KAALman Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 pri slabih 125k km je ?la zadnja leva, in to tako, da se je izpahnila, da ne govorim o tem, kako je to potem ropotalo na jamah in neravninah... od jeze sem kupil vse 4 in zamenjal... cena, 95 EUR + 20 EUR popoldanc zadaj na desni strani jo je zelo te?ko menjati, ker je v oviro izpu?na cev... ampak, edino na Xedosu nisem menjal teh delov, ker sem ga mel premalo ?asa, na MX-3 sem moral menjati, na 323F pa prav tako... in sedaj ?e ?estica... potro?ni material... ?e posebej ?e je avto zni?an Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 pri slabih 125k km je ?la zadnja leva, in to tako, da se je izpahnila, da ne govorim o tem, kako je to potem ropotalo na jamah in neravninah... od jeze sem kupil vse 4 in zamenjal... cena, 95 EUR + 20 EUR popoldanc zadaj na desni strani jo je zelo te?ko menjati, ker je v oviro izpu?na cev... ampak, edino na Xedosu nisem menjal teh delov, ker sem ga mel premalo ?asa, na MX-3 sem moral menjati, na 323F pa prav tako... in sedaj ?e ?estica... potro?ni material... ?e posebej ?e je avto zni?an to vse 4 za tak dnar, al komad? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 15. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 to vse 4 za tak dnar, al komad? vse ?tiri... aftermarket! Citiraj LP KAALman
Deeyan Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 vse ?tiri... aftermarket! to pa ja, mi je blo cudn, ker sm dal js za komad zadnih za F-ko 20 ojrotov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 ?udno, meni je tole 4.mazda (z BGjko GT sem prevozil skoraj 100.000 km med drugim) pa ?e na nobeni nisem tega menjal! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 ?udne so ceste v Prekmurju :ne vem: Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 To je to ?e kupuje? avte na zni?anjih. Kalman, saj je bla tvoja mazda zni?ana, ane. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
KAALman Napisano 16. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 To je to ?e kupuje? avte na zni?anjih. Kalman, saj je bla tvoja mazda zni?ana, ane. ne da je bila, ?e je sem mel dve zni?ani (eno ?e mam) in dve ne-zni?ani Citiraj LP KAALman
jures Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 ne da je bila, ?e je sem mel dve zni?ani (eno ?e mam) in dve ne-zni?ani Ni? popusta dobil? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
rendy Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 no to sm tut jst mogu menjat vse ?tiri, pa mi je dav zdej mo?nej?e k pridejo spomlad fedri od deeyana gor Citiraj
Deeyan Napisano 16. oktober, 2011 Prijavi Napisano 16. oktober, 2011 To je to ?e kupuje? avte na zni?anjih. Kalman, saj je bla tvoja mazda zni?ana, ane. moja C-jka ni bla n? zni?ana, pa so bli hin no to sm tut jst mogu menjat vse ?tiri, pa mi je dav zdej mo?nej?e k pridejo spomlad fedri od deeyana gor Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.