krasevec2 Napisano 25. oktober, 2011 Prijavi Napisano 25. oktober, 2011 Razmi?ljam o nakupu mazde bt-50, in me zanima ?e kdo ve , kak?na je bistvena razlika med enoosnim pogonom in 4x4 pogonom! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 V pogonu in ceni ziher. Se opravi?ujem samo sem mogu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 za tak traktor ni dvoma da nebi imel 4x4 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 26. oktober, 2011 Prijavi Napisano 26. oktober, 2011 ?e bo? ?e kupil BT potem vzami 4x4, ker z dvoklolesnim pogonom raje vzami Dacio je ?e cenej?a. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.