frikihamster Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 Zanima me kje bi lahko kupil zadnjo ?arnico za mazdo3 2004 letnik, ker ni neka standardna ?arnica! hvala... Citiraj
citam Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 Predlagam, da jo odstrani? iz avta in se z njo oglasi? v najbli?ji trgovini z avtodeli. ?e jo slu?ajno ne bodo imeli, te bodo pa skoraj sigurno znali kam usmeriti. Citiraj
Deeyan Napisano 6. oktober, 2011 Prijavi Napisano 6. oktober, 2011 Zanima me kje bi lahko kupil zadnjo ?arnico za mazdo3 2004 letnik, ker ni neka standardna ?arnica! hvala... bencinske majo ni da ni Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Zanima me kje bi lahko kupil zadnjo ?arnico za mazdo3 2004 letnik, ker ni neka standardna ?arnica! hvala... ?migovc ali lu?, al kako? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
curko Napisano 13. december, 2011 Prijavi Napisano 13. december, 2011 Jaz za svojo 6 nisem dubil zadnje lu?i za mazdo ne na petrolu ne v trgoavtu. Dobil sem jo pri mazda servisu ni bila draga. Po mojem najbolje da se zapelje? do avtohi?er mazda in tam kupi? ?arnico da se zdaj ne bo? vozil iz trgovine v trgovino. lp Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
`ripper` Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 kake ?arulje pa majo te Japanci, da jih nikjer ni za dobit? Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
jures Napisano 24. december, 2011 Prijavi Napisano 24. december, 2011 kake ?arulje pa majo te Japanci, da jih nikjer ni za dobit? jaz vse na mimo vrste dobil.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.