Service Market Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Zdravo! Prosim vas za nasvet, ?e je kdo od mehanikov z mazde prisoten. Kot re?eno imam: Mazda 6-karavanLetnik: 2007Motor 2.0 cd V vozilu je voda pod sovoznikovim sede?em in zadnjim na isti strani. Zanima me, ?e ima to vozilo kak?no hibo glede tega oz. kak?no tovarni?ko napako, da ne i??em vse povprek. Kaj sem ?e naredil:-raztavil sem plastike pri brisalcih in pogledal ?e slu?ajno tam pride voda. Potipal sem filter kabine, ki je videti suh, ?e bi slu?ajno voda pri?la od tam, ampak tudi ni videti nobenega listja ali borovih iglc tam.-Razmontiral sem plastike na tleh na vseh ?tirih vratih in ugotovil da je voda oz. da je mokro samo pri sovoznikovem sede?u in na isti strani zadaj. Stranka je tudi omenila, da je imela vodo v zadnjih vratih? kako je s tem pri Renault meganu je naprimer hiba da pu??a ne zvo?niku.... Nekaj sem zasledil na formu, da je nekdo enkrat omenjal da mu klima pu??a, zaradi sponk.... Hvala! Citiraj
Z M A J Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 Na enem mazdilaku (323F 97 letnik) se nam je zgodila ravno ista zadeva, ker je klima (nimam pojma kako) kadar je obratovala se je potem voda zbirala pod sovoznikovmu sede?em in pa pod predpra?nikom tistega mesta, ki se nahaja za sovozni?kim sede?em! Lahko da je podobna zadev??na! :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 15. oktober, 2011 Prijavi Napisano 15. oktober, 2011 To je pestilo tudi mojo biv?o ?estico in je bil res problem v odtoku za klimo. Ker so servisirali v garanciji ?al ne vem kaj so naredili, da je bilo pol OK. Citiraj
Mihael1 Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 To je pestilo tudi mojo biv?o ?estico in je bil res problem v odtoku za klimo. Ker so servisirali v garanciji ?al ne vem kaj so naredili, da je bilo pol OK. ista zadeva pri men, ksno leto nazaj, zama?en odtok za vodo!!!!!! p.s. ni nujno, da od zunaj na vidi? iglic in...mor? vodo vlit skozi in vidi?, ?e odteka!pobaj!druzga ne more (skoraj) bit! al pa res odtok od klime! Citiraj
uklopko Napisano 17. oktober, 2011 Prijavi Napisano 17. oktober, 2011 verjetno je res zabasan oddu?ek za odtok kondenza ki nastaja pri delovanju klime,imel enak problem od tete mo? na svoji ?estki. :ne vem: Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 Kje pa je ta oddu?ek? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
markohabjan Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Zdravo. Tud mene to zanima. Kje je odtok od klime? LP Marko Citiraj
batko Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 Kolko se spomnem se vsa voda iz klime zbira pod sredinsko konzolo in je od tam speljana proti sovoznikovi strani. Ce pogledas pod armaturo na sovoznilovi strani bos videl kje gre cev skozi karoserijo na zunanjo stran. Tam odstranis plastio in z ?ico ??isti? odtok. Citiraj www.gistel.si
mazdaman Napisano 2. junij, 2017 Prijavi Napisano 2. junij, 2017 Meni kaplja v kabini pri spoju posode preden gre kondenz iz vozila. s?istil sem z 4 mm zajlo iz zunanje strani potisnil sem jo lahko 15 cm v posodo, seveda je bila zajla cela mokra a nekega mo?nega odtekanja vode ni bilo, v kabini je ?e vedno kapljalo. probal sem tudi z 4 mm cevko pihati skozi in se zrak sli?i. Ima kdo ?e kak?no idejo kako o?istiti brez razdiranja armaturke? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 2. junij, 2017 Prijavi Napisano 2. junij, 2017 Meni kaplja v kabini pri spoju posode preden gre kondenz iz vozila. s?istil sem z 4 mm zajlo iz zunanje strani potisnil sem jo lahko 15 cm v posodo, seveda je bila zajla cela mokra a nekega mo?nega odtekanja vode ni bilo, v kabini je ?e vedno kapljalo. probal sem tudi z 4 mm cevko pihati skozi in se zrak sli?i. Ima kdo ?e kak?no idejo kako o?istiti brez razdiranja armaturke?a nima mazda odu?ek za kondenz - si ?el po tem odu?ku? Lahko pa da se je enostavno cev za odvod snela.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 4. junij, 2017 Prijavi Napisano 4. junij, 2017 Po tem odu?ku sem ?el in ni cev gor nataknjena ampak je kar del ohi?ja oblikovan v cev in gre skozi vezno steno ven 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
`ripper` Napisano 15. junij, 2017 Prijavi Napisano 15. junij, 2017 Zadeva je pod avtom na sovoznikovi strani. Tudi men je zalivalo kabino in to ne malo, tako da sem enga mojstra od tu pobaral.Avto treba dvignt, verjetno je fino, ?e je na dvigalu, ne vem, kolk se kej steka, ?e visi. K avtu pristopi s sprednje strani in tam nekje, kjer so noge od sopotnika, se vidi ena cevka, lul?ek ki gleda ven brez cevi ali ?esarkoli (vsaj pri men je bilo tako). Taj not sem ?oknil s trdo ?ico, potegnil ven smeti in zraven se je uscala voda, ki je o?itno sedela zbrana nekje. Od takrat ni ve? te?av z zalivanjem kabine. Citiraj ^^ klikni me za mojo temo ^^
Mraušk Mčk Napisano 15. junij, 2017 Prijavi Napisano 15. junij, 2017 To ti pust, jaz sem imel v ?asih moje mazde to zato, da so bile sopotnice v momentu ?ist mokre tam spodi. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
mazdaman Napisano 16. junij, 2017 Prijavi Napisano 16. junij, 2017 Jaz sem uspel odma?iti cevko po kateri te?e kondenz ven ampak ne vem kako je mo?no, da vseeno te?e na notranji strani pri spoju med dvema plastikama in pri vijaku. tu sta posnetka https://youtu.be/QSkzrajbfQs https://youtu.be/mvzHar627ucA kdo ve kako gre narazen armaturka v tem delu? Ker druga mi ne preostane ve? kot, da vzamem narazen in zatesnim spoje Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
robz Napisano 21. junij, 2017 Prijavi Napisano 21. junij, 2017 Po dezju, ko odprem prtljaznik, mi ven zacne tect voda. Tece pri tistem mehanizmu za kljucavnico in na levi in desni strani kjer so tiste gumice za odvodnjavanje. Zanima me ce ima kdo podobne izkusnje in kje gre ta voda sploh notri.? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.