HLADNI Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Hvala, sprednji in zadnji odbija? sta v izdelavi, ozvo?enje predelano od 2. avgusta dalje (bo Primo? porihtal), po izteku garancije jo ?aka ?e ?iptuning pri Senici, malo ?e pa bo... Citiraj
Sishi Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Hladni res huda 6ka . Ampak KAALman je pa tud hudo MX-ki odbija? naredu . ?e bi en to na stari F-ki naredu , bi kuj podpis-sliko zamenu... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest BrainLess Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 HLADNI lep avto in res lepa barva Citiraj
komar Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Res prelepi aftek ... tudi ta ima eno napako: - ni moj!!! Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Komar pa ti bi res mel vse avte tu na forumu? Jok3 Citiraj
David Napisano 26. julij, 2005 Prijavi Napisano 26. julij, 2005 Stric komar bi rad kar use.....ah...kaj mu ?mo ?e ga pa kriza srednjih let ?e daje..... Brain....bo? vidu ti pri njegovih letih..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Komar pa ti bi res mel vse avte tu na forumu? Jok3 Neeee, vseh pa ne - se jih pa kar nekaj najde, ki bi lepo pasali h stricu srednjih let - hehehe ... Citiraj Papa, Tomi
komar Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Stric komar bi rad kar use.....ah...kaj mu ?mo ?e ga pa kriza srednjih let ?e daje..... Brain....bo? vidu ti pri njegovih letih..... LP daVid Vsi pridete za mano - kako bo ?ele vas "metalo" - posebej tebe Dejvidof - ko te ?e sedaj - hehehe :mi pijemoo: :mi pijemoo: Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 27. julij, 2005 Prijavi Napisano 27. julij, 2005 Tomi kje si mene najdu.....mene ni? ne me?e ?e! To je sam dopust kriv.....evo ti ga na! :mi pijemoo: :mi pijemoo: LP dAvid Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.