adormi11 Napisano 2. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2011 Moj sin bi rad slikal jelene, damjake, ko?ute.... Me zanima ?e ima kdo izku?nje s tem in kje bi se to dalo izvest. Divjad mora bit prosta, ne kak?na doma?a reja ( mu ni zanimivo - je prelahko). V na?i okolici ni jelenov (G. Radgona), ?e bi mi kdo lahko priporo?al, kam naj gremo, da jih bi lahko vidli. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Grega_ Napisano 2. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2011 Za to je pa najbolje da se obrne? na lokalno lovsko dru?tvo, in ti bodo verjetno povedali kje se nahajajo in ob katerih urah (ima? lokacije kjer se hranijo,piejo ipd.) in mislim da lovci to dobro vedo ...pa lahko da boste ?li ?e skupaj kdaj, pomoje tudi pametno da te kje zjutraj kdo pomotoma ne sname... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
uklopko Napisano 2. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2011 Moj sin bi rad slikal jelene, damjake, ko?ute....Me zanima ?e ima kdo izku?nje s tem in kje bi se to dalo izvest. Divjad mora bit prosta, ne kak?na doma?a reja ( mu ni zanimivo - je prelahko). V na?i okolici ni jelenov (G. Radgona), ?e bi mi kdo lahko priporo?al, kam naj gremo, da jih bi lahko vidli. Ha ha ta je dobra. Ok ne bom se delal norca,lahkopa ti recem da te jelen ne bo cakal in za to treba kar nekaj znanja in srece. Najbolje da se zmenis s kakim lovcem in te odpelje nekam,vedi da je potreben cas pa se mal tega Velikokrat sem hodil z dedijom na jago,razne pogone,sedaj to pocnem s stricom ampak sem vecx videl gamsa in medveda kot pa jelena. Sem pa v 5ek kakih 30min opazoval komplet familjo srnak,srna in 2mladica ki sta se kot otroka igrala in preganjala po jasi. Je pa.srnadi ogromno,nas konec npr.barje vidis to sredi dneva . Drugace pa pravocasno v gozd in pazljivo iz njega. Je pa res da v divjini spremljat je fantasticno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 2. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2011 Naj se gre Airsoftat... okol mene so skos neke srne letale... enkrat sm jim presenetu v eni grapi so ble sme?ne k sto matr, ko so v luftu rit obra?ale k so me zagledale. Kot da bi ro?no vlekle... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 2. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 2. november, 2011 Vozi se po gozdnih cestah med drugo in peto uro zjutraj pa ni hudi?, da bo? kak?nega nalo?u na havbo in ga lahko pol poslikate iz vseh kotov pa ?e bo slik za zavarovalnico ostalo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 3. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2011 Moj sin bi rad slikal jelene, damjake, ko?ute....Me zanima ?e ima kdo izku?nje s tem in kje bi se to dalo izvest. Divjad mora bit prosta, ne kak?na doma?a reja ( mu ni zanimivo - je prelahko). V na?i okolici ni jelenov (G. Radgona), ?e bi mi kdo lahko priporo?al, kam naj gremo, da jih bi lahko vidli. Na jeprci - Medvode - Kranj jih je dnevno preko 10.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 3. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2011 Vozi se po gozdnih cestah med drugo in peto uro zjutraj pa ni hudi?, da bo? kak?nega nalo?u na havbo in ga lahko pol poslikate iz vseh kotov pa ?e bo slik za zavarovalnico ostalo... haha Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
adormi11 Napisano 3. november, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 3. november, 2011 Na jeprci - Medvode - Kranj jih je dnevno preko 10.......... Verjetno bomo ?li v to smer in probali sre?o Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Hazzard20 Napisano 3. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 3. november, 2011 V no?nih urah se peljte do vrha Ljubela. Tam pa sre?a? grupe v velikosti 10-30. Lastne izku?nje ko smo stali 5 min, da se je jelen nalizov soli z ceste Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Jest Napisano 4. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2011 Jaz jih imam vcasih tudi na vrtu in na dvoriscu , ce recimo pozabim popoldan zapreti ograjo ... Je bila ze dvakrat srna potem celo noc zaprta in se je pasla na vrtu s solato in ostalo zelenjavo ... Pa vrtnice so tudi ponavadi vse oglodane Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
daSKAn Napisano 4. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2011 Tam pr nas na Barju jij je tudi polno. Najbolj mi je v spominu ostalo, ko sem enkrat laufal tam po morostu, vidim kak ena srna ska?e levo, desno, dela kroge in se ?udno obna?a, pogledam malo bolje in vidim v travi ?e zajca, ki preganja to srno... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 4. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2011 Tam pr nas na Barju jij je tudi polno. Najbolj mi je v spominu ostalo, ko sem enkrat laufal tam po morostu, vidim kak ena srna ska?e levo, desno, dela kroge in se ?udno obna?a, pogledam malo bolje in vidim v travi ?e zajca, ki preganja to srno... A jo je hotu nasko?t pa je ni dosegel Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Alex Napisano 4. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 4. november, 2011 jaz sem pa v sredo videl mnogo tega...v Lj v ?ivalskem vrtu.Tam se da verjetno narediti lepe slike. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
adormi11 Napisano 4. november, 2011 Avtor Prijavi Deli Napisano 4. november, 2011 jaz sem pa v sredo videl mnogo tega...v Lj v ?ivalskem vrtu.Tam se da verjetno narediti lepe slike. ?e ?e, saj mamo mi kr nekaj rejcev jelenov v okolici, ampak, mu ve? ni zanimivo slikat na ta na?in, rad bi jih slikal v naravi - proste. To si ?eli za rojstni dan, ki ga ma naslednji teden. Upam da mu bom lahko pomagal pri tej ?elji - drugih ?elj nima. Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 5. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2011 Med ?epovanom in Grgarjem lahko poslika? pol "?ivotinjskog carstva" kar iz avta: je?i, zajci, lisice, srne, jeleni, divji prasci,... ?e ima? sre?o tudi podivjanega voznika... In ?e ima? pu?o, nabije? in ustreli?. Ni hudi?, da ne bi kaj oble?alo... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jures Napisano 5. november, 2011 Prijavi Deli Napisano 5. november, 2011 Med ?epovanom in Grgarjem lahko poslika? pol "?ivotinjskog carstva" kar iz avta: je?i, zajci, lisice, srne, jeleni, divji prasci,... ?e ima? sre?o tudi podivjanega voznika... In ?e ima? pu?o, nabije? in ustreli?. Ni hudi?, da ne bi kaj oble?alo... Sva s taukotom videla ZOO v ?ivo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.