klama Napisano 14. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 ja podlo?ka je bla ?isto se?gana. Zdaj motor trese lavfa po 3 pa tudi tester je pokazal tako. Citiraj
mali_bu Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 ja podlo?ka je bla ?isto se?gana. Zdaj motor trese lavfa po 3 pa tudi tester je pokazal tako. kako si pa to?no po?kodoval injektor?ali sploh nisi vedel da je po?kodovan, do tistega ?asa ko si v?gal avto? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
Mraušk Mčk Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Meni ga pokuri ?voh liter na 20000 km, pa me zanima ali je ?e potreba po menjavi podlo?k ? ?e ?e niso bile menjane je pametno menjat neglede na porabo. Moji macdi je takrat po tednu dni po menjavi podlo?k crknila ena ?oba. Ali je bilo to naklju?je ne vem. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
klama Napisano 15. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 ?e ?e niso bile menjane je pametno menjat neglede na porabo.Moji macdi je takrat po tednu dni po menjavi podlo?k crknila ena ?oba. Ali je bilo to naklju?je ne vem. to ni naklu?je ?oba je zelo ob?utljiva stvar ?eprav na zunaj ni po?kodb se znotraj ?obe po?koduje zaradi nasilnega izvleka druga?e itak ne gre. To je mazda nima? kaj. Citiraj
mali_bu Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 ja podlo?ka je bla ?isto se?gana. Zdaj motor trese lavfa po 3 pa tudi tester je pokazal tako. s kak?nim testerjem si pa to testiral? Citiraj Mazda 6 CD136 TE
klama Napisano 15. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 s kak?nim testerjem si pa to testiral? Ne vem to mi je pri?el en mojster narediti. Citiraj
lc4 Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 "?voh liter" je pribl.od max na min na pal?ki.Bolj to?n-ko ti ga skuri 1,2 litra si na min in takrat je ?e kriza. Brez skrbi, saj redno kontroliram in dolivam po dcl. Skupna koli?ina na 20000 km je slab liter. Citiraj
SpEkTr Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 To je na starih najbr?? Na FL je ta razlika med max in min ?e malo manj?a, ?e se ne motim? Citiraj
brezy Napisano 20. oktober, 2011 Prijavi Napisano 20. oktober, 2011 Jaz sem v ponedeljek poleg menjave olja zamenjal ?e podlo?ke in pa ??istil sito, ki je bilo zelo zabito in po besedah Simona bi ma?ina kmalu ?la v maloro. ?e dobro da sem se odlo?il za to ker je stro?ek minimalen v primerjavi s popravilom zaribane ma?ine. Peljal sem ga k Pelkotu in sedaj se pozna ko ma?ina lepo te?e in za menoj ni ve? ?rne dimna zavese Citiraj
jures Napisano 21. oktober, 2011 Prijavi Napisano 21. oktober, 2011 Kje si pa podlozke dobil by the way Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Alex Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Kje si pa podlozke dobil by the way Na uradnem servisu jih imajo. Citiraj
mali_bu Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 jaz sem jih v mb-ju kupil na mazda servisu...cena: Citiraj Mazda 6 CD136 TE
igorml Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Olef s.p. jih ti jih proda za 5? vse ?tiri s po?tnino vred. Sem jih ravno pre?nji dan kupil, sedaj pa menjal. Bile so v obupnem stanju. Drugi injektor je bil od saj skoraj do vrha. 160kkm Citiraj
lc4 Napisano 22. oktober, 2011 Prijavi Napisano 22. oktober, 2011 Olef s.p. jih ti jih proda za 5? vse ?tiri s po?tnino vred.Sem jih ravno pre?nji dan kupil, sedaj pa menjal.Bile so v obupnem stanju. Drugi injektor je bil od saj skoraj do vrha. 160kkm Sem si ogledal njihovo stran, pa me zanima pod katero rubriko so te podlo?ke.Ali si jih kar prek maila kontaktiral in naro?il ? Citiraj
igorml Napisano 23. oktober, 2011 Prijavi Napisano 23. oktober, 2011 Sem si ogledal njihovo stran, pa me zanima pod katero rubriko so te podlo?ke.Ali si jih kar prek maila kontaktiral in naro?il ? Sem kar direkt kontaktiral prek maila. Tu je ?e koda F00VC17504 (mislem da je to Bosch). To dimenzijo in obliko ima en cel kup avtov. Za primerjavo:1230952 FORD13 53 7 785 722 BMW1432205 FORD1851188 DAF1981 95 CITROËN1981 95 PEUGEOT30777404 VOLVO3M5Q9 E568 CA FORD46518716 FIAT55221016 FIAT55565375 OPEL5821761 OPEL71769143 FIAT93178683 OPEL9456154380 FIAT9467602680 FIATRF2A-13-H51A MAZDARF2A-13-H51B MAZDAWHT 000 189 VW Lpigor Nova Taka pa je original mazdina (ta je ?e malo rabljena )razlika je tudi v obliki Citiraj
