Boss Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 Evo pa sem jo videl v ?ivo... mogo?e malce razo?aranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne je pa po drugi strani to dobro, da se ne bo ?e na prvi korak videlo da imam "star" model ?estke hehe Citiraj
Boss Napisano 16. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2005 Zadaj je vidna sprememba zgolj v modulu znotraj lu?i - aja pa zadnje lu?i niso temne tako kot sprednje ?!? Citiraj
Boss Napisano 16. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2005 Znotraj razen sredinske konzole in temnej?e barve zanjo ni bistvenih vidnih sprememb. Mogo?e edino tekstilni material na vratih zgledajo malce bolj resno kot pri starej?em modelu :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 To bom sel probat.. sam meni ta sprednji del (zracniki spodaj, ki so kromirani) mi sploh ni vsec.. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
wildcat Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 21.06. jih dobijo tudi trgovci ! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Boss Napisano 16. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 16. junij, 2005 Ja baje vsak po enega, da boste prijave do septembra zbiral, ko bodo avtomobili dejansko na zalogi za odpelat... Wildcat, ?e se motim me prosim popravi sam jaz sem dobil take informacije, ker imam vpla?ano ?e eno ?estko in bom moral ?akati do Septembra, da bo za odpelat Citiraj
wildcat Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 ?al bo dr?alo, je pa res da je odvisno od modela. Za nekatere je dobavni rok celo oktober Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Mazda323 Napisano 16. junij, 2005 Prijavi Napisano 16. junij, 2005 Kdaj bo pa predstavitev pri Mazdinih trgovcih...? Kaj pa cene?? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 21. julij, 2005 Prijavi Napisano 21. julij, 2005 Samo zanima me kateri model ?estke je tale rumena mazda? Citiraj
Mazda323 Napisano 21. julij, 2005 Prijavi Napisano 21. julij, 2005 Samo zanima me kateri model ?estke je tale rumena mazda? Mazda 6 GT, ?e se ne motim!? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2005 Prijavi Napisano 24. julij, 2005 Pa to v sloveniji obstaja? Citiraj
komar Napisano 24. julij, 2005 Prijavi Napisano 24. julij, 2005 Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po na?i ljubi de?elici...?al jaz nisem med njimi!!!! Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj pi?e v opisu pod vozilo!)... Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 24. julij, 2005 Prijavi Napisano 24. julij, 2005 A mamo na forumu slu?ajno kak?ne umetnike ki se s photoshopom ukavarjajo, ?e so ali bi lahko sprednji odbija? od 6gt dali na tole mx-3 Citiraj
Sishi Napisano 25. julij, 2005 Prijavi Napisano 25. julij, 2005 ...mogo?e malce razo?aranje, ker ni tolk sprememb, da bi bile zelo vidne...konja, ki zmaguje, ne menja?... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
HLADNI Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Obstaja! Kar nekaj se jih vozi po na?i ljubi de?elici...?al jaz nisem med njimi!!!! Je pa en voznik na forumu - HLADNI se imenuje (tako vsaj pi?e v opisu pod vozilo!)... Ja jo imam, (pa ne da bi se hvalil ) mi je avto z najlep?o barvo, na kateri pridejo do izraza vse njene obline... Kar pa ne pomeni, da pri drugih barvah ne. Moja 6 do?ivlja stilsko preobrazbo, mam nekaj slik pa jih ne znam pripopat na forum, ?e se katermu lubi, da mi razlo?i, bi bil vesel pomo?i ! Citiraj
KAALman Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 A mamo na forumu slu?ajno kak?ne umetnike ki se s photoshopom ukavarjajo, ?e so ali bi lahko sprednji odbija? od 6gt dali na tole mx-3 ne da se mi... Citiraj LP KAALman
David Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Hladni....tam kamor poste pi?e? ima? odspodej opcijo dodaj datoteko.....evo....klikne? tam browse....pa pokaze? potko do tvojih slik na PCju.....in to je to.....zdej pa takoj nalo?i slike.... LP daVid P.S. KAAlman lenoba lena...... :ne vem: Citiraj Feel free....
KAALman Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 "ne da se mi" ni blo mi?ljeno za razlagat kolegu, kako pripne datoteko, ampak za predelavo slikce ?al sem nepozorno prebral njegovo sporo?ilo, itd.... sicer pa ste mu ?e drugi pomahal ! @HLADNI: ne spomnim se slikc tvojega aparata... kdaj ?e bojo ? Citiraj LP KAALman
David Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Hladni morem priznat da noro hudo lepa 6ka....... LP daVid Citiraj Feel free....
HLADNI Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 tukaj v?eraj zvecer, (novi pragi, stari preve? " ?trudlasti") Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 ne da se mi... Ej Kaalman hvala, dobi? za sladoled! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.