g.Wankel Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko K un video, k je en ?temal z ugasnjeno ?temarco K da bi z dletom delu... Citiraj
Deeyan Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Precej nenavaden ob?utek, ko ima? pri hi?i motorno ?ago, pa je tako nezainteresirana za v?ig, da potem ro?no ?aga? z neko miniaturno ?agco. To men ne da mira, grem direkt sravfat zadevo Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 12. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2014 ma to je ?e v redu... si predstavljap? kako bi zgledalo, ?e bi ?agu z nepri?gano motorko ?e mene vpra?a?, bi spominjalo na risanko "A JE TO?" Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 12. april, 2014 Prijavi Napisano 12. april, 2014 Sam sej gre mu pa kr vredu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 13. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 13. april, 2014 Na Mazdi opazil nekaj konkretnih prask, o?itno povzro?enih s kro?nimi gibi. Kot ka?e se je nekdo izdatno anga?iral. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mamica Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Cerkev. Bogoslu?je velikega petka. ?upnik bere o trpljenju Jezusa Kristusa in ko prebere, da je umrl na kri?u, povabi zbrane, da v ti?ini zbrano premi?ljujejo o pravkar sli?anem. Sledi grobna ti?ina. In na vsem lepem eni babici za?ne zvoniti na mobitelu Avsenikova Na Golico!!! Pa babnice trapaste, 3/4 svojega ?ivljenja je pre?ivela brez mobitela, kura zme?ana, zdaj pa ne more v cerkev, brez da bi ga vsaj sti?ala, ?e ne kar ugasnila, butara stara zblojena!!! Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
YavarYe X6V6 Napisano 18. april, 2014 Prijavi Napisano 18. april, 2014 Ah dej no,men bi blo prav zabavno,kaj ce bi mela za zvonenje ac/dc in komad thunderstruck? Drugac nimam nc proti veri in cerkvi,sam mam pa mnenje o vernikih ki pa dokazano ni lepo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 ojej, ja kako pa more kej tazga narest - pa to je ?kandal... ?e bi to zvedeli na Svetu na kanalu A Ampak iWar sej vernike ima? razli?ne - eni verjamejo v boga, drugi v bo?i?ka tretji pa zgolj v pal?ka iz Murgel. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 FAKING "WIN 8 SINGLE LANGUAGE" u pizdo pejte ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 FAKING "WIN 8 SINGLE LANGUAGE" u pizdo pejte ! A bi raje imel WIN 8 MARRIED LANGUAGE" Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 19. april, 2014 Prijavi Napisano 19. april, 2014 Ko kon?no ?e skor vse zrihta? na avtu, grejo pa v akcijo ?e nesposobni ljubljanski parking mojstri Hvalabogu za zavarovanje parkinga,?e ne bi res popi***vu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Slivka Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Za dlako da nisem imel nesre?e zaradi nekega bedaka... Se peljem po stranski cesti in se vklju?ujem na glavno cesto. Ker zavijam desno, gledam, ?e kdo prihaja z moje leve, da mu ne zaprem poti. Ker ni nikogar, zavijem desno na prednostno in zagledam kombi, ki v kri?i??u preko dveh polnih ?rt prehiteva tovornjak... Kako smo ?li trije v?tric, mi sicer ni jasno, zdi se mi, da sem sli?al, kako se je razbilo steklo, a ker je bila BTjka cela, sem se odpeljal po svojih opravkih dalje... Ker ?e bi se slu?ajno dobila s tistim voznikom kombija, bi ga doletelo kaj podobnega kot grozi Bossu... Citiraj
Deeyan Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 Ko kon?no ?e skor vse zrihta? na avtu, grejo pa v akcijo ?e nesposobni ljubljanski parking mojstri Hvalabogu za zavarovanje parkinga,?e ne bi res popi***vu eh, men se ne spla?a dajet parkinga za takele zadeve. Tole bi bil stro?ek cca. max 30? parking zavarovanje pa.... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2014 ?mego, ?e je tole borih 30?, potem pa vsa ?ast, no obstaja tudi ?e cenej?a opcija, da kar pusti? tako kot je. No pa ?e ena cestna prigoda, ki opisuje kako se nekateri dr?avljani ustra?ijo Najprej se pelje ta voznik cca. 50 po naselju in ko se neposredno pred njega s stranske ulice vklju?i policijska "kibla", kasneje ta voznik pelje le ?e cca. 35 kmh. Kaj sem jaz naredil pri tem? Takoj, ko je bilo mo?no (in varno) sem ?el mimo, kajti ob navedeni situaciji bi upravi?eno napisal globo NJEMU (pol?u) in ne meni. Ampak tak?nih nikoli ne ustavijo, raj?i bodo kak?nega, ki gre neverjetnih 55kmh, se strinjate? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 eh, men se ne spla?a dajet parkinga za takele zadeve. Tole bi bil stro?ek cca. max 30? parking zavarovanje pa.... home repair ne ?teje Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Baby Viper Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 eh, men se ne spla?a dajet parkinga za takele zadeve. Tole bi bil stro?ek cca. max 30? parking zavarovanje pa.... Dobr vic Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 25. april, 2014 Prijavi Napisano 25. april, 2014 home repair ne ?teje ni home repair Dobr vic pa ni vic ?mego, ?e je tole borih 30?, potem pa vsa ?ast, no obstaja tudi ?e cenej?a opcija, da kar pusti? tako kot je. sej ve? kok sme?ne cifre ma na? majster Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 25. april, 2014 Avtor Prijavi Napisano 25. april, 2014 Aja, to je tisti, ko ti je za cel avto pobarvat vzel ODERU?KIH 250 ?? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Aja, to je tisti, ko ti je za cel avto pobarvat vzel ODERU?KIH 250 ?? je tako Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 S ?im pa barva? Barvo za pirhe? Ti ?ez 3 dni ?e napoka, tko kot je napokala prej?na barva na mojmu odbija?u Citiraj
Deeyan Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 S ?im pa barva? Barvo za pirhe? Ti ?ez 3 dni ?e napoka, tko kot je napokala prej?na barva na mojmu odbija?u na Daihatsutu ze eno leto lepo drzi in ne, ni blo narjen po domace, avto je sou u pec barvo pa nabavlja v silcotu, kolker vem, tam ne izdelujejo barve za pirhe Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
rendy Napisano 27. april, 2014 Prijavi Napisano 27. april, 2014 eh, men se ne spla?a dajet parkinga za takele zadeve. Tole bi bil stro?ek cca. max 30? parking zavarovanje pa.... Za 30? da ti tole popravjo? ?mego a sm lohk tvoj prjatu? Citiraj
Deeyan Napisano 28. april, 2014 Prijavi Napisano 28. april, 2014 Za 30? da ti tole popravjo? ?mego a sm lohk tvoj prjatu? kamot za sanacijo tegale sm dal pred cca. 1.5 leta nazaj 100? + ?e na drugi strani na zadnjem blatniku je bla ena manj?a praska ?e predn sm jo nabavu, pa sm dal ?e tisto po?timat, vse zajeto v to ceno. Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mamica Napisano 29. april, 2014 Prijavi Napisano 29. april, 2014 Takega mojstra bi tudi jaz potrebovala. Da me mo? ne bi kregal vsakokrat, ko mi kak?na neprevidna ograja sko?i pred avto takrat, ko obra?am. In krega me, kot da bi bila jaz za to kriva! Bi lepo odpeljala enemu takemu mojstru, ?e preden bi mo? opazil, pa za majhen denar popravi in mo? ne bi niti vedel, da se je kaj zgodilo. Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.