Skoči na vsebino

Nakup M6 2008+

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

kupujem rabljen avto srednjega razreda, v katerem sem trenutno najbolj zagret za M6 karavan (2008+).

Po primerjavi vozil na avto.net in uradni mazdini strani sem precej zmeden, saj se na a.net nahajajo avtomobili s tipi opreme, ki jih na uradni strani ni mogo?e najti. Te so, npr., Luxury, Executive, Exclusive, medtem, ko so na uradni strani CE, TE, TE plus in GTA ..

A so to starej?e opreme, ki jih po FL ve? ni ali gre za uvo?ene avtomobile? ?elel bi namre? slovensko vozilo od 1.lastnika. Do 130k prevo?enih in do 14k?. Dizel.

Hvala za pomo? in lp.

Napisano

Pozdravljeni,

kupujem rabljen avto srednjega razreda, v katerem sem trenutno najbolj zagret za M6 karavan (2008+).

Po primerjavi vozil na avto.net in uradni mazdini strani sem precej zmeden, saj se na a.net nahajajo avtomobili s tipi opreme, ki jih na uradni strani ni mogo?e najti. Te so, npr., Luxury, Executive, Exclusive, medtem, ko so na uradni strani CE, TE, TE plus in GTA ..

A so to starej?e opreme, ki jih po FL ve? ni ali gre za uvo?ene avtomobile? ?elel bi namre? slovensko vozilo od 1.lastnika. Do 130k prevo?enih in do 14k?. Dizel.

Hvala za pomo? in lp.

V ve?ini so tiste prve oznake iz tujine, pri nas so bile te spodnje '?rke' kot si omenil.

Druga?e pa ?e ima avto znano zgodovino - servisno in zgleda ok, ni ni? narobe ?e je iz tujine, v?asih so cene neprimerno bolj?e. Kar nekaj nas je tukaj ki furamo italijanke.

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Hvala za odgovor! A zna mogo?e kdo povedat katera tuja oznaka velja za na?o? Oz. kako si sledijo po vrsti.

Verjetno se bom poslu?il tudi te mo?nosti preveritve vozila http://www.mazda.si/owning_mazda/preverite-poreklo-vozila/ A je ?e kdo uporabil to? Izve? kak?ne uporabne informacije?

Hvala, lp.

vsa servisna zgodovina mora biti notri - potrebujes le VIN

sicer pa preko VIN in carfax za par ? izve? tudi poreklo (1. registracija)

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.