u2u2 Napisano 7. oktober, 2011 Prijavi Napisano 7. oktober, 2011 Nekaj sem na forumu ?e prebral. Te?avica je nastala danes, ko je za nekaj stopinja padla temperatura in M6 ni hotela v?gati, oz je v?gala s pomo?jo gasa in nato crknila. Sicer ko je v?gala je nato lepo normalno delala(nekaj ?asa ?e vedno s pomo?jo gasa) Nekja sem prebral o IMv ventilu al se motim. Pa ?e to, kje se nahaja ta ventil? Prosim za nasvet hvala Citiraj
jures Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 Nekaj sem na forumu ?e prebral. Te?avica je nastala danes, ko je za nekaj stopinja padla temperatura in M6 ni hotela v?gati, oz je v?gala s pomo?jo gasa in nato crknila. Sicer ko je v?gala je nato lepo normalno delala(nekaj ?asa ?e vedno s pomo?jo gasa)Nekja sem prebral o IMv ventilu al se motim.Pa ?e to, kje se nahaja ta ventil?Prosim za nasvet hvala si dal toliko podatkov da je joj - a je dizel predvidevam, ker te ga imajo....samo IMV ve?inoma crkuje v ?tantgasu, ne pri v?igu, pri tebi bi znal biti senzor za zrak ali nekaj na loputi zraka, preglej cevi, kable.... ker ?e mora? 'no?no' vzdr?evat plin je verjetno to Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mali_bu Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7773 ...tukaj ima? kje se ti nahaja IMV ventil...vendar jaz tud mislim da je kaj narobe s senzorjem zraka al nekaj ...senzor pretoka zraka pa ima? na desni strani pri zra?nem filtru gor Citiraj Mazda 6 CD136 TE
u2u2 Napisano 8. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 http://www.mazda-si.net/index.php?showtopic=7773 ...tukaj ima? kje se ti nahaja IMV ventil...vendar jaz tud mislim da je kaj narobe s senzorjem zraka al nekaj ...senzor pretoka zraka pa ima? na desni strani pri zra?nem filtru gor Dopolnjujem s tehni?nimi podatki mojo mazdoMazda 6, 2.0 Diesel 120 kmletnik 2005 Hvala za odgovore Citiraj
klama Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 Nekaj sem na forumu ?e prebral. Te?avica je nastala danes, ko je za nekaj stopinja padla temperatura in M6 ni hotela v?gati, oz je v?gala s pomo?jo gasa in nato crknila. Sicer ko je v?gala je nato lepo normalno delala(nekaj ?asa ?e vedno s pomo?jo gasa)Nekja sem prebral o IMv ventilu al se motim.Pa ?e to, kje se nahaja ta ventil?Prosim za nasvet hvala ?e bo? rabil imv ventil imam jaz novega na zalogi ugodno....... Citiraj
mali_bu Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 kolko je to ugodno v eurih? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
jures Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 kolko je to ugodno v eurih? ?e enkrat ne kar kupovati - preglej luft messer - ?e ti avto lavfa v ?tantgasu potem IMV dela 100% Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
klama Napisano 8. oktober, 2011 Prijavi Napisano 8. oktober, 2011 ?e bo? rabil imv ventil imam jaz novega na zalogi ugodno....... 70? Citiraj
mali_bu Napisano 12. oktober, 2011 Prijavi Napisano 12. oktober, 2011 u2u2, si odpravil te?avico? kolk pa sploh stane ta "luft messer"? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Tomozuki Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Ni nujno, da je luftmesser uni?en, lahko je samo umazan ali pa je kaki slabi stik. Citiraj
mali_bu Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 jaz imam tud slede? problem na moji 6-ki ,ob prvem v?igu zjutraj, ker mi no?e v?gat...in sicer ?e sem dodal ?ist malo plina je takoj v?gal...nato sem plin spustil in je ?espet lepo v leru delal...kaj bi bil lahko vzrok? samo pri v?igu je problem...?e ene tri dni in to samo ko je mrzlo...druga?e ko se ma?ina segreje pa ?e vse normalno, brez dodajanja plina mazda 6 - 2.0 diesel - 136PS - letnik 2003 Citiraj Mazda 6 CD136 TE
