krco22 Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Eko tud letos je Bozicni Dee Jay Time 2011 .Se bo kdo udelezil hodi kdo na take zadeve ce ja se bomo mogoce kej srecali :mi pijemoo: Evo se link http://www.eventim.si/si/vstopnice/tradici...6509/event.html Citiraj
uklopko Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Eko tud letos je Bozicni Dee Jay Time 2011 .Se bo kdo udelezil hodi kdo na take zadeve ce ja se bomo mogoce kej srecali :mi pijemoo: Evo se link http://www.eventim.si/si/vstopnice/tradici...6509/event.html jaooo pa da gledam lepe ritke (kar ni gut za moje srce in vse tiste najstnice k bojo upile do nezavesti ........ kaj pa vem morda se zna zgodit. Druga?e pa moje mnenje doba deejay time-ov je mimo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 meni tudi ne ve? BUTA BUTA..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
R_sport Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Eko tud letos je Bozicni Dee Jay Time 2011 .A to ?e obstaja? Se spomnim ?e ?isto prvega Dee Jay Timea, ko sem bil ?e na srednji ?oli. Bil je nekje sredi '90 let (mogo?e 94. ali pa 95. leta, ne vem ve? to?no) v nekdanji diskoteki DC3 Dakota v BTC-ju (nasprot Emporiuma) in to iz ?etrtka na petek, ko smo ?li vsi direkt iz ?ura v ?olo (tri?etrt razreda je ?lo). To so bli ?asi ja... :mi pijemoo: Citiraj
Deeyan Napisano 6. november, 2011 Prijavi Napisano 6. november, 2011 Itaq, da gremo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Mika me, znam pa bit takrat varu?ka. @Klopko - ne vem ?e je DJ time cajt povozu, moral bi videt kak?na gne?a za Helowin, ?e na samem parkingu Cvetli?arne! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Jest sem bil na treh v Tivoliju...to je bilo nenormalno bolano ....na tega pa mogo?e grem, ?e dobim zadnji dan karto za pol cene, bo treba bolho gledat ...prav tako na Guetto v Sto?ice 15.12., lani so na konc karte pod 20 eur prodajal zadnji dan Samo opala...ne me?at tegale DJ Time back in time ki je bil v Cvetli?arni in tega ki bo na Gospodarcu....ker na gospodarcu bodo novi komadi, oz. to kar se zdej vrti na Salomoncu (DJ time), v Cvetki je bil oldies goldies Citiraj
Z M A J Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Meni je bila Lipa ZAKON, dokler so bile ?e tam DJ time zadeve (leta nazaj itak, hehe)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Meni je bila Lipa ZAKON, dokler so bile ?e tam DJ time zadeve (leta nazaj itak, hehe)! power mix, pa buta buta... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
uklopko Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Jest sem bil na treh v Tivoliju...to je bilo nenormalno bolano ....na tega pa mogo?e grem, ?e dobim zadnji dan karto za pol cene, bo treba bolho gledat ...prav tako na Guetto v Sto?ice 15.12., lani so na konc karte pod 20 eur prodajal zadnji dan Samo opala...ne me?at tegale DJ Time back in time ki je bil v Cvetli?arni in tega ki bo na Gospodarcu....ker na gospodarcu bodo novi komadi, oz. to kar se zdej vrti na Salomoncu (DJ time), v Cvetki je bil oldies goldies Vseeno zadeva je zlajnana do amena in predelava komadov s strani salamona so bolane,sem pa tja se jim kak?na posre?i. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Vseeno zadeva je zlajnana do amena in predelava komadov s strani salamona so bolane,sem pa tja se jim kak?na posre?i. - mah va?n je vzdu?je, dobre ?enske pa dobra pija?a , no pa tudi muska mora pokat, v kar sem pa prepri?an da bo Citiraj
