Z M A J Napisano 16. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Tale cifra se mi dogaja ?e v?eri in danes, men ni ni? jasno; http://med.over.net/forum5/read.php?39,7532271 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Tale cifra se mi dogaja ?e v?eri in danes, men ni ni? jasno; http://med.over.net/forum5/read.php?39,7532271 Chuk Norris pomoje. Citiraj
Allyssa Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Aha to sem tudi jaz danes do?ivel. Ko ugotovi?, da je dolo?ena oseba bolj zabita kot si misli?. Ah ne,..nebi uporabla besede zabit....bolj bi pomojem pasala beseda egoist,..pa tud ta beseda ne ustreza ?ist,..sploh ne vem kero bi uporabla da bi res zadela bistvo,..uglavnem,..zdj sm res do?vela use in me ne more ?ist n? ve? v zvezi s to osebo presenetit. Vsaj neki Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 No ja, v bistvu ima? prav, tudi pri eni drugi osebi je tako. Ko je oseba polna sama sebe pa se obenem sme?i s svojimi "wannabe intelektualnimi" izpadi. Citiraj
Allyssa Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Aham,..no js mam kontra situacijo,..?e cel teden ?akam na ka?en komentar al pa kar kol,..pa n? od tega,..no sej pravm,..zdj me res ne more ve? presenetit, kar pa tud ni tko slabo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Aham,..no js mam kontra situacijo,..?e cel teden ?akam na ka?en komentar al pa kar kol,..pa n? od tega,..no sej pravm,..zdj me res ne more ve? presenetit, kar pa tud ni tko slabo To?no tako! Aja pa danes je nadle?en dan, na ?ihtu so bili vsi nataknjeni potem pa bodi dobre volje, ?e so vsi zate?eni. V?asih bi raje s kurami delal kot z ljudmi. Citiraj
Deeyan Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 sej ja, jim da? foter pa so tih Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 16. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 16. marec, 2012 Nek motorist ga je dobesedno po sredini ceste (skoraj po ?rti) zalagal, pi?mumari?ku za mi?jega sem se mu izognil, kaki idijoti, pa to je noro. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 16. marec, 2012 Prijavi Napisano 16. marec, 2012 letos je bil en ?e mrtu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Symon Napisano 17. marec, 2012 Prijavi Napisano 17. marec, 2012 letos je bil en ?e mrtu Ja to je vsako leto otvoritev sezone... Citiraj
Deeyan Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 na ?alost, zato pa pravim, da so 4-je kolesi zakon! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Sm se odlo?la par trenutkov nazaj, da bom ?la po Bossovih stopinjah in odprla vede?evanje,..ker tole je pa ?e scary kar se dogaja,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Aham,..no js mam kontra situacijo,..?e cel teden ?akam na ka?en komentar al pa kar kol,..pa n? od tega,..no sej pravm,..zdj me res ne more ve? presenetit, kar pa tud ni tko slabo Zmotla sm se,..?e zmer me lahko presenet Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Deeyan Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 ja pol more bit pa tip zlo posebn Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Allyssa Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ja pol more bit pa tip zlo posebn kukr se vzame Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Symon Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Zmotla sm se,..?e zmer me lahko presenet Vidim, da bi se midva imela marsikaj za pogovorit. Citiraj
