mazy1905 Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Pozdravljeni, I??em dobrega mojstra da bi popedinal mojo M6 dizel l2005. Hvala za odgovore na moj email:mazy1905@gmail.com aja sem iz Mb, sem pa prilagodljiv in se pripeljem tudi v NM ?e je potrebno Citiraj
Deeyan Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Pozdravljeni,I??em dobrega mojstra da bi popedinal mojo M6 dizel l2005.Hvala za odgovore na moj email:mazy1905@gmail.comaja sem iz Mb, sem pa prilagodljiv in se pripeljem tudi v NM ?e je potrebno definiraj ta "popedenal", to pomeni glede mehanskih delov al karoserijskih? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Svetujem Avto Pelko d.o.o. (Medvode). LP! Borut Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
schurda Napisano 24. oktober, 2011 Prijavi Napisano 24. oktober, 2011 Svetujem Avto Pelko d.o.o. (Medvode). LP! Borut Ja Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
mazy1905 Napisano 25. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 definiraj ta "popedenal", to pomeni glede mehanskih delov al karoserijskih? pardon! mehansko seveda.Hvala za odgovore Ja Kaj pa tega Pelko d.o.o. odlikuje?a zna z Mazdami?A je morda kak?en slu?ajno na tej strani Trojan? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Odlikuje ? Recimo da noben ni bil ?e nezadovoljen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazy1905 Napisano 26. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 Odlikuje ? Recimo da noben ni bil ?e nezadovoljen. hvala za tvoje mnenje.kolk sem zasledil si tudi ti maher za mazde.kaj prvi? na to, da mi avto zelo slabo greje, kljub webastu, rabi recimo 10 km da za?ne mla?no pihat, potem piha mrzlo, in toplo oz.kako mu je!aja pa ?e lu?ka za motor se mi je pri?gala=egr o?i??en po navodilih na forumu.trenutno ne gori, a to se je ?e zgodilo, da je nehala, nato pa se zopet pri?gala.po ?i??enju se mi je pri?ala samo enkrat, nato sem zamenjal luftmesser in je nehala in nato spet pri?gala.trenutno ne gori. avto je M6 cd120 l.2005, z 125 tkm.se veselim tvojega odgovora oz.mnenja na moj problem.hvala ti ?e v naprej in lp iz mb Citiraj
mazdaman Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 hvala za tvoje mnenje.kolk sem zasledil si tudi ti maher za mazde.kaj prvi? na to, da mi avto zelo slabo greje, kljub webastu, rabi recimo 10 km da za?ne mla?no pihat, potem piha mrzlo, in toplo oz.kako mu je!aja pa ?e lu?ka za motor se mi je pri?gala=egr o?i??en po navodilih na forumu.trenutno ne gori, a to se je ?e zgodilo, da je nehala, nato pa se zopet pri?gala.po ?i??enju se mi je pri?ala samo enkrat, nato sem zamenjal luftmesser in je nehala in nato spet pri?gala.trenutno ne gori. avto je M6 cd120 l.2005, z 125 tkm.se veselim tvojega odgovora oz.mnenja na moj problem.hvala ti ?e v naprej in lp iz mb Ko ti sveti lu?ka ti lahko pogledam napako (Sem skoraj vsak dan med tednom v MB) za ve? pa g. Pelko. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 hvala za tvoje mnenje.kolk sem zasledil si tudi ti maher za mazde.kaj prvi? na to, da mi avto zelo slabo greje, kljub webastu, rabi recimo 10 km da za?ne mla?no pihat, potem piha mrzlo, in toplo oz.kako mu je!aja pa ?e lu?ka za motor se mi je pri?gala=egr o?i??en po navodilih na forumu.trenutno ne gori, a to se je ?e zgodilo, da je nehala, nato pa se zopet pri?gala.po ?i??enju se mi je pri?ala samo enkrat, nato sem zamenjal luftmesser in je nehala in nato spet pri?gala.trenutno ne gori. avto je M6 cd120 l.2005, z 125 tkm.se veselim tvojega odgovora oz.mnenja na moj problem.hvala ti ?e v naprej in lp iz mb Poglej ?e ima? dovolj vode. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazy1905 Napisano 27. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Poglej ?e ima? dovolj vode. :ne vem: vode je dovolj oz.po normativu.?e morda kak?na ideja? Ko ti sveti lu?ka ti lahko pogledam napako (Sem skoraj vsak dan med tednom v MB) za ve? pa g. Pelko. kaj mi more svetit, da lahko ugotovi? napako, ali ne rabi.trenutno ne sveti! Citiraj
mazdaman Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 vode je dovolj oz.po normativu.?e morda kak?na ideja?kaj mi more svetit, da lahko ugotovi? napako, ali ne rabi.trenutno ne sveti! nekaj takega Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