uklopko Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 - mah va?n je vzdu?je, dobre ?enske pa dobra pija?a , no pa tudi muska mora pokat, v kar sem pa prepri?an da bo ja itak unc unc unc...gremo deejay time,unc unc unc vsi za dee jay time ,....itd Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 ja itak unc unc unc...gremo deejay time,unc unc unc vsi za dee jay time ,....itd Toooooooo, tooooo sam tega se ve? ne poje hahahaSej za ostale je pa Elton John-v petek v Sto?icah, pa ma? kvaliteto Citiraj
uklopko Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Toooooooo, tooooo sam tega se ve? ne poje hahahaSej za ostale je pa Elton John-v petek v Sto?icah, pa ma? kvaliteto Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
daSKAn Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al. Citiraj
Z M A J Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al. ?e bi ?e za Real Madrid navijal, bi te verjetno smatrali ?e za ?udaka, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
daSKAn Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Takrat sem bil jest bolj ?e v basketu, kot v fuzbalu. Citiraj
Grega_ Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 V S? je bil DJ time - bo?i?ni v Tivoliju prav party of the year, ma najve?ji dogodek komericalne glasbe, pa led se je do konca stopil v tisti no?i v ledeni dvorani, so samo tepihe ?ez dal (đabe klima) , se ?e spomnim gor na monitorju - 28 stopinj , cca. 10.000 folka, na?igal do amena, za ostalo pa raj ne govorim ?enske ble ufff , ?ez leto pa Afrika Trebnje pa Lipa Citiraj
Deeyan Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 Jao, sem se spomnu zdej s tem an srednjo ?olo. Takrat je bil Deejay time ta najhuj?a zadeva, ?e cajtung je bil... mene pa vsi grdo gledal, ker sem rock in punk zadeve poslu?al. js pa u O?, blo je pa isto tak pracanje med nam ko smo techno poslu?al in med tistimi ko so rock, pol tretji pa rap Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 7. november, 2011 Prijavi Napisano 7. november, 2011 uf brings back memories...ko sem ?e v Kanuju slu?il denar kot DJ na roko in napotnico. DJ Time je za?el Dejan Windisch aka dean on the mike, in eden prvih za?el za bolj?o zalogo vinilk v SLO. Te pa je hodil iskati v Monfalcone Vinilke so zakon......najprej Technics igla pol pa Denon sampler sem ?e nekajkrat iskal Technics gramofone na ebayu da bi si doma spet en mali hobi naredu. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 8. november, 2011 Prijavi Napisano 8. november, 2011 Se strinjam z Juresom, pa taprav DJ, je tisti ki zna na vinilkah vrtet, ker tole ni tako lahko, tisti ki pravi, naj proba, da ne govorim beata ujet ipd., sploh pono?i ob galami, se spomnim ?e Umeka ko je naenkrat na treh gramofonih vrtel in sesavil 1 komad, zdej so pa? najbolj popularne Pioneer zadeve + Imac laptop in to je to, 3/4 naredi comp, in tudi DJ-ev je vse polno, vem za tele top lokalo pri nas, vrtijo DJ-i ?e od 50 eur na no?, pa tja do 150 eur. Sem probal na Technics gramofonih nekajkrat..jaooo te?ko, te?ko. Citiraj
jures Napisano 8. november, 2011 Prijavi Napisano 8. november, 2011 Se strinjam z Juresom, pa taprav DJ, je tisti ki zna na vinilkah vrtet, ker tole ni tako lahko, tisti ki pravi, naj proba, da ne govorim beata ujet ipd., sploh pono?i ob galami, se spomnim ?e Umeka ko je naenkrat na treh gramofonih vrtel in sesavil 1 komad, zdej so pa? najbolj popularne Pioneer zadeve + Imac laptop in to je to, 3/4 naredi comp, in tudi DJ-ev je vse polno, vem za tele top lokalo pri nas, vrtijo DJ-i ?e od 50 eur na no?, pa tja do 150 eur. Sem probal na Technics gramofonih nekajkrat..jaooo te?ko, te?ko. Te?ko je samo zato, ker vsako minuto pride pi*** te?it za komad, pa mora? slu?alke snemat stalno Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.