zbiral, ko bodo avtomobili dejansko na zalogi za odpelat...

Wildcat, ?e se motim me prosim popravi sam jaz sem dobil take informacije, ker imam vpla?ano ?e eno ?estko in bom moral ?akati do Septembra, da bo za odpelat :angry:

33112_1.png

Napisano

?al bo dr?alo, je pa res da je odvisno od modela.

Za nekatere je dobavni rok celo oktober <_<

All I ask: the sky above and the road below me.
BlueSky

• 1 mesec kasneje...
Napisano

Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po na?i ljubi de?elici...?al jaz nisem med njimi!!!! :jupiii:

Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj pi?e v opisu pod vozilo!)... :bravo:

Papa, Tomi
Napisano

...mogo?e malce razo?aranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne

...konja, ki zmaguje, ne menja?...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po na?i ljubi de?elici...?al jaz nisem med njimi!!!! :jupiii:

Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj pi?e v opisu pod vozilo!)... :bravo:

Ja jo imam, (pa ne da bi se hvalil B) ) mi je avto z najlep?o barvo, na kateri pridejo do izraza vse njene obline... Kar pa ne pomeni, da pri drugih barvah ne. Moja 6 do?ivlja stilsko preobrazbo, mam nekaj slik pa jih ne znam pripopat na forum, ?e se katermu lubi, da mi razlo?i, bi bil vesel pomo?i :) !
Napisano

A mamo na forumu slu?ajno kak?ne umetnike ki se s photoshopom ukavarjajo, ?e so ali bi lahko sprednji odbija? od 6gt dali na tole mx-3

:P

ne da se mi...

post-9-1122377064.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Hladni....tam kamor poste pi?e? ima? odspodej opcijo dodaj datoteko.....evo....klikne? tam browse....pa pokaze? potko do tvojih slik na PCju.....in to je to.....zdej pa takoj nalo?i slike.... :vesel::jupiii::vesel::jupiii:

LP daVid

P.S. KAAlman lenoba lena...... :blink::angry: :ne vem:

Feel free....

Napisano

"ne da se mi" ni blo mi?ljeno za razlagat kolegu, kako pripne datoteko, ampak za predelavo slikce ;)

?al sem nepozorno prebral njegovo sporo?ilo, itd.... :D

sicer pa ste mu ?e drugi pomahal !

@HLADNI: ne spomnim se slikc tvojega aparata... kdaj ?e bojo ?

LP KAALman

Napisano

Hladni morem priznat da noro hudo lepa 6ka.......

:bravo:

LP daVid

Feel free....

Napisano
Objavljena slika

LP KAALman

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.