mazy1905 Napisano 27. oktober, 2011 Avtor Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 nekaj takega to jeto. a sedaj ne sveti.zanima me ?e mora v danem trenuku svetit, al ne.ker trenutno ne sveti? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 27. oktober, 2011 Prijavi Napisano 27. oktober, 2011 Tudi ?e ne sveti, oziroma je sama od sebe ugasnila je napaka zaradi katere se je pri?gala, ostala shranjena v ra?unalniku. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mx-pet Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 Koliko pa Pelko zara?una motorno olje? Mislim, ?e ga je bolje prinesti s seboj, tako kot na Cosmos, kjer ga ra?unajo 25 ?/l? Citiraj
nikasport Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 Pa ima Pelko mo?nost priklopa na ra?unalo, da resetira, pregleda napake itd. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. november, 2011 Prijavi Napisano 1. november, 2011 Koliko pa Pelko zara?una motorno olje? Mislim, ?e ga je bolje prinesti s seboj, tako kot na Cosmos, kjer ga ra?unajo 25 ?/l? Pokli?i ga. Pa ima Pelko mo?nost priklopa na ra?unalo, da resetira, pregleda napake itd. Ima opremo.Kaj bo resetiral, ?e ni ni? narobe ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mx-pet Napisano 2. november, 2011 Prijavi Napisano 2. november, 2011 Prosim, ?e bi kdo po?lje kontakt od Pelkota na ZS. Hvala Citiraj
nikasport Napisano 3. november, 2011 Prijavi Napisano 3. november, 2011 Pokli?i ga.Ima opremo.Kaj bo resetiral, ?e ni ni? narobe ? Resetira regeneracije da nima? takoj bo?i?ne jelke Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. november, 2011 Prijavi Napisano 4. november, 2011 Resetira regeneracije da nima? takoj bo?i?ne jelke Ja iataq. Resetirat je potrebno(pa ?e to ne pri vseh), servisni interval, regeneracija dela sama takrat ko je potrebno.Za prvo NE rabi? testerja. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazy1905 Napisano 1. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 1. december, 2011 to jeto. a sedaj ne sveti.zanima me ?e mora v danem trenuku svetit, al ne.ker trenutno ne sveti? Te?eva odpravljena.Cevka za podtlak je imela luknjico...sedej ne sveti ve? in je ok.Informacija za vse tiste, ki vas bo doletelo kaj podobnega.lp,m hvala za tvoje mnenje.kolk sem zasledil si tudi ti maher za mazde.kaj prvi? na to, da mi avto zelo slabo greje, kljub webastu, rabi recimo 10 km da za?ne mla?no pihat, potem piha mrzlo, in toplo oz.kako mu je!aja pa ?e lu?ka za motor se mi je pri?gala=egr o?i??en po navodilih na forumu.trenutno ne gori, a to se je ?e zgodilo, da je nehala, nato pa se zopet pri?gala.po ?i??enju se mi je pri?ala samo enkrat, nato sem zamenjal luftmesser in je nehala in nato spet pri?gala.trenutno ne gori. avto je M6 cd120 l.2005, z 125 tkm.se veselim tvojega odgovora oz.mnenja na moj problem.hvala ti ?e v naprej in lp iz mb Tudi ta napaka odpravljena: gretje sedaj dela, kriva je bila ?rpalka webasta, ki ni oz je delno spu??ala zrak v kabino.lp,m Citiraj
jures Napisano 1. december, 2011 Prijavi Napisano 1. december, 2011 Te?eva odpravljena.Cevka za podtlak je imela luknjico...sedej ne sveti ve? in je ok.Informacija za vse tiste, ki vas bo doletelo kaj podobnega.lp,mTudi ta napaka odpravljena: gretje sedaj dela, kriva je bila ?rpalka webasta, ki ni oz je delno spu??ala zrak v kabino.lp,m webasto tovarni?ki nima ?rpalke..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazy1905 Napisano 6. december, 2011 Avtor Prijavi Napisano 6. december, 2011 webasto tovarni?ki nima ?rpalke..... hmmm, imam tistega z notranjim timerjem M6 cd120, l.2005 Citiraj
jures Napisano 6. december, 2011 Prijavi Napisano 6. december, 2011 hmmm, imam tistega z notranjim timerjem M6 cd120, l.2005 to je nekdo naknadno potem dal - uro in pumpo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
vladislavcerjak@gmail.com Napisano 1. januar, 2013 Prijavi Napisano 1. januar, 2013 mene pa zanima,ali ima kdo izku?njo s servisom mazde 6,letnik2007,dpf filter,pri avto pelko?? Citiraj
mazy1905 Napisano 2. januar, 2013 Avtor Prijavi Napisano 2. januar, 2013 definiraj ta "popedenal", to pomeni glede mehanskih delov al karoserijskih? ..mehansko, a ?e imam mojstra hvala Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.