Skoči na vsebino

nakup ?parov?ka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mogo?e kaj tak?nega?

Za 100? ve? ima ?e ?ibedah. :P

Kaj tak?nega bi tudi sam mel ampak se mi pa zdi neumno, da bi Cliota odjavljal namesto, da bi dobival ?e 5% vsako leto dol pri zavarovanju. Pa vpra?anje kako bi zdr?al, da se celo zimo ne bi vozil, ?e bi imel Clia registriranega samo poleti pa ?parov?ka ?ez celo leto. :blush:

Simon, 2.Mikra ima ?iiist preve? konjev, ve? kok mora to ?ret, kak?en ?parovc, halo? <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...

Napisano

Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...

ziher ne - povem iz prve roke (ni ?parovc ampak stro?ki okol tega so podobni (MX5)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

• 3 meseci kasneje...
Napisano

evo za?el bolj intenzivno iskat neki do 500? po mo?nosti japon?ka :) Razlog: Mazda gre na odjavo iz prometa, motor se bo vzel ven, in se bo nardila generalka :)

Napisano

fak, pa je ?la <_< sej mi je reku, da se jutr ?ujema, ?e ?e bo, bla je pa taka ko ta

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5539814&show=1

A je mogu tak zri?at pokrov motorja :vskalo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5490333&show=1

Sam Dejan, to kar gleda? je dale? od ?parovcev....a se ti ne zdi?

200? + gotovinski popust :bravo:

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sam Dejan, to kar gleda? je dale? od ?parovcev....a se ti ne zdi?

200? + gotovinski popust :bravo:

do 8l na 100km je zame ?e ornk ?parovc :)

Napisano

Polota kolegovega pridi po?ekirat jutri po 16.00 uri ;)

Sam ?e ni TDI pol ni ni?....:) Vsaj nalepko dejte gor :bravo:

Napisano

Dej?i, glede na to da nisi preve? zahteven glede var?ne vo?nje, ti bi predlagal kar lepo eno 323F 1.5 16v (magari kupi? od Danda, brez motorja, od Canyona kupi? motor in bo? precej poceni skozi pri?el). Z deli za tak?en avto pa smo itak na forumu dobro preskrebljeni! :danzoman::bravo:

Napisano

Dej?i, glede na to da nisi preve? zahteven glede var?ne vo?nje, ti bi predlagal kar lepo eno 323F 1.5 16v (magari kupi? od Danda, brez motorja, od Canyona kupi? motor in bo? precej poceni skozi pri?el). Z deli za tak?en avto pa smo itak na forumu dobro preskrebljeni! :danzoman::bravo:

a ne, z 1.5 mazduram se kr da pridit na 9 litrov...
Napisano

Verjetno tudi na 10 ali preko, ampak pri normalni vo?nji bo? pa garant izpod 8, kar sem razumel da ti je tudi nekako cilj?! :danzoman:

Napisano

Sosedova srebrna ?re 6,5-8 mi je rekel. Vozi zmerno in dru?insko....

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Po nekem toku dogodkov sem rentacar dobil mx-30. Plastika se disi po novi, 4000km je mela. Doseg ob prejemu 195km, doseg na AC po cca 20km hitrost 100-120 135km....doseg na cilju po cca 70km (zadnjih 10km mesto) 70km....   Nazajgrede sem ze moral imeti polnjenje (vmes ko je mirovala) ampak skupaj 150km pot pa ze v mislih kje bom.... Ker nisem rezerviral tega avta oz samo mini compact za kratko razdaljo, nisem niti pomislil da moram razmisljat o temu, pa sem moral zvecer po sluzbenih zadevah se odpeljat do shopping centra, nisem niti vedel a je kabel itd, no bil je, placal 2€ in dofilal   Nazajgrede zelo podobno dosega se 60km od nafilanih 200km. Kako rentacar smatra vrnjen avto s 'praznim tankom' za strom pa ne vem   Zdaj bo pa kdo rekel zakaj renta car za tako kratko pot....orly - Les Clayes taxi 140€ v eno smer, pa rabis se taxi do sihta vsak dan pa se nazaj. Rent a car 90€ komplet (kerkol avto te klase)    
    • Krištodio, ki čm, sm kmet an s hribu doma an prou ne zastopm, ki čjo tile zdej povedat:   V Novi Gorici prebili led: odprta prva varna soba v Sloveniji (FOTO) - Robin WWW.ROBIN.SI „ Led je prebit,“ je ob današnjem odprtju programa Goriška varna soba dejal Miha Kramli, terapevt, vodja Centra za zdravljenje odvisnosti v Novi Gorici in preds   Če jaz tole prav razumem, so odprli sobo, kjer se bodo drogeraši lahko varno in pod kontrolo zadevali, da si ne bodo droge pripravljali na skrivaj po skretih in grmovjih. In mi jim bomo še igle plačevali. Pa strokovno osebje - če sem prav razumel: "je tu strokovno osebje, da ti pomagajo, in če se že stopil na to pot, boljše, da se tukaj, kot da nekje jemlješ neko „porkerijo“ ali da se dobi kakšne bolezni.“"    Sem jaz to res prav razumel?
    • Nisi nič zamudil, verjemi. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.