Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zgleda da bo treba kar hitro menjat akumulator na moji Xedos 6 1.6i. Avto mi je zadnja 2 dneva komaj v?gal. Trenutno je noter rde? Topla akumulator, ki se je kar solidno dr?al zadnjih slabih 5 let.

Zdaj nekih prese?kov od akumulatorja ne bi rad kupoval, ker vpra?anje, koliko ?asa bom ?e imel ta avto (beri idioti na cesti).

Gledal sem pri firmi Velog, pa pridejo akumulatorji 12V 60Ah znamk Topla (zagonski tok 510A), Varta (540A) in pa Bosch (540A) okoli 80?, par ojrov gor ali dol.

Imajo pa v ponudbi tudi cenovno ugodne akumulatorje Dynamic Plus 12V 60Ah 510A za 55? (ker se Velogove strani ne da linkat, sem naredil print screen).

Pozna kdo mogo?e to znamko, kak?ne izku?nje z njo? Google najde bore malo. Glede na opis ima akumulator tehnologijo "velikih", samo manj?o ceno.

Objavljena slika

Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.

Napisano

pa garancija je 2 leti....tako kot mora biti, po moje nima? kaj falit, samo pazi da ti ne prbijejo ?e ene 15 za pot, pol pa vseeno ?e gre? do petrola...

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

pri nas pri A-netu dobi? 60Ah Boschevga za okrog 60? 2 leti garancije ;)

Bi se dalo kak?en link dobit, ker spletna stran od Anet je za moje pojme v k****, samo linki do uradnih strani proizvjalcev.

Napisano

Hja, klical na Anet oziroma zdaj je to Adel (Motomat + Anet), in nimajo nobenega 12V 60Ah akumulatorja v akciji, najcenje pride Boschev 93? - kar je 15? dra?je kot pri Velogu.

Edit: Bemti, klical na Velog glede zgornjega akumulatorja Dynamic plus, in so imeli akcijo samo do danes do 9ih zjutraj, druga?e je redna cena s popustom 70?. Vsak teden imajo v akciji samo 1 akumulator, in akcijo menjajo vsak petek ob 9ih zjutraj :angry2:

Napisano

a petrol pa nima ni?esar na pike?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Sem gledal cene na AMZS in na Petrolu - so dragi kot ?afran, se jih je bolje ognit v velikem loku.

Za primerjavo:

Akumulator Varta 12V 60Ah: Petrol 100?, AMZS 97?, Velog 80?

Akumulator Topla 12V 60Ah: AMZS 87?, Velog 78?

Edit: sem se oglasil osebno pri Velogu in so mi ?li toliko na roko, da sem dobil akumulator Dynamic ?e po akcijski ceni, torej 55?. Brezpla?no so predhodno testirali starega in polnjenje akumulatorja med tekom motorja. Tudi menjavo sem dobil brezpla?no, s tem da sem star akumulator pustil pri njih. Storitev na nivoju, pohvalno - priporo?am.

Napisano

Ne gre mi v glavo, kako so lahko cene akumulatorjev tako narasle v teh slabih petih letih.

Marca 2007 sem kupil akumulator Topla 12V 60Ah na AMZS, cena je bila 54?. Zdaj se ravno tak akumulator na AMZS prodaja za 87?, najceneje pa se ga dobi za 78?.

Majku jim nabijem, pa to je ja 61% podra?itev!!! Na podlagi ?esa, me zanima <_<

Napisano

gume so ?le iz 50 na 100....

205 55 16 so ble 2 leti nazaj okoli 50-60 kvalitetne

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.