jures Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 jaz imam tud slede? problem na moji 6-ki ,ob prvem v?igu zjutraj, ker mi no?e v?gat...in sicer ?e sem dodal ?ist malo plina je takoj v?gal...nato sem plin spustil in je ?espet lepo v leru delal...kaj bi bil lahko vzrok? samo pri v?igu je problem...?e ene tri dni in to samo ko je mrzlo...druga?e ko se ma?ina segreje pa ?e vse normalno, brez dodajanja plina mazda 6 - 2.0 diesel - 136PS - letnik 2003 pi?e zgoraj , s tem da na pretoku zraka ,je lahko samo luknja v cevi, slab kontakt, sneta cev...itd itd Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mali_bu Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 To sem ze pregledal... Pa nic nisem nasel :/ Citiraj Mazda 6 CD136 TE
u2u2 Napisano 18. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 pridru?ujem se kolegu z mazdo 6 136 ps. Te?ava je bila samo takrat ko je bil avto mrzel oz ko je bilo jutro zelo mrzlo. Cevi sem malo pogledal, jih pojugal in sedaj ni videti ve?jih problemov. Vseeno ga bom peljal na tester. Javim kaj je bilo l.p Citiraj
mali_bu Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 pridru?ujem se kolegu z mazdo 6 136 ps. Te?ava je bila samo takrat ko je bil avto mrzel oz ko je bilo jutro zelo mrzlo. Cevi sem malo pogledal, jih pojugal in sedaj ni videti ve?jih problemov. Vseeno ga bom peljal na tester.Javim kaj je bilol.p Pri meni je te?ava ista ...pri?akujem odgovor,oz re?itev za problem Citiraj Mazda 6 CD136 TE
mali_bu Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Pri meni je te?ava ista ...pri?akujem odgovor,oz re?itev za problem danes pa ni blo minusa zjutraj, ampak je bla 0 ...je pa moja mazda normalno v?gala brez dodajanja plina ...zanimivo Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Tomozuki Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 To je neki elektro problem oziroma pomojem zajec ti?i v avtomatskem ?oku. Ra?unalnik dobi neke napa?ne podatke o temperaturi in potem ho?e v?igat brez "pomo?i". Enkrat dela, drugi? spet ne. To je moje lai?no mnenje... :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 pridru?ujem se kolegu z mazdo 6 136 ps. Te?ava je bila samo takrat ko je bil avto mrzel oz ko je bilo jutro zelo mrzlo. Cevi sem malo pogledal, jih pojugal in sedaj ni videti ve?jih problemov. Vseeno ga bom peljal na tester.Javim kaj je bilol.p Tam bo verjetno 0 narobe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
klama Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 jaz sem imel isti problem ampak ko sem od?ravfal imv ventil in ga spihal opral z etanolom se to ni nikoli ve? ponovilo. Po tem sem naredil cca 3000km bp. tudi zjutraj normalno v?iga prej pa vsak dan problemi. poskusite to kajti ni? ne stane. lp. Citiraj
mali_bu Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 jaz sem imel isti problem ampak ko sem od?ravfal imv ventil in ga spihal opral z etanolom se to ni nikoli ve? ponovilo. Po tem sem naredil cca 3000km bp. tudi zjutraj normalno v?iga prej pa vsak dan problemi. poskusite to kajti ni? ne stane. lp. Jaz sem ga s?istil pred kak?nimi 3 meseci...vendar se mi zdi da tu ni nevem kaj za spucat..ni? konkretnega... Bom pa poskusil jutri ?e 1x ponovit postopek ... Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Alex Napisano 19. oktober, 2011 Prijavi Napisano 19. oktober, 2011 Jaz sem ga s?istil pred kak?nimi 3 meseci...vendar se mi zdi da tu ni nevem kaj za spucat..ni? konkretnega... Bom pa poskusil jutri ?e 1x ponovit postopek ... To je enako kot pucat EGR ventil-efekta nobenega. Citiraj
mali_bu Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 u2u2 in si pri?el do konca problema? si ga peljal na tester?ali kaj je blo narobe? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.