Skoči na vsebino

mazda mx3

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

?ivjo!

Imam mazdo mx3 1.6 16V 90km. Problem se je za?el v petek ko mi avto po slu?bi ni u?gal ( ni bilo ?troma). Naslednje jutri avto spet ni u?gal. ?e avto stoji ?ez no? se sprazni akumolator. Mislim da je problem v altenatorju ker tudi med vo?no ko odprem okno ali pa dam ventilacijo na ve?jo stopnjo lu?i svetijo manj..

Ali lahko dam rabljen altenator od motorja 1.8 16v? Ali pa?e tudi od katere druge mazde?

Napisano

?ivjo!

Imam mazdo mx3 1.6 16V 90km. Problem se je za?el v petek ko mi avto po slu?bi ni u?gal ( ni bilo ?troma). Naslednje jutri avto spet ni u?gal. ?e avto stoji ?ez no? se sprazni akumolator. Mislim da je problem v altenatorju ker tudi med vo?no ko odprem okno ali pa dam ventilacijo na ve?jo stopnjo lu?i svetijo manj..

Ali lahko dam rabljen altenator od motorja 1.8 16v? Ali pa?e tudi od katere druge mazde?

?e se ne motim ma Xedos 6 1.6 identi?en motor... pa si 100%, da ti ni ?ou akumolator k rakom ?vi?gat?

Napisano

?e se ne motim ma Xedos 6 1.6 identi?en motor... pa si 100%, da ti ni ?ou akumolator k rakom ?vi?gat?

nisem 100% vem da je alternator bil slab ?e prej. Aia.. Pa pozabil sem prej omeniti ?e ima mogo?e kdo kak?ne dele za mx3. Po?ilo mi je stikalo za stekla..

Napisano

ne ravno identi?en. oba sta B6, ampak X6 ma drugo revizijo z 79k

Napisano

nisem 100% vem da je alternator bil slab ?e prej. Aia.. Pa pozabil sem prej omeniti ?e ima mogo?e kdo kak?ne dele za mx3. Po?ilo mi je stikalo za stekla..

Ebay za nekih 150? :(

?e se da ga popravi

Napisano

Ebay za nekih 150? :(

?e se da ga popravi

:o:o 150? ?? Bom probal ?e se da popraviti ali pa ?e mogo?e kje dobim rabljenega..

Napisano

probaj si najprej od nekoga sposodit akumolator ;)

Napisano

probaj si najprej od nekoga sposodit akumolator ;)

jutri peljem k avto?tromarju da mi zmeri altenator da vidmo kaj je da ne kupujem brezveze akumolatorja..

to je pomoje treba potem use prebrikati.. razmi?ljam da bi gumb od desnega stekla prestavil na levega potem pa? nebi mogel odpirati desnega stekla na svoji strani.

Napisano

jutri peljem k avto?tromarju da mi zmeri altenator da vidmo kaj je da ne kupujem brezveze akumolatorja..

to je pomoje treba potem use prebrikati.. razmi?ljam da bi gumb od desnega stekla prestavil na levega potem pa? nebi mogel odpirati desnega stekla na svoji strani.

Kaj pa ?e bi odmontiral od enega razbitega? Poglej malo po avto.net ...

Napisano

Kaj pa ?e bi odmontiral od enega razbitega? Poglej malo po avto.net ...

mal vi?je so sem to napisal pa so rekl da je to standrdna napaka in da bom te?ko dobil na avto netu je pa mislim da samo ena razbita. Danes sem bil na avtoodpadu pri sorodniku in mi je dal stikalo od F-ke in bom probal zamenjati mislim da bo ?lo sem skoraj 100%

tako krivec je bil akumolator alternator je dobr. :bravo:

Napisano

a ne ?e je alternator gori lu?ka?

nebi vedel. mislil sem da ne polni dobro ker je v?asih dobro u?igal v?asih pa ne.

kje bi lahko dobil dele za podvozje? Rabim desno polosovino celo s podal?kom.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Pa še marsikaj Zelenski ni naredu, pa bi moral od 2014 naprej...  Pa marsikaj nebi smel, pa je.. 
    • Če ste bili rojeni v 80tih in ste odraščali v 90tih ter preživeli do 2024 ste živeli v: - 5 različnih desetletjih - 2 stoletjih - 2 tisočletjih - in sploh še niste stari 50...
    • Janez prisede k punci v lokalu in jo vpraša, če ji lahko plača pijačo. - “Kaj bo pa rekla tvoja punca?” - “Nimam je več, pustil sem jo pred enim mesecem.” - “No, potem pa ok.” In se znajdeta na zadnjem sedežu avtomobila. Ko se oblačita, ga dekle vpraša: - "Zakaj si pa pustil punco." - ”Moral sem, žena je zvedela..."
    • Ne glede, kaj je kdo prepričan in ne glede na to, kateri zgodbici kdo verjame, dejstvo je, da je Ruska vojska prečkala meddržavno mejo brez poprejšnjega dogovora in se znašla na ozemlju druge države, kjer uporablja strelno orožje proti vojski tiste države. In to je to.    Saj je Ruska vojska vstopila tudi v Belorusijo, a so se prej o tem dogovorili. In Rusi niso streljali na Beloruse. So se tako dogovorili, pa kaj.  Saj je Italijanska vojska prišla na Poček in tam streljala na tarče. A je bilo vse dogovorjeno in niti en slovenski vojak ni zaradi tega umrl. Ker je bilo tako dogovorjeno. Pri Rusih v Ukrajini pa ni bilo nič dogovorjeno in precej Ukrajinskih vojakov je pri tem izgubilo življenje.   Ofenziva v Dombasu? Trening v Mariupolu leta 2014? Ja, tako kot je @Boss napisal: "Zgodovina ni samo 2. svetovna vojna potem pa nič pa da se spet začne leta 2022." Tudi "Trening v Mariupolu leta 2014" se ni začel leta 2014... Je pa tudi ta trening nekdo posredno izzval, ker ga je brigalo za vse njegove ljudi, potreboval pa je vzrok. Podobno, kot nas poskušajo prepričat, da Mosad ni vedel, da se pripravlja napad Hamasa na tisto poroko, ki je bila povod za to, kar imamo zdaj na bližnjem Vzhodu. Ampak niso ukrepali, ker so v bistvu komaj čakali, da dobijo vzrok pa da se lotijo...
    • Nič ne boš opazil...  Le poraba bo mogoče malo manjša....  Jaz tu in tam na MOL-u tankam 100tko,ker imam 10c popusta pa se mi še to nič ne pozna... 🥴 Imam pa še kar 6.0 porabo, če mogoče koga zanima.... 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.