Allyssa Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Ja sam blo to tole zadnje presene?enje v pozitivni smeri. Se mi zdi. Sploh ker sm mela v glavi vse najslab?e mo?ne scenarije, glede na pretekle izku?nje. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 3. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. maj, 2012 Danes sem do?ivel izjemno neprijetno izku?njo z R Thalio v nekem kro?nem v bli?ini Meng?a (Avto Car Menge?). Se pa? zapeljem v dvopasni kro?ni promet, pa Thalia gre v zunanjega, jaz pa po notranjem nekoliko hitreje (nikakor ne dirka?ko), no in kar naenkrat se ta Thalia znajde tudi na notranjem (total presekal mi je linijo) in potem ?e na prvem izvozu spelje ven (skregano z vsako logiko). Ker pa sam nisem uspel druga?e odreagirati, sem s prednjo levo gumo in plati??em udaril v manj?i robnik. No zdej pri?akujem da se mi po mo?nosti naredi bula na tej gumi. Aja vozil je nek patron s KLOBUKOM!!! (moj fotr je zmeri govoru, da se je treba merkat starih descev, ki furajo s klobukom na glavi) - Lojz-a npr. ! :macek: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 ne pozabt - s klobukom in brez vinjete - taki so najhuj?i Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 Danes sem do?ivel izjemno neprijetno izku?njo z R Thalio v nekem kro?nem v bli?ini Meng?a (Avto Car Menge?). Se pa? zapeljem v dvopasni kro?ni promet, pa Thalia gre v zunanjega, jaz pa po notranjem nekoliko hitreje (nikakor ne dirka?ko), no in kar naenkrat se ta Thalia znajde tudi na notranjem (total presekal mi je linijo) in potem ?e na prvem izvozu spelje ven (skregano z vsako logiko). Ker pa sam nisem uspel druga?e odreagirati, sem s prednjo levo gumo in plati??em udaril v manj?i robnik. No zdej pri?akujem da se mi po mo?nosti naredi bula na tej gumi. Aja vozil je nek patron s KLOBUKOM!!! (moj fotr je zmeri govoru, da se je treba merkat starih descev, ki furajo s klobukom na glavi) - Lojz-a npr. ! :macek: ti pa nima? sre?e s tem ?rnim strojem Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Grega_ Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Uff tole kar delajo zadnje ?ase tastari je ?isto mimo. Tudi meni med prazniki nekaj podobnega. Na kri?i??u iz BTC-ja na ?martnisko, se pravi iz BTC-ja sta dva pasova za desno in ?martinka ima dva vozna pasova, tako da vsak zavije na svojega (zavijal sem desno iz levega pasu za desno), in na semaforju, prvi v vrsti, prav tako tista mamca s Corsico...lepo zelena, speljem, in mamca iz svojega desnega, na ?martinsko zavije direkt na levega sem skor v kandelaber se zabou , hupa je skor pregorela...ampak na naslednjem semaforju...mama mrtvo ladna gleda naprej ko kip svobode i ne trza...da bi meu 2 pira v riti, bi ustavu, ji vzel klju?e iz avta in jih vrgu v 3pm. Citiraj
uklopko Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Uff tole kar delajo zadnje ?ase tastari je ?isto mimo. Tudi meni med prazniki nekaj podobnega. Na kri?i??u iz BTC-ja na ?martnisko, se pravi iz BTC-ja sta dva pasova za desno in ?martinka ima dva vozna pasova, tako da vsak zavije na svojega (zavijal sem desno iz levega pasu za desno), in na semaforju, prvi v vrsti, prav tako tista mamca s Corsico...lepo zelena, speljem, in mamca iz svojega desnega, na ?martinsko zavije direkt na levega sem skor v kandelaber se zabou , hupa je skor pregorela...ampak na naslednjem semaforju...mama mrtvo ladna gleda naprej ko kip svobode i ne trza...da bi meu 2 pira v riti, bi ustavu, ji vzel klju?e iz avta in jih vrgu v 3pm. itak .... zarad takih agresivcev so potem blemi na cesti joke Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 itak .... zarad takih agresivcev so potem blemi na cesti joke jest agresivc??'...da te ne bom... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Pr nas je moderno da te ?lovek ki je ?e v kro?nem spusti noter, kljub temu da ima ON prednost. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Pr nas je moderno da te ?lovek ki je ?e v kro?nem spusti noter, kljub temu da ima ON prednost. ?e govori? o 'novem' ?kofjelo?kem kro?i??u je moderno ?e vedno imeti prednost v smeri Medvode - Kranj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.