Prva izku?nja z iStop motorjem
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Sem jo vozil tudi "na pes mater" v orng dežju...in pri meni sam auspuh vidiš...bi kdo rekel,da sem🤪...mogoče res malo😄...res zimska "adijo pamet" ...po moje boljša od Conti...mogoče je Michelin malenkost boljši pri oprijemu,a nimam izkušnje z "miškotom",tako,da ne morem trditi...bi ti moral dati za peljati... Če bi jo dobil za cca.200€/kom,takoj vzamem,tako pa...
-
Jaz sem pa naletel na zemeljski plaz,ki je odnesel ogromen del poti (sem hotel iz Vrtovč na Brje po gozdi poti), sem nekaj palamudil po gozdu in med trtami sam mi ni ratalo se povzpet gor, da bi nadaljeval pot 😂. Tko, da sm mogu načrte spremenit, dobit drugo pot in se vrnit domov. null
-
20 najlepših kampov v Evropi: Na vrhu slovenski | 24ur.com WWW.24UR.COM Britanski Guardian je pred poletno turistično sezono pripravil seznam 20 najlepših kampov v Evropi. Na samem vrhu se je znašla Šenkova...
-
Mate članke od naprav tam 2000 leta Sam se rad lotevam res starih zadev. Trenutno zrihtal (popravilo pretvornika zvoka na slusalke) original sony walkman sinu, zdaj pa se lotevam radija EI Niš Simfonija. Ta rabi specifične dele. Kdo pa pozna gramofone Kuzma, mam enega prvih 1989, ki ga bi rad za vsako ceno se imel. Ma pa Iztok vse kar je treba. Ceprav me na leta že daje sluh (jebi ga kot študent dj 90ih, motorji, datacentri - vse kar vam mama reče okol zašcite sluha verjemte....) sem se kar audiofil, teli blututi pa streami niso enako Ce ima kdo se kake dele, izkusnje elektronacrte za to se priporocam
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.