Skoči na vsebino

nakup ?parov?ka

Ustvari kratki URL

Deeyan

Priporočeno sporočilo

Mogo?e kaj tak?nega?

Za 100? ve? ima ?e ?ibedah. :P

Kaj tak?nega bi tudi sam mel ampak se mi pa zdi neumno, da bi Cliota odjavljal namesto, da bi dobival ?e 5% vsako leto dol pri zavarovanju. Pa vpra?anje kako bi zdr?al, da se celo zimo ne bi vozil, ?e bi imel Clia registriranega samo poleti pa ?parov?ka ?ez celo leto. :blush:

Simon, 2.Mikra ima ?iiist preve? konjev, ve? kok mora to ?ret, kak?en ?parovc, halo? <_<:P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ajde da ima? neko eksotiko, ali pa Cabrio ipd., potem je fino da si kot drugi avto nekaj za ?ez zimo kupi?, druga?e se pa pomoje ne spla?a. Ima? pa 2x servis, popustov ne dobiva? ve?, ker mora biti avto zavarovan vsaj 11 mesecev, potem ima? s stro?ke s prijavami in odjavami 2x letno za oba avta, na dveh avtih na leto naenrat izgublja? ceno, mah ne vem ?e se spla?a to...

ziher ne - povem iz prve roke (ni ?parovc ampak stro?ki okol tega so podobni (MX5)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 meseci kasneje...

evo za?el bolj intenzivno iskat neki do 500? po mo?nosti japon?ka :) Razlog: Mazda gre na odjavo iz prometa, motor se bo vzel ven, in se bo nardila generalka :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

to je en in isti oglas :P

jutr sm ?e zmenjen za ogled tegale

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?id=5564390&obv=1

ga ni ve?.....

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

fak, pa je ?la <_< sej mi je reku, da se jutr ?ujema, ?e ?e bo, bla je pa taka ko ta

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5539814&show=1

A je mogu tak zri?at pokrov motorja :vskalo:

http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5490333&show=1

Sam Dejan, to kar gleda? je dale? od ?parovcev....a se ti ne zdi?

200? + gotovinski popust :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sam Dejan, to kar gleda? je dale? od ?parovcev....a se ti ne zdi?

200? + gotovinski popust :bravo:

do 8l na 100km je zame ?e ornk ?parovc :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Polota kolegovega pridi po?ekirat jutri po 16.00 uri ;)

Sam ?e ni TDI pol ni ni?....:) Vsaj nalepko dejte gor :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dej?i, glede na to da nisi preve? zahteven glede var?ne vo?nje, ti bi predlagal kar lepo eno 323F 1.5 16v (magari kupi? od Danda, brez motorja, od Canyona kupi? motor in bo? precej poceni skozi pri?el). Z deli za tak?en avto pa smo itak na forumu dobro preskrebljeni! :danzoman::bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dej?i, glede na to da nisi preve? zahteven glede var?ne vo?nje, ti bi predlagal kar lepo eno 323F 1.5 16v (magari kupi? od Danda, brez motorja, od Canyona kupi? motor in bo? precej poceni skozi pri?el). Z deli za tak?en avto pa smo itak na forumu dobro preskrebljeni! :danzoman::bravo:

a ne, z 1.5 mazduram se kr da pridit na 9 litrov...
Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Verjetno tudi na 10 ali preko, ampak pri normalni vo?nji bo? pa garant izpod 8, kar sem razumel da ti je tudi nekako cilj?! :danzoman:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• S takim tempom obrabe tole misli zdržat 100.000km al kaj  
    • resno, Vonderlajno sem jaz izvolil? Pa evropsko komisijo tudi? Idiotske neracionalne odločitve, ki so skregane z dobrobitjo Evropejcev - kako to preprečit, če se zadeve odločajo mimo demokratičnih načel. To je diktatura Bruseljskega političnega aparata, ki deluje v nasprotju z željami evropejcev. Kot primer, ja celo tako daleč gredo, da bi raje eskalirali vojno v Ukrajini kot pa da bi naredili vse, da se jo konča. Zadnja resolucija na to temo je nastala v glavah umskih bolnikov.   EU si zapira vsa vrata in kmalu bomo ostali sami -  a je to agenda WEF-a al koga drugega niti ni tako važno, ampak pred očmi nam razdirajo vse kar imamo še. Samo poglej kaj se dogaja - to pač ni normalno in je skregano z zdravim razumom. To v vsem mojem življenju še nisem videl ... zglajzali smo na polno, ker verjetno bo EU kolikor jo bo še bo razpadla še predno bodo uspeli zabiti zadnje žeblja v krsto. Ja pred letom 2035 - mark my words.
    • Joj, verjetno komaj čakam februar, ko pade Indonezija v vsej svoji lepoti in doživetjih.... 
    • Mal offtopic, ampak ravno včeraj sem prvič dal MAHLE oljni filter pa sem šel prov na embalažo pogledat: Made in germany.
    • Zelo lepa bočna linija, do perfekcije ji po mojem mnenju manjka le še kakšen manjši spojler oz. lip na pokrovu prtljage.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.