Google+
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ne boš verjel, ampak popolnoma sem jih podpiral, ker v njih sem videl nas leta 1991... ampak tolk od demokracije, ki ni vredna tud pol pizde mrzle vode, dokler ni v interesu velikih igralcev. Pol naj pa nehajo nabijat o samodločbah ... ker očitno je to le puhlica razen, če si Kosovir in manjšina v Srbiji. Pol pa ni panike pol se pa vse da, ker je bilo to v interesu nekoga ali nekaterih. A tebe ta dvoličnost nič ne boli? Aja seveda te ne, ker ni bilo na tvoji koži. No, sej in če hočeš stran moraš it s silo in državljansko vojno, ker na lep način se v demokracijah ne da al kako... torej kaj se je dogajalo v Ukrajini od 2014? Ja seveda, sej sem idealist in verjamem v dobro in pravico. Če bi se želeli štajerci odcepi, a misliš da bi jih silil v skupnosti, če se tam ne počutijo dobro. A ženo tudi nabunkaš, ko se želi ločit in iti stran?
-
Sem raziskoval danes. Bridgestonke so ble narete v Franciji. Tovarne trenutno ni več, 2020 so jo zaprli. Kupil sem jih 2019. Michelin zapira v Franciji Cholet in Vannes do 2026 in 3 v Nemčiji do konca 2025 3 tovarne. 1 je ziher tista zraven Fordove tovarne, kje se dela Focuse. Bosch je tudi najavil zaprtja. Samo tam razumem. Če ni ICE-jev ni potrošnje delov. Ampak gume pa rabimo. Kaj se res tolko več poceni gum kupuje? 🤨
-
Tudi narezani Brembo so smeti. Textar so super.
-
Mene zanima kako se strokovno imenuje tole pačko senzorja za uravnavanje višine žarometov. Rad bi jo naročil na ebayu. Rabim jo za Mazdo 6 dizel letnik 2008. Hvala
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.