Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Bo mogoče za koga zanimivo...mogoče @Z M A J🙄 Sem iskal "pametni" polnilec za AA in AAA celice...res jih imam že kot "solate",in tudi res vrhunske "take in drugačne"...a ko asortiman zaloge testiram,vzdržujem,me moti omejitev pri številu polnilnih mest.Nimam polnilca z več kot 4 polnilnimi mesti. Pri taki omejitvi pa testiranja in uparjanja lahko trajajo tudi tedne...pač imam veliko baterij😅 In sem iskal polnilec z več mesti za polnjenje...seveda obstajajo z 8,16 in več,a si v večini manj "inteligentni"...in vseeno hitro 60€ in več... Tako sem z časom naletel na znamko ISDT in njeno "N" serijo. Cene so "ponosne",in si rečem,da bi mogoče 16ko🙄...a spet cena😬... In tako enkrat brskam in "ujamem" nek popust-akcijo na Banggoodu za 24ko😲...za 127,28€ ...in še zmeraj je "lepa cena" ISDT N24 48W 1,5A 24 Steckplätze LCD AA/AAA Akku-Schnellladegerät für LiIon LiHv Life NiMh Nicd Nizn Sale - Banggood Deutschland WWW.BANGGOOD.COM Nur US$124.99. Holen Sie sich das ISDT N24 48W 1,5A 24-Slot LCD AA/AAA Akku-Schnellladegerät zum effizienten Laden von Li-Ion-, LiHv-... In danes prišel..."adijo pamet" kako dooolg je😲...kovinsko ohišje,barvni LCD in "touch" kontrola... Bo zanimivo kako dela...da vidim,če je za kaj🧐...ga moram še poštudirati😅 Za začetek pa samo slike...
-
Autodoc je super, samo ceno moraš ulovit ,ker se kar spreminja. Drugač pa na blackfriday se kar splača, pa mogoče še kdaj..
-
Autodoc ima pa ceno 70€. Autodoc je super ampak olja in gume ima pa drage.
-
Je mogla generalko delat🤣 Pa sem vedno mislil, da se obrabi za en bukov list/100let... Booke Shields o neprijetni izkušnji pomladitve nožnice | 24ur.com WWW.24UR.COM Zvezdnica Brooke Shields je javno delila zgodbo o obisku plastičnega kirurga, ki je bila zanjo izredno...
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.