Razkurnik oz. Razpiiiizdnik
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Na tem videu na instagramu je ful dobro prikazano kako enostavno jih odstraniš dol. Meme_struation (@_meme_struation) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 103K likes, 374 comments - _meme_struation on October 16, 2024: "Sre! Here's a classic recipe...
-
A ima kdo izkušnje z Hamkook ( I*cept EVO3 X W330A ) zimskimi gumami? K Pirelli Scorpion Winter 2 (naslednjih teh,k sem imel do sedaj na CX-5) so več kot 1700€/set (432,49€/kom)....se mi zdi "malenkost" predrago😬 Res vrhunske....samo pr ceni se ustavi-so v treh letih šle cene dobesedno "v nebo"🥺 Vem...sedaj če gledaš pribijajo ceno,in bo še padla,a enkrat do konca poletja moram kupiti,pozimi bo šla pa spet cena gor...te,k jih imam-3 sezone in sem jih "ogulil"😄
-
Kaj imaš nove? Jaz sem z šraufarco noter zvrtal in potem s svedrom ven cuknil. 4 komade na Mondeotu.
-
Huda je ta "bolezen".😅 @Alex je kriv...jaz pa moram plačati🥺...ne me spraševati za ceno...a je moralo biti😄 Torx verzija Wiha seta na T-ročaj. Še ena "malenkost",k sem "moral"😊-legendarna kvaliteta...mislim🙄,da ne obstaja boljše-Mitutoyo pomično merilo 530-101 enostavna varianta brez "feder-bremze"-na vijak,in "le" metrični...."stara šola"...sicer ni tako precizen kot že najcenejši (Hofer,Lidl itd.) digitalni,a tukaj ne gre za to-to je "čisto drugo vesolje"....seveda original Made in Japan😍 VID_20250403_101109.mp4 In še nekaj zanimivega...se kake 2-3 mesce ni dalo dobiti,ker je taki hit med kupci,da je pošla zaloga😲...Metabo puhalna pištola...piha k blesava...super za izpihovanje orodja,prašne delavne oprave,izpihovanja PCja,avtomobila po pranju itd...res noro piha....obstaja identična tudi od Hikoki-ja,in podobna od Makita (večja,še močnejša) in drugih znamk...za tiste,ki rabijo le za izpihovanje dobra alternativa kompresorju....seveda pa je še bolje imeti oboje😄 Zanimivo je,ker se je stvar "razširila" (kitajci seveda) po Dysonovem izumu legendarnega "Digital-V9" motorja (110.000rpm,3,5kPa in 13L/sec.pri impelerju fi-27mm😲). Zadeva se uporablja v Dyson fenih in Airwrap oblikovalcih las (draga ima,in jeres noooora stvar...in noooro drago,a vredno cvenka)...in kot rečeno-kar je dobro,ni slabo tudi za "dedce"....sem samo čakal,kdaj bo tudi Metabo dal ven kaj takega. VID_20250326_132005.mp4 Mogoče za koga zanimiv video o Dyson digital-V9 motorju...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.