YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 ?enske pa? Ene polne izgovorov, druge polne semen. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Ene polne izgovorov, druge polne semen. treba elastike nucat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 Eh, mo?ki pa?... Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Eh, mo?ki pa?... pa samo polni semen, brez ostale navlake. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 pa samo polni semen, brez ostale navlake. (Celulit, te?noba, zapravljanje..) No pa k sm ?e lih v tej temi..se mam konkretno za razpizdit nad preteklo no?jo, ko sm med ?ihtom dobu fla?o v glavo izklju?no zarad ?love?kega primitivizma. Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 No pa k sm ?e lih v tej temi..se mam konkretno za razpizdit nad preteklo no?jo, ko sm med ?ihtom dobu fla?o v glavo izklju?no zarad ?love?kega primitivizma. WTF kje to? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Na rezidenen?nrm delovnem mestu-Pr'Skelet Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Na rezidenen?nrm delovnem mestu-Pr'Skelet pa to je ja najbolj umirjen diska? no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 no zdej se morm pa tut js mal razpizdit..... jebe? to, ko re?ejo, da nima? ve? de?urstev, pa more? vseen it na ?iht, ker se noben drug ne jav na telefon ?e tadrugi? dons Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?e tadrugi? dons stari vem kako je to moj slu?beni gsm mora biti NON STOP pri?gan lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 In moj privatni GSM je zato NON-STOP ugasnjen. No, ne ravno non-stop, ampak takrat, ko samo takrat, ko najmanj rabim, da me pokli?ejo. Kar je pa pravzaprav zelo velikokrat... Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 stari vem kako je to moj slu?beni gsm mora biti NON STOP pri?gan lp ale? Za 1. zadevo so me celo na privat klical.... pa ni sans, da se se javim neznanim stevilkam! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Za 1. zadevo so me celo na privat klical.... pa ni sans, da se se javim neznanim stevilkam! stari pa ti pla?ajo to dodatno kaj ali samo meni pla?ajo lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... Citiraj
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... stari to pa ni lepo od tvojega delodajalca lp ale? Citiraj
Deeyan Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Meni pla?ajo samo potne stro?ke, nadur pa ne. Jih potem pa? koristim. ?eprav jih "menjajo" uro za uro, kar pa se mi ne zdi po?teno. Jaz pridem na dan nedelje, ure pa koristim med tednom. Vsaj dodatek na nedeljsko bi lahko ?e izpla?ali... Isto pri men Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Javni sektor, kaj ?e?. stari tudi jaz sem Javni sektor - vrtec smo to imamo porihtano kot treba lp ale? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 stari tudi jaz sem Javni sektor - vrtec smo to imamo porihtano kot treba lp ale? CUuu, a rabite kaksne pomocnice vzgojiteljic? Moja i??e ?iht tolk da strokovca naredi Citiraj
Z M A J Napisano 6. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2014 Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso" Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 CUuu, a rabite kaksne pomocnice vzgojiteljic? Moja i??e ?iht tolk da strokovca naredi stari bo treba vpra?at sem doma iz kopra lp ale? Citiraj
Slivka Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 Majster Ali?i? skoraj nikoli ne dojame, da je zgoraj napisano "replay" in za?ne tulit npr. "ponovno je Massa pred Perezom, a Perez ga ?e enkrat napada in uspel je. Sedaj je Perez ponovno pred Masso" Mogo?e pa stric misli, da je Replay samo blagovna znamka kavbojk, ki sem jih v mladosti z veseljem nosil, pa da se mu potem pogosto pojavlja samo neka brezvezna reklama zgoraj na ekranu in jo pa? ignorira kot pravi obvlada?. Ravno zato ga je zanimivo poslu?at, vsaj jaz se zelo zabavam ob njegovih cvetkah. Citiraj
daSKAn Napisano 11. april, 2014 Prijavi Napisano 11. april, 2014 Jao na?a dr?ava... zaradi procesnih napak so Ma?ka spustili iz zapora. Pa kako govedo od sodstva imamo. Ni ?udno da se policajem ne da ve? jebat, ker vejo da vse kurbe?e ki polovijo, jih sodniki spustijo takoj nazaj. Citiraj
Z M A J Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 Precej nenavaden ob?utek, ko ima? pri hi?i motorno ?ago, pa je tako nezainteresirana za v?ig, da potem ro?no ?aga? z neko miniaturno ?agco. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.