lc4 Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 M6 100kw Sedaj ko se je ohladilo mi je za?el nihati minimum, kot bi hotel crknit. Opazil sem, da se sli?i tak zvok kot bi sesalo zrak med posodo za servo in posodo za zavorno teko?ino, (ali je ta zvok normalen,ker prej nisem opazil) zdaj a je kaj na temu, ali se poslavlja IMV. Pa zdi se mi, da ni va?no ali je ma?ina mrzla ali topla. Vsak nasvet dobrodo?el Citiraj
jures Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 M6 100kw Sedaj ko se je ohladilo mi je za?el nihati minimum, kot bi hotel crknit.Opazil sem, da se sli?i tak zvok kot bi sesalo zrak med posodo za servo in posodo za zavorno teko?ino, (ali je ta zvok normalen,ker prej nisem opazil) zdaj a je kaj na temu, ali se poslavlja IMV. Pa zdi se mi, da ni va?no ali je ma?ina mrzla ali topla. Vsak nasvet dobrodo?el imv.....?e samo v stantgasu Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Lahko pa res kak cevka pu??a. Dej obrini magic black box na 0, pa poro?aj kaj je pol. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lc4 Napisano 18. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Lahko pa res kak cevka pu??a.Dej obrini magic black box na 0, pa poro?aj kaj je pol. Sem taprvo to poizku?al, pa ni razlike. Tist zvok, kot eno sesanje,vakumiranje se kr fajn sli?i tam med akumolatorjem in motorjem. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. oktober, 2011 Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Sem taprvo to poizku?al, pa ni razlike. Tist zvok, kot eno sesanje,vakumiranje se kr fajn sli?i tam med akumolatorjem in motorjem. Tam je vakuum ?rpalka za servo zavore in pa oljna pumpa za servo volan, poglej ?e je dovolj olja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lc4 Napisano 18. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 18. oktober, 2011 Popoldne sem naredil cca. 40 km in pri segreti ma?ini je bilo OK, nobenega nihanja. Magic box sem mel na "0" samo par km, se mi je zdelo, da ne gre nikamor.Res se navadi? tega hudi?a Bomo vidli zjutraj, ko spet u?gem mrzlega. Citiraj
SpEkTr Napisano 14. november, 2011 Prijavi Napisano 14. november, 2011 Meni se je zadnji? tudi pojavil ta zvok kot neko sesanje. Baje, da je to lahko zaradi premalo olja. A tebi spu??a to servo olje kje? Citiraj
lc4 Napisano 14. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 14. november, 2011 Meni se je zadnji? tudi pojavil ta zvok kot neko sesanje. Baje, da je to lahko zaradi premalo olja. A tebi spu??a to servo olje kje? Ni? ne pu??a, tista cev od servota, ki je kao kriti?na je bla menjana na servisu, in to brezpla?no - ne more? verjet. Citiraj
SpEkTr Napisano 15. november, 2011 Prijavi Napisano 15. november, 2011 Aja, v kakem smislu pa kriti?na? Da spu??a najbr? s?asoma? Citiraj
lc4 Napisano 15. november, 2011 Avtor Prijavi Napisano 15. november, 2011 Aja, v kakem smislu pa kriti?na? Da spu??a najbr? s?asoma? Tista cev je iz aluminija in jo s ?asom oksid raz?re in spu??a. Ta nova je iz pocinkanega ?eleza. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. november, 2011 Prijavi Napisano 16. november, 2011 Tista cev je iz aluminija in jo s ?asom oksid raz?re in spu??a. Ta nova je iz pocinkanega ?eleza. Pozabil si dodati, da je ?e plastificirana. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.