Scr3am Napisano 17. maj, 2019 Prijavi Napisano 17. maj, 2019 Alex, nisi edini. K meni bojo sedaj ze v sedmo prisli zaradi kuhinje... Citiraj
Matick Napisano 20. maj, 2019 Prijavi Napisano 20. maj, 2019 Res ne kapiram kaj folk izven mojga oddelka tolk zanima kaksne dogovore in kako sodelujemo z oddelki s katerimi se dejansko "prekrivamo" ... Citiraj
Z M A J Napisano 27. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Tole vreme se pa res ?e mal HECA z nami, kanede? 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
x-layer Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Tole vreme se pa res ?e mal HECA z nami, kanede? Ja, komaj ?akam, da se kon?a aprilsko vreme 1 Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 27. maj, 2019 Prijavi Napisano 27. maj, 2019 Ja, komaj ?akam, da se kon?a aprilsko vreme... pa da se za?ne oktobrsko 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 28. maj, 2019 Prijavi Napisano 28. maj, 2019 https://siol.net/novice/slovenija/voznik-tovornjaka-o-parakolesarjih-naslednjic-jih-povozim-video-498729 ?portnikov res skoraj nih?e ne mara... 1 Citiraj
Z M A J Napisano 29. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2019 DOST; RES ZADOST TEGA VREMENA!!! :vskalo: 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. maj, 2019 Prijavi Napisano 29. maj, 2019 ?aki jaz se jutri vrnem po 10 dneh, sonce bo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 29. maj, 2019 Prijavi Napisano 29. maj, 2019 ?aki jaz se jutri vrnem po 10 dneh, sonce bo Hja jutri bo sonce verjetno samo v tvoji gara?i Petek in vikend bi pa naj bilo bolj?e... Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Z M A J Napisano 29. maj, 2019 Avtor Prijavi Napisano 29. maj, 2019 Mah naj bo vsaj wikend za kak?no aktivnost na prostem, ker tole se me ?e resno loteva depresija, jebomast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 29. maj, 2019 Prijavi Napisano 29. maj, 2019 Hja jutri bo sonce verjetno samo v tvoji gara?i Petek in vikend bi pa naj bilo bolj?e... zato pa v rovinj! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 30. maj, 2019 Prijavi Napisano 30. maj, 2019 Tudi v Rovinju de?uje. se pa ?uti, da se bli?a poletje, ker de? ?e topel. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 30. maj, 2019 Prijavi Napisano 30. maj, 2019 Cez vikend bo ok, ker bom jaz dol :)Vazno da se morje segrevaNeverjetnih 19 ze, in to Junija. Noro Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Nejc1986 Napisano 5. junij, 2019 Prijavi Napisano 5. junij, 2019 https://www.24ur.com/novice/crna-kronika/dve-prometni-nesreci-ohromili-promet-v-eni-udelezen-resevalec-na-motorju.html Spet najebal resevalec :( Citiraj
Z M A J Napisano 7. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2019 Komunalci so mi z bagrom pretrgali Telekom kabel in zdaj vpra?anje kdaj bo zadeva ponovno obratovala, ker so cepljeni proti hitrosti vsi udele?eni. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 7. junij, 2019 Prijavi Napisano 7. junij, 2019 pa to ni res no...peljal sem se tam kaksen mesec nazaj pa sem vidu, da so te odrezal od sveta...pa se vedno tega ni konc? 1 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 7. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 7. junij, 2019 Hehe, imajo le 2 prestavi; po?asi in KURCKEJ Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 7. junij, 2019 Prijavi Napisano 7. junij, 2019 Jaz se tudi bojim najhujega.....vzhodna cesta od bajte do glavne spet zaprta in prekopana - 3. popravljajo kanalizacijo (nov projekt, nova cev..), zahodna cesta je trenutno zasuta (ni ?e po?la kaka nova cev) a razkopana.In danes ?e cel dan delajo meritve na cesti mimo bajte.... Pirni?e prot ?marni omejene s semaforjem + maraton Franja...nesre?a na Brdu trenutno. Passo di Katarina bo padel spet. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazdaman Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Zato pa vam ne naredijo asflata, ?e pa morajo nonstop kopati. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Mraušk Mčk Napisano 10. junij, 2019 Prijavi Napisano 10. junij, 2019 Lej ga, zrihtajo mu poligon za testiranje novega terenca, on se pa buni. 1 Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Z M A J Napisano 19. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2019 Me je ?e navsezgodi zju3 napadel nek srednje velik ov?ar, ki NI bil na povodcu, na ukaze gospodarice se pa ni odzival. Se nisem brzdal in jo poslal direktno v 3 lepe. Idealen uvod v nov delovnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Nejc1986 Napisano 19. junij, 2019 Prijavi Napisano 19. junij, 2019 Me je ?e navsezgodi zju3 napadel nek srednje velik ov?ar, ki NI bil na povodcu, na ukaze gospodarice se pa ni odzival. Se nisem brzdal in jo poslal direktno v 3 lepe. Idealen uvod v nov delovnik! In pravilno,da se nisi brzdal.... Jaz se tudi nebi.... Upam samo,da te ni ugriznil? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 19. junij, 2019 Avtor Prijavi Napisano 19. junij, 2019 In pravilno,da se nisi brzdal.... Jaz se tudi nebi.... Upam samo,da te ni ugriznil?Ni, pomoje bi ga nazaj in ?e BABO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 19. junij, 2019 Prijavi Napisano 19. junij, 2019 ...kam, v levo jo?ko? :ne vem: Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. junij, 2019 Prijavi Napisano 19. junij, 2019 Zmaj... Pa ne more? No.... Da ne bo? na koncu ?e ti ozna?en kot fa?ist , tako kot sem bil jaz tukaj kar dni nazaj.... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.