dejanot Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Cao V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike. Aja avto je Mazda 6 letnik 2004 LP Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim? Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jures Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Cao V mojem avtu bi menjal stropne zarnice, mi zna gdo povedat kako se odstrani tisto plastiko da se pride do zarnic, pri tem pa nebi rad poskodoval stropa ali plastike. Aja avto je Mazda 6 letnik 2004 LP Ps zarnice pa mislim da so T10 isto kot pozicijske, se motim? z malim tankim ?ravfenciger?kom in ob?utkom, zataknjena je s 4mi u?eski Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 29. september, 2011 Prijavi Napisano 29. september, 2011 Ne nakladat, rabi? dvigalo, da dvigne? cel avto, rezervno kolo mor? vzet ven, da ne probremeni? dvigala, pol si odpre? in spije? eno trezno razmisli?, in se vsede? na voznikov sede? in enostavno prime? pri strani malo potegne? plasiko okrog lu?i dol malo porine? gor oblogo na stropu in nekje na sredi porine? noter en navaden majhen ?raufenciger in ?e bo? mel sre?o ti vo vse zabingljalo na kablu, ?e pa ne pa ponovi tretji, ?etrti in peti del. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 29. september, 2011 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2011 Cao Hehehe hvala obema nek sem sam tko na hiter pogledu, tako da se bom mau jutr poigral. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
dejanot Napisano 7. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Cao Spet jst, amm zdej me pa zanima kaksne zarnice pridejo za osvetlitev armaturke, crknila mi je zarnica za osvetlitev klime. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Ene posebne, rabi? vseh 5, js pa i??em ?e svojo zalogo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 9. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Ene posebne, rabi? vseh 5, js pa i??em ?e svojo zalogo. Cao Sem razdru armaturko in pac pogledal kake so pa so res neke posebne, mogoce ves kje bi se jih dalo dobit, mogoce Mazda servis?? LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2011 Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Cao Sem razdru armaturko in pac pogledal kake so pa so res neke posebne, mogoce ves kje bi se jih dalo dobit, mogoce Mazda servis?? LP Ja za 12?+ddv.Js sem jih nekje dobil za 1? z ddv, samo da jih najdem jih moram ?e imet nekaj, ker sem jih kar 60 naenkrat kupil. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
dejanot Napisano 9. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 9. oktober, 2011 Ja za 12?+ddv.Js sem jih nekje dobil za 1? z ddv, samo da jih najdem jih moram ?e imet nekaj, ker sem jih kar 60 naenkrat kupil. Cao Bi pogledal prosim pa bi jih kupil od tebe, cena 12? za zarnice na servisu je res malo noro. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
milky1976 Napisano 10. oktober, 2011 Prijavi Napisano 10. oktober, 2011 ?e se da, bi tudi jaz vzel 4 kom., tiste ki osvetljujejo klimo. Citiraj
ledsvetloba Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 led ?arnice poi??i na: www.ledsvetloba.si Citiraj
`ripper` Napisano 26. december, 2011 Prijavi Napisano 26. december, 2011 Jest sm pa ugotovil, da mi ne brli stikalo za regulacijo snopa na levi spodaj... A je to zafukano za menjat, oz. ne me stra?it, da treba celo tipko razdret, po mo?nosti ?aruljo odlotat... Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
jures Napisano 27. december, 2011 Prijavi Napisano 27. december, 2011 Jest sm pa ugotovil, da mi ne brli stikalo za regulacijo snopa na levi spodaj... A je to zafukano za menjat, oz. ne me stra?it, da treba celo tipko razdret, po mo?nosti ?aruljo odlotat... samo stikalo ven, in na levi strani stikala je zarulja, ko bo? kupoval povej kje si jo dubu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.