proton Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Ima kdo LED zadnje lu?i? Na letniku 2005 (ki ga imam) ?e niso bile mo?ne, kasneje so pa tudi serijske ?e ... Jih je kdo menjal? Katere priporo?ate? Citiraj
uklopko Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Ima kdo LED zadnje lu?i? Na letniku 2005 (ki ga imam) ?e niso bile mo?ne, kasneje so pa tudi serijske ?e ... Jih je kdo menjal? Katere priporo?ate? led lu?i imam jaz ?e serijsko in sicer na letniku 2004 ampak z gta opremo.Ne razumem pa kaj si hotel pra?at? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 13. oktober, 2011 Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Kot je Uklopko povedal...GTA odprema in motor :) ima tole od leta 2004 naprej, prav tako MPS-ka. Citiraj
proton Napisano 13. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 13. oktober, 2011 Kot je Uklopko povedal...GTA odprema in motor :) ima tole od leta 2004 naprej, prav tako MPS-ka. Potem mi je pa na servisu malo narobe povedal Vpra?anje je v bistvu namenjeno tistim, ki so to menjali - kje so jih dobili? Razbitih je malo, original drage ko pes ... Citiraj
uklopko Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Potem mi je pa na servisu malo narobe povedal Vpra?anje je v bistvu namenjeno tistim, ki so to menjali - kje so jih dobili? Razbitih je malo, original drage ko pes ... potem takem edino ebay pride upo?tev Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Te?ka bo, mogo?e ebay. http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Mazda+3...6.c0.m270.l1313 Citiraj
proton Napisano 14. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Te?ka bo, mogo?e ebay. http://www.ebay.de/sch/i.html?_nkw=Mazda+3...6.c0.m270.l1313 Enkrat se bo zaletel tudi kdo, ki ima LEDice zadaj Citiraj
Grega_ Napisano 14. oktober, 2011 Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 Enkrat se bo zaletel tudi kdo, ki ima LEDice zadaj ..ne kli? hudi?a, da se avto ne popravi in proda po delih mora biti ornnnkkkk sranje...v SLO so imele tudi tele zadnje trojke pred novim modelom ledice. Citiraj
proton Napisano 14. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. oktober, 2011 ..ne kli? hudi?a, da se avto ne popravi in proda po delih mora biti ornnnkkkk sranje...v SLO so imele tudi tele zadnje trojke pred novim modelom ledice. Par jih je na avto.net, samo nima nobena ledic Citiraj
Andriy Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Tukaj vpra?aj za lu?i ker dvomim da bodo tole popravljali http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5274415&show=1 Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Tukaj vpra?aj za lu?i ker dvomim da bodo tole popravljali http://www.avto.net/_AVTO/ad.asp?ID=5274415&show=1 pa neeeeeee lih MPS-a razbit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 tle bi blo super motor ven pobrat za kako RX8 projekt... Citiraj
Grega_ Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 To se bi itak popravil, sploh ?e je res vse na mestu, pa motor nepo?kodovan. Citiraj
uklopko Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 To se bi itak popravil, sploh ?e je res vse na mestu, pa motor nepo?kodovan. res je vse seda samo koliko se spla?a je pa drugo(mislim kok ? treba dat) ?koda Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 res je vse seda samo koliko se spla?a je pa drugo(mislim kok ? treba dat) ?koda Za MPS-a se vse spla?a, ker jih ni velik Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Model je z man kot 50 km/h zapeljal s ceste v betonski blok, niti ni zaviral. Majstr ni vedu da popravljajo cesto in da je zaprta, malo megle na cesti in malo megle v glavi in rezultat je na avto netu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 ko je avto enkrat zbit... Citiraj
Deeyan Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Model je z man kot 50 km/h zapeljal s ceste v betonski blok, niti ni zaviral.Majstr ni vedu da popravljajo cesto in da je zaprta, malo megle na cesti in malo megle v glavi in rezultat je na avto netu. ?aki mal, megle u glavi, a ho?e? re?t, da je ?ou za volan ? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 res je vse seda samo koliko se spla?a je pa drugo(mislim kok ? treba dat) ?koda To ni zdej pravo vpra?anje,?eprav se zelo nana?a na tvoje, pravo je, koliko ho?e imeti za ta avto. ?e ho?e 6,7t...lahko pozabi in ga naj raje za dele proda...?e ga da pa za par jurjev...je pa druga pesem. S tvojmi odgovorom je pa povezano lih to, vemo koliko stanejo deli in vemo da ni ponaredkov...?koda ja, sam tako je pri tak?nih eksotikah. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 ko je avto enkrat zbit... Se ga zrihta, da je bol? kot original.Vsaj js sem tako naredu. ?aki mal, megle u glavi, a ho?e? re?t, da je ?ou za volan ? Itaq. Mene mika nabavt tole, zrihtat in NE registrirat ampak met za preganjat po dirkali??ih, ki jih je prinas da se jih lahko skoz okno me?e. Samo bo raje kaka NE premi?nina mogla past. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
proton Napisano 25. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Sem ga ?e prvi dan klical, ampak model prodaja vse v kompletu, tako da sem se obrisal pod nosom ... ?al. Bi pa lu?i za primerno ceno takoj kupil. aja - bojda ga proda za 4.000? ... Citiraj
Grega_ Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Jah ledice je res ?al te?ko dobiti, bo? res moral po?akati na kak?no ornk razsuto...oz. ?koda ker nisi GTA ?e v ?tartu kupil oz. 1.6 od letnika 2008 naprej, mislim da je bila Active oprema...ima tudi ledice...so zgleda Japonci vse gor nametali kar jim je ostalo ko se je menjal model.... 4000t..hmm...no ja, mogo?e se bo komu zdelo poceni sam bi bilo treba mal pogledat za deli+delo,kar zna biti ve? kot 2x toliko kot je cena avta....kako je pa z ra?unalnikom pri Mazdah?? ga je potrebno menjati ob spro?enih balonih ali ne??oz. se ga popravi?Ajvar bo zihr vedu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Te mazde imajo merilec pospe?ka-pojemka in pomoje ga ni treba menjat, je med sprednima sede?ema in ga avto koristi tudi za DSC, da ne deluje samo s pomo?jo senzorjev za abs in kota volana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
proton Napisano 25. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Jah ledice je res ?al te?ko dobiti, bo? res moral po?akati na kak?no ornk razsuto... Drugega mi ne preostane ?akam ... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.