Tilen5 Napisano nedelja ob 12:39 Prijavi Napisano nedelja ob 12:39 Jaz vedno gupim bosch-eve birsalce v lokalni trgovini pa mi vedno pašejo gor. 2 Citiraj
Brane Napisano nedelja ob 15:57 Prijavi Napisano nedelja ob 15:57 Glavno da so poceni ,tudi če ne pašejo.CLIO 3 ima takšen brisalec 1 Citiraj
Shrek Napisano nedelja ob 16:39 Prijavi Napisano nedelja ob 16:39 Ma...ne bom zdaj klieka kupoval zarad tega... 😋 3 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 17:06 Prijavi Napisano nedelja ob 17:06 pred 9 urami je Janez007 napisal: @Boss ... po sliki sodeč bi moral adapter 4 pasat??? Za M6 2018 Fl sem nabavil tele (imam pa še zapakirane): AEROTWIN Original A MAZDA | 6 Wagon | Sep. 2018 - ... spredaj Št. izdelka 3397014398 Kratka koda: A 398 S https://www.autodoc.si/bosch/12792861 zadaj Št. izdelka 3397011630 Kratka koda: H 309 https://www.autodoc.si/bosch/7023343 Do danes nisem pomislil, da morda ne bi pasali ... (sem že mislil zamenjat, pa so začeli spet odlično brisat po tem, ko sem jih obrisal z alkoholom ... mislim, da je na tem forumu to foro nekdo objavil kakšno leto nazaj) Original Mazdini za 50 +X € ...: Sej to je problem... tisto, kar si obkrožil na prvi sliki ne paše gor. Sem tud jaz mislil, da je tapravo pa sem pol doma opazil, da je podobno ampak samo podobno. Tud blizu pa ni da bi spravil gor. Tole drugo, ki ima oznako 6 je pa pravo. Hvala @Janez007 Tudi sam si nisem mislil, da je po novem nakup brisalcev že skoraj detektivsko delo. Včasih sem na Petrolu zagrabil taprvo škatlo, ki je imela pravo dolžino in samo sem se med proizvajalci odločal kaj vzet. Danes pa adijo pamet. 1 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 18:08 Prijavi Napisano nedelja ob 18:08 pred 10 urami je Jest napisal: Sem se že pred leti s tem ubadal… pa od takrat dalje ponavadi kar na servisu rečem, da mi še brisalce zamenjajo, ko imam redni servis… Itak menjavam na nekaj let… ko opazim, da ne brišejo več dobro… Sej, tud jaz nisem vedel, da je to zdaj ratal "issue"- Pred ene 8 leti, ko sem to nazadnje menjal se sploh nisem ukvarajl a bo šlo gor al ne. Zakaj bi naredili enostavno, če je lahko zajebano in neprijazno? Tukaj gre Mazdi osena nezadostno, mama naj pride v šolo. Še pri prejšnjem so bili brisalci s kljuko zdaj pa obstaja mali milijon adapterjev. Bo očitno treba spametovat tele bimbote in uvesti standard kot pri USB-c priključku.... ups aja, sej je bil standard vobliki kljukice oziroma U priključka pa so ga šli zjebat. Le zakaj, a različni adapterji izboljšajo efektivnost brisanja? NE! Pocenijo? Ne celo podražijo izdelek! Primerno za dobro uporabniško izkušnjo? NE, ravno kontra! V čem je torej štos? aja v denarju kot vedno... da se ljudje ne zajebavajo s tem gredo po brisalce na servis in spet RVC pade v žep proizvajalca avtov in ne nekega, ki izdeluje neoriginalne brisalce. Kaj je naslednje? Gume? Zavore? Tekočina za šipe? Dišeča smrekca? 3 1 Citiraj
Alex Napisano ponedeljek ob 06:04 Prijavi Napisano ponedeljek ob 06:04 pred 11 urami je Boss napisal: Sej, tud jaz nisem vedel, da je to zdaj ratal "issue"- Pred ene 8 leti, ko sem to nazadnje menjal se sploh nisem ukvarajl a bo šlo gor al ne. Zakaj bi naredili enostavno, če je lahko zajebano in neprijazno? Tukaj gre Mazdi osena nezadostno, mama naj pride v šolo. Še pri prejšnjem so bili brisalci s kljuko zdaj pa obstaja mali milijon adapterjev. Bo očitno treba spametovat tele bimbote in uvesti standard kot pri USB-c priključku.... ups aja, sej je bil standard vobliki kljukice oziroma U priključka pa so ga šli zjebat. Le zakaj, a različni adapterji izboljšajo efektivnost brisanja? NE! Pocenijo? Ne celo podražijo izdelek! Primerno za dobro uporabniško izkušnjo? NE, ravno kontra! V čem je torej štos? aja v denarju kot vedno... da se ljudje ne zajebavajo s tem gredo po brisalce na servis in spet RVC pade v žep proizvajalca avtov in ne nekega, ki izdeluje neoriginalne brisalce. Kaj je naslednje? Gume? Zavore? Tekočina za šipe? Dišeča smrekca? Greš na prvi (slab) mazda servis, odkartaš kolikor pač stanejo, ti jih oni namontirajo gor in gasa. Sigurno bodo pasali. 1 1 1 Citiraj
Bini Napisano ponedeljek ob 07:15 Prijavi Napisano ponedeljek ob 07:15 Jaz grem s svojim bolj poredko s službenim pa grem v trgovino z rezervnimi deli in mi enako naredijo kot naservisu le, da manj odkartam.... 🤗😉 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.