jures Napisano 21. november, 2011 Prijavi Napisano 21. november, 2011 the injector seals should be replaced on all mazda rf 2.0 diesel engines (6 pre face lift 2002-2005 post face lift 2005-2007 mazda3 2.0 and mazda5 pre and post face lift) when valve clearences are carried out 12500, 75000 services as the injector is removed (injector seals and pipe seals pre facelift and post, on post face lift comon rail seals as rail built inside rocker cover) tsb was released as new shape seals were launced by mazda, hope this clears up any confususion. o?itno res tud cd143...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 the injector seals should be replaced on all mazda rf 2.0 diesel engines (6 pre face lift 2002-2005 post face lift 2005-2007 mazda3 2.0 and mazda5 pre and post face lift) when valve clearences are carried out 12500, 75000 services as the injector is removed (injector seals and pipe seals pre facelift and post, on post face lift comon rail seals as rail built inside rocker cover) tsb was released as new shape seals were launced by mazda, hope this clears up any confususion. o?itno res tud cd143...... A nisi vedu .2 kolega sta OBA na svojih mazdah 5 to menala in pucala cedil, i lahko mi verjame? ni blo lepo za videt. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 A nisi vedu .2 kolega sta OBA na svojih mazdah 5 to menala in pucala cedil, i lahko mi verjame? ni blo lepo za videt. podlozke mam - 4? olef s.p. bom v priliki Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
m6m Napisano 22. november, 2011 Prijavi Napisano 22. november, 2011 A nisi vedu .2 kolega sta OBA na svojih mazdah 5 to menala in pucala cedil, i lahko mi verjame? ni blo lepo za videt. pozna kdo v okolici mb kak?nega doma?ega mojstra za menjavo podlo?k? Citiraj
mali_bu Napisano 23. november, 2011 Prijavi Napisano 23. november, 2011 to ti lahko menja vsak malo bolj?i doma? avtomehanik ...ni noben bavbav ,?e gre seveda vse gladko... Lahko se pa zgodi da ti ker injektor ne gre ven iz bloka in se ga nato posledi?no po?koduje ...pol se pa za?nejo te?ave ... jaz sem zadevo sam menjal in vse je ?lo gladko (kot se vidi v prispevku ) Citiraj Mazda 6 CD136 TE
lc4 Napisano 26. november, 2011 Prijavi Napisano 26. november, 2011 Ravnokar zamenjal podlo?ke injektorjev. Ena je bla totalno v k.... je bil injektor do polovice od saj. Sicer pa je ?lo vse kot po maslu. Edino tist, ki je bil od saj je bil malenkost bol tesen. Dosti lep?e gre vse narazen, ?e ?raufate, ko je motor ?e topel - upo?teval nasvet YavarYe-a. Citiraj
jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Evo mojega dodatka. Injektorji 2-4 so ?li ven z lahkoto, medtem ko je prvi totalno zablokiral, po pol ure ni bilo drugega kot z glavo klju?a objet dovod in pajsati z rahlimi udarci kladiva, po nekaj minutah je popustil - ampak...no?i??e totalno za?gano in zape?eno, ?oba spodaj adijo...?e ve? podlo?ka se je ?e zarasla v motor: ta srednja je ta zape?ena, druga pa v so?itju s podlo?ko Po nekaj jeba*** sem dobil ven tudi podlo?ko in spucal no?i??e (nekaj je ?lo v motor, upam da se skur...) Zamenjal sem vse podlo?ke. ki so bile tovarni?ke in o?itno so problem, zamenjal sem zape?eni injektor, ter drugega, kateri je imel tudi za?vasano podlo?ko nase. Sestavim motor, zadeva v?ge in ne morem verjeti kako lep?e te?e motor, ni? ve? klenkanja in kovinskih zvokov (kot da bi ena ketnca nekje ropotala), ni? ve? cukanja pri 1500rpm... Grem stavit da lahko sedaj power box dam na ve? - poprej je zmanjkalo mo?i od 7 naprej v vi?jih obratih Priporo?am vsem, moja se bli?a sicer 200.000km sporo?im kako bo na poti in porabi, ?eprav poraba je tudi z zimaki carska http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 jeba*** dobra cenzura Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
RoKo Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Evo mojega dodatka. Injektorji 2-4 so ?li ven z lahkoto, medtem ko je prvi totalno zablokiral, po pol ure ni bilo drugega kot z glavo klju?a objet dovod in pajsati z rahlimi udarci kladiva, po nekaj minutah je popustil - ampak...no?i??e totalno za?gano in zape?eno, ?oba spodaj adijo...?e ve? podlo?ka se je ?e zarasla v motor: ta srednja je ta zape?ena, druga pa v so?itju s podlo?ko Po nekaj jeba*** sem dobil ven tudi podlo?ko in spucal no?i??e (nekaj je ?lo v motor, upam da se skur...) Zamenjal sem vse podlo?ke. ki so bile tovarni?ke in o?itno so problem, zamenjal sem zape?eni injektor, ter drugega, kateri je imel tudi za?vasano podlo?ko nase. Sestavim motor, zadeva v?ge in ne morem verjeti kako lep?e te?e motor, ni? ve? klenkanja in kovinskih zvokov (kot da bi ena ketnca nekje ropotala), ni? ve? cukanja pri 1500rpm... Grem stavit da lahko sedaj power box dam na ve? - poprej je zmanjkalo mo?i od 7 naprej v vi?jih obratih Priporo?am vsem, moja se bli?a sicer 200.000km sporo?im kako bo na poti in porabi, ?eprav poraba je tudi z zimaki carska http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=11885 Uuu, ?tala, kje si pa nabavu nova injektorja, pa cena? Citiraj
jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Uuu, ?tala, kje si pa nabavu nova injektorja, pa cena? ebay - 99? s tem da sem enga dobil zastonj Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.